Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.011
Cevap
141
Favori
1.148.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdd söylemiştim bugün geldi çabuk ulaştırdılar paketi açılmamış sıfır temiz ürün. yalnız, hdd sadece balona sarıp yurtiçi kargo poşetine koyup yollamışlar. görünce aklım gitti. her şeyi satan bir firma olsanız bu hareketi yapsanız tamam derim anlamıyorlar bu işten ama bilgisayar parçaları satan bir şirket olup da böyle bir paketleme nasıl yapıyorsunuz anlamadım umarım diskte bad sector falan bir şey çıkmaz darbeden dolayı...
  • msi bundle icin hepsiburadan baska bi kampanyadan aldigim urunu iptal ettim itopyadakini almak icin pazar aldim hala ses soluk yok ins siparis iptali yapmazlar yoksa hb deki indirimide kacirdik ikinci bir incehesap vakasi olmaz umarim bugunde kargolanmadi yarin telefonla ulasmaya calisicam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    @itopya.com Bana cevap bile vermiyorlar 610 TL değerinde alışveriş yaptım iptal ettim 4 gün oldu cevap yok müşteri hizmetleri açmıyor çağrı merkezi operatör kadın konuşuyor okadar buradaki firma yetkilisi yazdıklarımı görüyor cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor şurda kaldı 3 gün para iadesi olmasın savcılığa suç duyurusunda bulunacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

@itopya.com Bana cevap bile vermiyorlar 610 TL değerinde alışveriş yaptım iptal ettim 4 gün oldu cevap yok müşteri hizmetleri açmıyor çağrı merkezi operatör kadın konuşuyor okadar buradaki firma yetkilisi yazdıklarımı görüyor cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor şurda kaldı 3 gün para iadesi olmasın savcılığa suç duyurusunda bulunacam.
    Benim iadem yapıldı bugün öğlen arayıp yardımcıda oldular biraz sakin olmakta fayda var hocam pm atın mutlaka dönerler
  • Cuma günü verdiğim monitör siparişim bugün itibariyle elime ulaştı. Kurulumunu yaptım ve şuanlık her şey yolunda gözüküyor. Ancak iletişim konusundaki şikayetlere bende katılıyorum Defalarca aramama rağmen hiçbir şekilde karşımda bir muhatap bulamadım, keza mail attım ona da dönüş olmadı.

Sağolsun en son forumdaki yetkili yardımcı oldu ve ürünün kargoya verildiğini öğrenebildim,akşamına takip numarası cebime ulaştı. Nacizane ve iyi niyetli bir şekilde yorum yapmam gerekirse Müşteri ilişkileri ve bu gibi konularda kendilerini geliştirmelerini umuyorum. Bunun dışında fiyatlandırma konusunda Bf'nin hakkını verdiklerini düşünüyorum ve benim için iyi bir alışveriş oldu bu konuda mutluyum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 27 Kasım 2018; 18:28:13 >
  • Verdiğim iki siparişten ilki elime ulaştı ama benim ürünün kargoda olduğundan bile haberim yoktu çünkü sitede hala ürünleriniz hazırlanıyor yazmakta evet @Doppio arkadaşa katılıyorum önerileri için. Black friday olarak güzel indirim yaptınız hakkınızı verelim.@itopya.com
  • Blackfriday zamanı her firma extradan çalışmak zorundadır. Para kazanmak + insan kazanmak amaçsa eğer.
    23.11.2018 sipariş bugün sözde kargoya verilmişti ancak sitede hiçbir bilgi bulunmuyor halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

hdd söylemiştim bugün geldi çabuk ulaştırdılar paketi açılmamış sıfır temiz ürün. yalnız, hdd sadece balona sarıp yurtiçi kargo poşetine koyup yollamışlar. görünce aklım gitti. her şeyi satan bir firma olsanız bu hareketi yapsanız tamam derim anlamıyorlar bu işten ama bilgisayar parçaları satan bir şirket olup da böyle bir paketleme nasıl yapıyorsunuz anlamadım umarım diskte bad sector falan bir şey çıkmaz darbeden dolayı...
    Merhaba , donanımsal bir sorun ile karşılaşırsanız şayet , ivedi şekilde tarafımıza dönüş sağlayabilirsiniz.Size vereceğimiz kod ile bulunduğunuz yere ücretsiz kurye çağırabilir ,

ürününüzü ücretsiz bir şekilde yine tarafımıza bire bir değişimi için gönderebilirsiniz.

Kargo sırasında oluşabilecek durumlardan dolayı ürünleriniz sigortalıdır.Anlık bilgi vermeniz yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Blackfriday zamanı her firma extradan çalışmak zorundadır. Para kazanmak + insan kazanmak amaçsa eğer.
    23.11.2018 sipariş bugün sözde kargoya verilmişti ancak sitede hiçbir bilgi bulunmuyor halen
    Tahmin ettiğim gibi, herhangi bir gönderi yok. UPS i de aradım adıma kargo görünmüyor. Sözde göndermişlerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 28 Kasım 2018; 10:53:43 >
  • cuma sipariş ettiğim monitör bugün ulaştı. Akşam eve dönünce deneyeceğim.
  • Bu aralar kargo şirketleri de çok yoğun arkadaşlar biraz sabırlı olalım.
  • stoksuz mu çalısıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

Bu aralar kargo şirketleri de çok yoğun arkadaşlar biraz sabırlı olalım.
    Hocam gönderiyorlar sorun orada bir acet cuma gecesi bir adet pazar gecesi olusturulmus siparişim var. Ne arlanmaz insanlar doğru düzgün iletişim kuramiyorlar

• quote:

Hocam gönderiyorlar sorun orada bir acet cuma gecesi bir adet pazar gecesi olusturulmus siparişim var. Ne arlanmaz insanlar doğru düzgün iletişim kuramiyorlar

Alıntıları Göster
    Bende cuma günü 2 sipariş verdim. Biri geldi diğeri belli değil. Gittim şubeden kendim aldım başka bir ürünümü ortalığı görmen gerek telefonlar susmuyor kargolar dağılmış her yer birbirine girmiş Kara Cuma diye herkes saldırmış diyor yetkili.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

Bende cuma günü 2 sipariş verdim. Biri geldi diğeri belli değil. Gittim şubeden kendim aldım başka bir ürünümü ortalığı görmen gerek telefonlar susmuyor kargolar dağılmış her yer birbirine girmiş Kara Cuma diye herkes saldırmış diyor yetkili.

Alıntıları Göster
    Hocam bu gayet normal değil mi? Yayıncılara reklam ver, DH'ye reklam var, indirimlerle reklam yap.
    Elemanın yetersizse yapmayacaksın bu kadar icraat doğru değil mi hocam?

Misal şuan çok konuşuyorum diye sanırsam fake kargo takip numarası girmişler sisteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 28 Kasım 2018; 20:27:45 >

• quote:

Hocam bu gayet normal değil mi? Yayıncılara reklam ver, DH'ye reklam var, indirimlerle reklam yap.
    Elemanın yetersizse yapmayacaksın bu kadar icraat doğru değil mi hocam?

Misal şuan çok konuşuyorum diye sanırsam fake kargo takip numarası girmişler sisteme

Alıntıları Göster
    Benim bahsettiğim şube kargo şubesi o konuda açıklık getireyim. Bu gibi zamanlarda her şirkette oluyor tabi sizin dediğiniz gibi olması gerek ama tolerans gösterilebilir böyle zamanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Merhaba , donanımsal bir sorun ile karşılaşırsanız şayet , ivedi şekilde tarafımıza dönüş sağlayabilirsiniz.Size vereceğimiz kod ile bulunduğunuz yere ücretsiz kurye çağırabilir ,

ürününüzü ücretsiz bir şekilde yine tarafımıza bire bir değişimi için gönderebilirsiniz.

Kargo sırasında oluşabilecek durumlardan dolayı ürünleriniz sigortalıdır.Anlık bilgi vermeniz yeterlidir.

Alıntıları Göster
    Testleri yaptım her şey yolunda gözüküyor disk tertemiz 0 hata 0 kullanım saati bu saaten sonra da sorun çıkmaz herhalde hd tune ile tarattım vs. teşekkür ederim ilginiz için.

• itopya.com kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam ups ile kargom cikmia yalniz kargo takibo yaptigimda hic bir islem yapilmamis gozukuyor bu kargo sirketi ile mi yoksa sizinle mi alakali dun yollanmis kargo ama hala tek islem bile gozukmuyor benim kargom yola cikmadi mi yani?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polnes1

merhabalar hocam ups ile kargom cikmia yalniz kargo takibo yaptigimda hic bir islem yapilmamis gozukuyor bu kargo sirketi ile mi yoksa sizinle mi alakali dun yollanmis kargo ama hala tek islem bile gozukmuyor benim kargom yola cikmadi mi yani?
    Merhaba ,

Kargo takip no girilmişse UMO basılmış kargo aracına sevk edilmiş demektdir.Örnek vermem gerekirse 11'de vermiş olduğunuz kulaklık siparişi normal süreçte akşam 16'te gelen UPS aracına veriliyor.

Üzerindeki bilgileri UPS kargo firması ise 18 civarında kendi sistemlerine girerek aktif ediyor.Kargo firmaların takip no'ları geç aktif etme durumu ile ilgili haftasonundan beri bizde geri

bildirim alıyoruz.Fakat sistemde görünen bir takip no'nuz var ise ürününüz kargo aracına verilmiştir.Takip no'nuz kendi panelimiz üzerinden otomatik entegrasyona sahiptir.Manuel girilmez.

• Ürünüm sonunda kargolanmis anladığım kadarıyla eleman sayıları yetersiz , bir kişi paketliyor galiba kargoları:) ürünü teslim alınca tekrar yazarım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.