Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.011
Cevap
141
Favori
1.148.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi vigor bundle almistim tek ürün sayılır o da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtopya dan geçen cumartesi alışveriş yaptım ve iptal ettiğim halde hala cevap verilmedi. İptal talebiniz değerlendiriliyor diyor ne zamana kadar değerlendirecekler ? Nasıl hızlandırabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi vigor setten bizde aldik nezaman kargolanacak acaba sabirsizlikla bekliyoruz iyi calismalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

İtopya dan geçen cumartesi alışveriş yaptım ve iptal ettiğim halde hala cevap verilmedi. İptal talebiniz değerlendiriliyor diyor ne zamana kadar değerlendirecekler ? Nasıl hızlandırabiliriz.
    Aynen bendede durum böyle bugün gün içinde sonuçlanır iadeniz dendi ama bir gelişme yok telefon ve mailden dönmüyolar facebook sayfasından iletişime geçtim şimdide pm attım forumdan kurumsal firma dediğin iptal olduğu an anında öder ücreti nasıl anında karttan çekiyorsa böyle saçmalık görmedim diğer büyük firma bilen biliyor iptal ettiğin an anında geri ödemeyi bankaya iletiyor hemende geçiyor.
  • Cumadan beridir benim ürünler de hazırlanıyor görünüyor. Monitör gelse de şu pcyi bi denesem. Komple pc topladım her yerden kargo geldi cumartesi günü burası hala yollamadı.
  • Bir arkadaşa DH-A1 sistemini söyledim. Siteye girip baktık işlemci 2600 idi 1700 ile değişmiş. :)
  • kesin09 kullanıcısına yanıt
    ondan sonra battık bittik derler ,amazon dan hiç değil biraz bir şeyler öğrenseler ama nerde
    bizim firmaların hepsi satana kadar canım cicim diyor
  • msi vigor seti bende aldım ne çok alan varmış arkadaş bende hala kargo bekliyorum, ilk kez msinin anakart ekran kartı harici bir ürünü alıcaz bakalım sonuç nasil olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Aynen bendede durum böyle bugün gün içinde sonuçlanır iadeniz dendi ama bir gelişme yok telefon ve mailden dönmüyolar facebook sayfasından iletişime geçtim şimdide pm attım forumdan kurumsal firma dediğin iptal olduğu an anında öder ücreti nasıl anında karttan çekiyorsa böyle saçmalık görmedim diğer büyük firma bilen biliyor iptal ettiğin an anında geri ödemeyi bankaya iletiyor hemende geçiyor.

Alıntıları Göster
    Aynen hepsiburada ürününü pazar günü iptal ettim anında paramı iade ettiler helal olsun bidaha itopya felan sitesine girmem ilgilenen yok 600 tl mi adamlar ödemiyor ya ilgi sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Aynen hepsiburada ürününü pazar günü iptal ettim anında paramı iade ettiler helal olsun bidaha itopya felan sitesine girmem ilgilenen yok 600 tl mi adamlar ödemiyor ya ilgi sıfır.

Alıntıları Göster
    Ciddiye alınmak için yayıncı falanmı olmak gerek anlamıyorumki benim itopyadan ilk alışverişim bir terslik oldu iptal etmek zorunda kaldım ürün halen hazırlanma aşmasındayken iptal ettim yani kargoya verilme falanda yok anında sonuçlanması gerek itopya dışardan bakıldığında bana çok profosyonel kurumsal bir firma olarak görünmüştü ancak öle değillermiş verilen sözler tutulmuyor umarım bir an önce derdimize çareyi bulurlar can sıkıcı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Ciddiye alınmak için yayıncı falanmı olmak gerek anlamıyorumki benim itopyadan ilk alışverişim bir terslik oldu iptal etmek zorunda kaldım ürün halen hazırlanma aşmasındayken iptal ettim yani kargoya verilme falanda yok anında sonuçlanması gerek itopya dışardan bakıldığında bana çok profosyonel kurumsal bir firma olarak görünmüştü ancak öle değillermiş verilen sözler tutulmuyor umarım bir an önce derdimize çareyi bulurlar can sıkıcı bir durum.

Alıntıları Göster
    Bende kargoya daha verilmeden iptal ettim napmamız lazım paranın üstüne yatamazlar değil mi ? Bankamı yarın arıcam bir ihtar çeksin. itopya yetkilisi şu durumla ilgilenirmisin artık ?

• @itopya.com
    Bilgilendirme yapmak çok zor olmamalı tamam bir yoğunluk yaşanıyor olabilir ama burada bizi mağdur ediyorsunuz.Newegg den ürün aldım ertesi gün kargodaydı amerikadan aldığım ürün gelicek siz hala kargoyu bile yapmadınız
  • Kara Cuma kampanyası ayağına tosuncukluk mu yapıyor bunlar yahu kaç gün oldu. Stoksuz mu çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

@itopya.com
    Bilgilendirme yapmak çok zor olmamalı tamam bir yoğunluk yaşanıyor olabilir ama burada bizi mağdur ediyorsunuz.Newegg den ürün aldım ertesi gün kargodaydı amerikadan aldığım ürün gelicek siz hala kargoyu bile yapmadınız
    Dün gece PM atmışsınız , sabah mesai başlangıcı ile sipariş numaranızı istemek adına size dönüş sağladım.Size bilgi vermek adına sizi bekliyorum.
  • aynı durum incehesap içinde geçerli , hb. ya çok kızdık ama bunlar şimdiden pişman etti
  • Özelden gelen mesajı aktarıyorum: Bizi dolandırıcı birisine benzetmeniz ayrı bir kırıcı oldu belirtmek isterim bu şekilde bir şüpheniz var ise siparişinizi iade edip ivedi şekilde aidenizi geçebilirim ?

Şimdi ortaya konuşarak, burada 5 gündür siparişi gelmeyenler var. Siz sadece çok yoğunuz yazmakla geçiştiriyorsunuz.
    Böyle bir iletişim yok bir kere onu söylemek isterim. Müşteri memnuniyeti umrunuzda değil kampanya basıp reklam saçıyorsunuz maksat marka bilinsin müşteri naparsa yapsın umrunuzda değil.
    Bu tutumlar çok yanlış haberiniz olsun. @itopya.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Dün gece PM atmışsınız , sabah mesai başlangıcı ile sipariş numaranızı istemek adına size dönüş sağladım.Size bilgi vermek adına sizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    bende size mesaj attım halen daha kargo takip numarası bile istemediniz 3 gündür para iadesini yapmıyorsunuz itopya sitesi ne çağrı merkeziniz cevap veriyor ne siz nasıl bir kurumsunuz ? Siz ulaşabişeceğimiz telefon numaranız yok mu ? Size ait olan bu numara 0216 402 18 18 cevap vermiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 27 Kasım 2018; 14:4:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

aynı durum incehesap içinde geçerli , hb. ya çok kızdık ama bunlar şimdiden pişman etti
    Hepsi buradanın Allahına kurban pazar günü aldım ürünü iade ettim anında paramı geri gönderdiler mail attılar ve mesaj attılar.
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    evet hb. para iadesini çok kısa sürede yapıyor ,yalandan olsa bile özür diliyorlar
    diğerleri burnundan kıl aldırmıyorlar ,alım yaptıktan sonra sorduğun sorulara verdikleri cevaplar adeta azarlar gibi oluyor

yapsınlar bakalım ,son gülen iyi güler
    incehesaptan aldığım ürün sağ salim gelsin ,artık zor görürler beni
    dakika başı reklam göndermeye üşenmiyorlar ama ,gerçi o kadar acemiler ki bütün mailleri spama gidiyor :)
  • Siparişim bugün kargolanmış beklemedeyim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.