Şimdi Ara

superb-a6-508

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 8 senedir seat ibiza kullanıyorum.Aracın küçüklüğünden dolayı değiştirmek istiyoruz.
    ihtiyaçlarımız;
    -geniş bagaj
    -geniş arka diz mesafesi
    -geniş iç hacim
    -araçtan beklentim arızasız masrafsız ve sanayisiz geçen yıllar
    -günlük kullanım işe gidiş 8 km dönüş 8 km.
    yıllık max 15000 km

100 max 120 bin bütçe ile

-sizin bu araçlar için tercihiniz ne olur artıları eksileri nelerdir?
    -başka bir öneriniz var mı?
    teşekkür ederim.

2015 pejo 508 70 bin km de hatasız 99 bin lira
    active-sunroof-eat6 şanzuman-blue hdi

2011 audi a6 196 binde temiz (siyah renk?) taksitli ödeme ile iş karşılığı ile mahsuplaşarak alış yaklaşık ederi değerde

2018 superb 1.4 tsi manuel active donanım 129 bin lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinr -- 17 Nisan 2019; 22:56:43 >

• Bluehdi, eat6 ve düşük km için 508 tercih edilir. Superb de manuel olduğu için güzel seçenek.8 yaşında 196bin km deki araca bulaşmazdım.
  • Mondeo insigna arasında tercih yapın derim ikisini de deneme şansınız varsa bi bakın
    1.5 ecoboost titanium veya 1.6 dizel titanium bulabilirsiniz
    insigniada da cosmolar vardır
  • Az km yapıyorsunuz sayılır bence superb.
    Olmadı 508.
  • O paraya düşük kilometreli 2016-2017 octavia 1.6 dizel otomatik alınır binilir. Yüksek km araçlara bakma derim
  • Dizel, ya da en azından dsg tsi olsaydı superb ama manuel bütün zevkini alır bunun. 508 en iyi seçenek gibi duruyor. A6 çok yaşlı (benzinli mi dizel mi?).
  • Superb yerıne passat daha ıyı olmaz mı ? 120bın tl cıvarına verıyolardı tsı manuel tredlıne
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Adam sanayisiz yıllar diyor gidip dsg tavsiye ediyorsun. Okuduğunuzu anlayın yav
  • Otomatık olsa superb derdım ,su durumda 508 daha cazip
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    dizel a6, ancak a6 yı eledim.

pejonun f/p avantajı ve bütçemi daha az zorlaması avantaj.ikinci el ve piyasadaki azlığı dezavantaj.

superb in de genişliği,ikinci el satışı ve sıfır olması avantaj.manuel olması dejavantaj.
  • ibizada 8 sene herhangi bir sorun yaşamadım sanayiye gitmedim.sorunsuzdu ve can sıkmadı.superb içinse yapacagım km de arıza düşük ihtimal ama yinede aracının şanzumanına güvenememek kötü birşey.

pejonun eat6 sı tork konvertörlü
  • Peugotun eat6 si en sorunsuz otomatik şanzımanlardan.
    Piyasadaki azlığı alanin satmamasi olabilir
    Ayrica kullanan uyeyi mesaja ekleyim soru sorarsiniz.
    Benzinli arac almazdim ben olsam.
  • Superb tercih edin bence 2018 yerine yine aynı kasa olan 2015 2016 model düşük kmde dizel Manuel araçlara bakın aynı fiyatlara bulabilirsiniz ayrıca active boş paketi
    bütçenize uygun style paket düşük ihtimal prestij pakette denk gelebilir
  • 4-5 sene üst üste kuru dsg kullandım, EAT6'nın geri kalacak kısmını göremedim(önceki iki aracım a3-superb)
    Ve o paraya allure alabilirsiniz. Bir tık fazlaltırsanız tam donanımlı almış olursunuz.
  • + ve -'ler olarak kullandığım superble karşılaştırırsam:
    Ayak mesafesi olarak ikisiyde iyiydi
    -Multimedya sistemi kesinlikle superb daha iyi(navigasyonsuz halde daha iyi!)
    -Bagaj kapasitesi ve bagaj ağzı olarak kesinlikle superb
    +arka taraf 508'de daha iyi(koltuklar daha kalite, arka havalandırma sistemi daha iyi)(superbin arka taraf koltuk ısıtması yoksa tabikide)
    +105'e tam donanım bulursunuz, 129'a superb alacağınıza
    +şanzımandan zaten bahsetmeye pek gerek yok, motor olarak 1.6 TDI=BlueHDi
    -piyasa olarak superbin piyasası kesinlikle daha geniş ve iyi

• 100 civarına Insignia veriyorlar dizel otomatik Cosmo, biraz takip etmek gerekiyor sadece. Bence 508 den iyi olur.
  • Aynı durumda ve benzer araçlara baktıktan sonra dizel otomatik 2015 Insignia Cosmo aldım. İyi ki almışım. 508'i yol tutuşundaki eksilerinden dolayı elemiştim. Insignia'yı ise tam otomatik, zengin donanım, bana göre atik motor ve en önemlisi AFL farlar için tercih etmiştim.
  • A6 çok para bence. 8 yıllık araca Audi olsa bile 100K üzeri para vermezdim.

Skoda ise manuel vites olması yüzünden onu da almazdım. D segment araç alacak olsam otomatik konforu da isterim zira.

508 ise daha mantıklı görünüyor fakat gerekirse bir alt donanım paket alıp km’si daha düşük olanına bakardım. Zira dizel araçlarda km arttıkça motor sesi de artıyor. Ayrıca 508’lerde baz paket olan Access dahi epey dolu sayılır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.