Şimdi Ara

Super Uyumlu+ Tarifesi Soygunu [Şikayet Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'da Super Uyumlu+ tarifesini kullanan Vodafonelular'ın 12 Ay Sabit Fiyat sözü verilmesine rağmen tarifelerinde fiyat artışı görülmüştür.

Bunu bizzat yakınımdan da yaşadım, 45TL'lik Super Uyumlu+ tarifesi kullanıyorken faturası 55.90TL olarak güncellenmiş. 12 Ay Sabit Fiyat olmasına rağmen, bu soygunculuğa sessiz kalmayalım. Vereceğim linkten Vodafone Mobil A.Ş'yi seçerek durumunuzu anlatıp şikayet metni oluşturun.

Cayıp kurtulmaya çalışmayın, hakkınızı sonuna kadar arayın. Amaç tamamen bu soygunculuğun cezasız kalmamasıdır. Yoksa 3-5 kuruşun da peşine düşecek değilim. Kimisinin de durumu yoktur, bu yüzden peşine düşer.

Linki bırakıyorum, buyrun :
    tuketici.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Sitesi
    https://tuketici.btk.gov.tr

Bu linkten çekinmeden şikayetinizi oluşturun. Aynı şekilde bir kaç yıl önce de Vodafone Net için çok şikayet oluşturulmuştu ve geçte olsa Vodafone Net'e BTK yüklü bir ceza miktarı kesmişti.

Her neyse tüm Super Uyumlu+ tarifesi kullananlar konuya destek çıkarsa çok iyi olur, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 25 Haziran 2022; 12:19:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 47 liralık Red10 tarifesini kullanıyorum. 2 seferdir 100 liralık paketlere geçirmek için aradılar. Tarifem yetiyor diyorum yine arıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.