Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.011
Cevap
141
Favori
1.148.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma verilen siparişler tahmini ne zaman kargoya verilir?
  • G2590VXQ nolu monitör tanıtımda 777₺ şeklinde gözüküyor ama sitede 1037₺, kampanya falan mı bitti yoksa azalan stok için mi geçerli ?

• Site açılmıyor

Siparişim kargoya verildi mi onu kontrol edecektim..
  • şu saat itibariyle siteye girilemiyor
  • Site yandi sanirsam giremiyoruz kargo takip numarasi alicaktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @itopya.com
    Ürünler kargoya ne zaman verilecek acaba ? Cuma 02:00 sularında almıştım.
  • siteye üye olunmuyor basliktaki paketi alcaktim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın itopya.com calısanları
    cuma 00.00 da başlattıgınız kampayalı ürünlerden corsair k95 klavyeyi kampanya adı altında 899 tl den satışa sundunuz. bugun den itibaren ürünün fiyatini 849 tl ye indirdiniz. peki sizin kampanyanızı gece 00 a bekleyen müşterilerinize ayip olmadımı? neden Türk firmalarımız böyle alerngirli işlemlere giriyor_? bizim sucumuz günahımız neydi? 899 dan sattığınız ürünleri kargoladıkdan sonra ( klavyeler kargoya verildi) boyle 50 tl bir indirim daha size hic yakişmadı.klavyeyi getiren kurye den almamayi düşünüyorum. klavyeyi 899 dan alan vatandaşlarada aynısını öneriyorum. başka ürünlerdede bu yapıldımı bilmiyorum ama corsair klavye de yapıldı.ürün siparişi veren arkadaşlara takip etmelerini öneririm@itopya.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 25 Kasım 2018; 11:22:36 >
  • Kaçıp gittiler mi, siteye ulaşılamıyor:)
  • Benimde aklıma o geldi :)

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Kargo kontrolünü nerden nasıl yapıyoruz ?

• Siteye ara ara giriliyor ara ara girilemiyor, monitör almıştım yarın kargoya verileceği söylendi bu arada.

• mouse klavye mouse pad fiyati yukselmis indirim sadece bellir bir stok icinmiydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet güzel indirimdi teşekkür ederiz james donkey 610 klavyesini aldım gelecek sizede tabsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Kargo kontrolünü nerden nasıl yapıyoruz ?
    Profil>Siparişlerim>Sipariş Detayları

Cuma sabahı aldım "Ürünleriniz hazırlanıyor" mesajı var hala.. Yarın kargolanır heralde
  • @itopya.com
    1055 TL işlemci aldık kargo ücretini biz ödedik olucak iş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

sayın itopya.com calısanları
    cuma 00.00 da başlattıgınız kampayalı ürünlerden corsair k95 klavyeyi kampanya adı altında 899 tl den satışa sundunuz. bugun den itibaren ürünün fiyatini 849 tl ye indirdiniz. peki sizin kampanyanızı gece 00 a bekleyen müşterilerinize ayip olmadımı? neden Türk firmalarımız böyle alerngirli işlemlere giriyor_? bizim sucumuz günahımız neydi? 899 dan sattığınız ürünleri kargoladıkdan sonra ( klavyeler kargoya verildi) boyle 50 tl bir indirim daha size hic yakişmadı.klavyeyi getiren kurye den almamayi düşünüyorum. klavyeyi 899 dan alan vatandaşlarada aynısını öneriyorum. başka ürünlerdede bu yapıldımı bilmiyorum ama corsair klavye de yapıldı.ürün siparişi veren arkadaşlara takip etmelerini öneririm@itopya.com
    Hasan bey merhaba ,

bu post altından size defalarca kez yardımcı olmaya çalıştım fakat sanırım bu konuda pek başarılı olamıyorum.Keza 899 tl'den almış olduğunuz klavye an itibari ile 1.228 tl'dir.

İleride fiyatını 750 tl'de yapabiliriz zira fiyatları değiştirmeyeceğimizi size taahhüt etmekdik.Bunun garantisini de size vermedik.Siz ürünü alırken en uygun fiyatı sunduk almanız için

zorlamadıkta.Bu şekilde alengirli bir işlem yaptığımızı düşünüyorsanız ivedi şekilde kargonuzu kabul etmeyerek para iadesi talebinde bulunabilirsiniz.Bu konuda size seve seve yardımcı olacağımı

belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itopya.com -- 26 Kasım 2018; 10:4:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Hasan bey merhaba ,

bu post altından size defalarca kez yardımcı olmaya çalıştım fakat sanırım bu konuda pek başarılı olamıyorum.Keza 899 tl'den almış olduğunuz klavye an itibari ile 1.228 tl'dir.

İleride fiyatını 750 tl'de yapabiliriz zira fiyatları değiştirmeyeceğimizi size taahhüt etmekdik.Bunun garantisini de size vermedik.Siz ürünü alırken en uygun fiyatı sunduk almanız için

zorlamadıkta.Bu şekilde alengirli bir işlem yaptığımızı düşünüyorsanız ivedi şekilde kargonuzu kabul etmeyerek para iadesi talebinde bulunabilirsiniz.Bu konuda size seve seve yardımcı olacağımı

belirtmek isterim.

Alıntıları Göster
    Bu hoş bir savunma değil.
    Özel indirim diyip 899a satıp ürünü kargoladıktan sonra daha da özel indirim yapıp 850 ye satmak cidden yanlıştır. Memnuniyet adına arkadaşa bir kıyak geçilmesi tavsiye edilir.
    İyi günler.

• Urunler ne zaman kargolanir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEB0B10CD

Urunler ne zaman kargolanir?
    Merhaba , tekli ürünlerin birçoğu kargolandı.Kargo şirketleri de yoğun bir tempoda çalışmakta.En kısa sürede siparişleriniz teslim edilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.