Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.011
Cevap
141
Favori
1.147.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SSD de fırsat sayılacak birşey var mı acaba ?
  • Vay be millet 100 TL ye 120 GB SSD Almış.

Ben 2 sene önce indirimden 240 GB SSD 160 TL aldığımdan beri hiçbir fırsat sıcak gelmiyor açıkcası.
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Merhabalar urun aldim sitenizden havele yolu ile hala bekleniyor yaziyor bi sikintimi var pm yolu ile siparis numarami yoluyorum tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

Merhabalar urun aldim sitenizden havele yolu ile hala bekleniyor yaziyor bi sikintimi var pm yolu ile siparis numarami yoluyorum tesekkurler.
    Bildigim kadari ile cumarteso ve pazar havale islemi olmuyor, pazartesiye ulasir.

• quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

TOSHIBA OCZ 240GB TR200 SATA3 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 229 TL , bence bunu değerlendirebilirsiniz.

Ürün linkine ''buradan'' ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    yok hocam sene oldu 2019 daha bu saatten sonra 240gb kullanmam 400 lira civarı 480gb'lık ssd'ler piyasada dolaşırken. 2tb hdd aldım sizden onun yerine. o zamanında gelsin yeter bana

• Lineer switchler bana çok kütük gibi geliyor. Speed'i hiç kullanmadım ama blue brown ve red arasında blue=brown > red olarak sıralardım. Bence iade etmeyin.
  • SSD kampanyası istiyoruz yine

• Logitec g serisi klavyeyi cok komik rakamlara aldigimi bilirim ben bu pc isinden 2010 yilinda uzaklastim isler yzunden 8-9 senede klavye mouse takimi 1000 lira olmus gercekten inanilmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Logitec g serisi klavyeyi cok komik rakamlara aldigimi bilirim ben bu pc isinden 2010 yilinda uzaklastim isler yzunden 8-9 senede klavye mouse takimi 1000 lira olmus gercekten inanilmaz
    klavye mause degil hocam sadece klavye ye 1000 lira mause da 1000 lira olanlarıda var.pc sektoru farklı bir sınıfa gitti.ya evine uyduruk ekipman ve gucsuz bileşenlerden olusan bir pc yi 5 6 bine alicaksin.yukluyecegin hic bir oyunu full de oyniyamiycaksin ve ekipmanların yetersiz olucak.yada 15 20 bin tl( bu rakamda bile iyimser davrandım ) verip keyif alarak takılcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

Lineer switchler bana çok kütük gibi geliyor. Speed'i hiç kullanmadım ama blue brown ve red arasında blue=brown > red olarak sıralardım. Bence iade etmeyin.
    lineer switch ler hangisi oluyor hocam.kusura bakmayın bilmiyorum merak ettim. yukardaki yorumunuzda gordugum kadariyla en iyi switch türü brown olarak nitelendirmişsiniz sanırım dogrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

lineer switch ler hangisi oluyor hocam.kusura bakmayın bilmiyorum merak ettim. yukardaki yorumunuzda gordugum kadariyla en iyi switch türü brown olarak nitelendirmişsiniz sanırım dogrumudur?

Alıntıları Göster
    Red ve silent switchler lineer oluyor. Lineer switchlerde tuşu aktive ettiğinizi hissetmezsiniz dümdüz kütük gibi aşağıya iner. Tactile olarak geçen diğer switch türlerinde switchin aktivasyon mesafesinde ufak bir mekanizma bulunuyor bu da switchi aktive etmek için daha fazla güç uygulamanıza ve tuşu bastığınızı hissetmenizi sağlıyor. Herkesin kendi favorisi vardır, ben blue ve brown arasında gidip geliyorum. Brown switchler sessizdir aktivasyon sırasında switchten ses çıkmaz ama çok sert switchler olmadığı için tuş kasaya çarptığında ufakta olsa bir ses çıkartır. Eğer sesten sorun yaşarsanız o-ring alıp tuşların altına koyabilirsiniz bu bahsettiğim kasaya çarpma sesini minimuma indiriyor.

• offff klavye 800 lira yanıyor moruq
    hemi de ışıklı mışıklı :)

ciddi soruyorum bu rengarenk rgb aletleri kim neden alıyor çocuklar hariç ? Küçükken ışıklı ayakkabısı olmayanlar heves mi ediyor?
    arka aydınlatma olmalı evet ama tek renk. Zevkleri anlayıp saygı duymaya çalışıyorum sadece, motive mi ediyor sizi? dikkat dağıtmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanak_abdi

Başlıkta yazdığı gibi Tr klavye mi acaba?
    Merhaba , evet TR layout tuş dizilimi mevcuttur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mekanik mi klavye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

Red ve silent switchler lineer oluyor. Lineer switchlerde tuşu aktive ettiğinizi hissetmezsiniz dümdüz kütük gibi aşağıya iner. Tactile olarak geçen diğer switch türlerinde switchin aktivasyon mesafesinde ufak bir mekanizma bulunuyor bu da switchi aktive etmek için daha fazla güç uygulamanıza ve tuşu bastığınızı hissetmenizi sağlıyor. Herkesin kendi favorisi vardır, ben blue ve brown arasında gidip geliyorum. Brown switchler sessizdir aktivasyon sırasında switchten ses çıkmaz ama çok sert switchler olmadığı için tuş kasaya çarptığında ufakta olsa bir ses çıkartır. Eğer sesten sorun yaşarsanız o-ring alıp tuşların altına koyabilirsiniz bu bahsettiğim kasaya çarpma sesini minimuma indiriyor.

Alıntıları Göster
    gordum o halkaları .kucuk seffaf yuvarlak halkalarda.klavye ye bi zarar vermesin tuş yapısına filan?

• Sayın destek GK80 için bi güzellik yapın da alalım. Boşu boşuna stokta durmasın. Bundle da olur dünden beri pusudayım. Olmayacak diyorsanız Gk70 alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

Alıntıları Göster
    Oyun isi ayri bir is

Zengin isi olmus bu isler desene ben xiaomi air laptop um ile mutluyum hocam bana fazlasiyla yetiyor 2900 lira para verdim bana gore o bile fazla bu aletlere

• itopya.com kullanıcısına yanıt
    Merhaba hyper x alloy fps blue sepetimdeydi adres girerken 417 tl oldu 279dan 40 dakika daha oldugunu söylüyordu dün akşam 11 de fakat aniden gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailgvn77

Sayın destek GK80 için bi güzellik yapın da alalım. Boşu boşuna stokta durmasın. Bundle da olur dünden beri pusudayım. Olmayacak diyorsanız Gk70 alacağım.
    Aynen bende bekliyorum bi güzellik yapılırsa iyi olur, bundle dusunebilirim

• quote:

Alıntıları Göster
    peki niye efsane cuma , kara cuma değil ?
    yobazlardan alışveriş yapmama kararım devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.