Şimdi Ara

Superb alinirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

Orijinalden alıntı: ilker79

quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Bayii de bindigim 60 bin küsürlük suberb'in direksiyonu plastikti, o dakika ciktim aracin icinden bir daha da ilgimi cekmedi d sinifi bir aracin kalite hissini hissetmedim aracta acikcasi, bir de aracin ici cok genis ama manasiz bir orantisizlik var aracta, ama zevk sizin keyif sizin para sizin neye gonlunuz meylediyorsa onu alin mutlu olun derim..

muhtemelen düşük donanımlı olana binmişsinizdir..

Aracin d sinifi oldugu ve fiyat etiketi gözönüne alininca bence bu kabul edilebilir birsey degil, şimdiye kadar bindiğim hicbir d sinifi aracin direksiyon simidi plastik değildi...

on a bakarsanız passat trendline donanımda sis farı bile yok.bence bu kıstas değil.benim alacağım donanım elegance ve kendi kendine park etme bile var.full donanım.

• su anda superb ve chevrolet araclari disinda parasini hak eden baska bir arac yok gönül rahatligi ile alinabilir.
  • tam bir fiyat-performans aracı
    böyle bir diz mesafesi böyle bir bagaj hiçbir arabada yok
  • quote:

arkadaşlar birde şu an kullandığım 2008 civic 1.6 elegance da ses yalıtım sorunu var.değiştirmede en büyük nedenimde bu.superbteuzun yolda beni yorarmı,ses yalıtımı nasıl?

yalitimi iyi degil.
    google da arat gorursun.
    skodalarin hepsinde yol sesi sorunu var.
    http://www.skodam.com/superb/skoda-superb-ses-yalitim-t24688.html
    dunyanin parasini verip kendini yakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 24 Aralık 2011; 18:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

quote:

arkadaşlar birde şu an kullandığım 2008 civic 1.6 elegance da ses yalıtım sorunu var.değiştirmede en büyük nedenimde bu.superbteuzun yolda beni yorarmı,ses yalıtımı nasıl?

yalitimi iyi degil.
    google da arat gorursun.
    skodalarin hepsinde yol sesi sorunu var.

civicleri bilen varsa ne kadar ses aldığını bilir.sanırım bir test sürüşü yapmam gerekecek.su an erzincandayım.ve burada skoda yok malesef..
  • civiclere yakin.
    ugultu seklinde
    tam bas agritan cinsten

edit
    test edersen stabilizede dene
    kaymak asfaltta ses yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 24 Aralık 2011; 18:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Buyrun VW Superb 1.4 TSI Elegance daha önce yapılmıştı forumda

Superb alinirmi?

Bu da BMW 5.14T Special Edition
     Superb alinirmi?

önden neredeyse aynı:)

• şu an yok satan passattan kesinlikle ve kesinlikle daha iyi bir araba.bunu sadece ben değil vw de çalışan bir tanıdığımız da söylüyor.başka bir olay anlatayım kuzenim peugeot 508 e bakmaya gitti çok garip gelecek ama adam alacaksan superb al en iyisi o demiş eğer vw marka takıntın yoksa daha iyi ve daha ucuz olan arabayı almamak için hiçbir sebep göremiyorum.
  • 60bin liralık superbi ben de kullandım. donanımı gayet yeterliydi ve içine fazla ses aldığını da düşünmüyorum.
    kesinlikle passattan iyi olduğunu dusunuyorum.
    karartmalı iç ve yan dikiz aynaları,
    hareket eden far mercekleri, geri vitese takınca müziğin sesinin kısılması aklımda kalan özellikleri.

can alıcı, kendine hayran bırakan özelliği ise arka diz mesafesi. herkesin çıplak gözle görmesi, denemesi gerekir.

dezavantajı ise 1.4 tsi'nin çok yakması. öyle böyle değil bayağı yakıyor meret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

civiclere yakin.
    ugultu seklinde
    tam bas agritan cinsten

edit
    test edersen stabilizede dene
    kaymak asfaltta ses yok

ya civicte asfaltta bile motor sesini fazla alma olayı var.stabilize yolu siz düşünün.uzun yolda kafam patlıyor.superb bir üst segment araç.civice yakın ses alıyorsa alınmaz.şimdi soru işaretleri oluştu kafamda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

60bin liralık superbi ben de kullandım. donanımı gayet yeterliydi ve içine fazla ses aldığını da düşünmüyorum.
    kesinlikle passattan iyi olduğunu dusunuyorum.
    karartmalı iç ve yan dikiz aynaları,
    hareket eden far mercekleri, geri vitese takınca müziğin sesinin kısılması aklımda kalan özellikleri.

can alıcı, kendine hayran bırakan özelliği ise arka diz mesafesi. herkesin çıplak gözle görmesi, denemesi gerekir.

dezavantajı ise 1.4 tsi'nin çok yakması. öyle böyle değil bayağı yakıyor meret.

peki fazla para verip dizelini almak dahamı mantıklı sizce?
  • quote:

Selam.son gunlerde ilgimi cok cekiyor.1.4 tsi elegance donanimi sifir yada ikinci el dusunuyorum.sizce nasil bir arac?

keşke paramız olsada alsak 10 numara bir araba ben çok beyeniyorum
    arka diz mesafesi harika
  • Superb'in arka diz mesafesi iyi ama öyle aşırı abartılacak kadar değil, özellikle arkası dar 3 kişi biraz sıkışık oluyor

Superb alinirmi?
  • 2. el durumu sizin için önemli değilse alınır.
  • Superb'deki 170 beygirlik TDI motor Audi A4'te bile yok. Valla ne deyim Superb benim hayalimdeki araba ama millet Skod deyip küçümdüyor. Eğer en az 5 sene bineceksen ve sağa sola hava atma derdin yoksa Superb al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

2. el durumu sizin için önemli değilse alınır.

Aslinda az km yapmis temiz bir tane bulsam 2010 yada 2011 model ilk deger kaybini yasamis olarak alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 TDI Elegance ile 1.4 TSI Elegance arasında yaklaşık 7500 lira fark var. TSI şehir içi 10 litreden aşağı yakmaz. Çok kastırırsanız belki. TDI 7 litre civarı yakar diye tahmin ediyorum. Araç 3 sene elinizde kalsa;

Siz yılda 15.000 km yaparım diyorsunuz:
    TDI: 45.000/100x7x3.9=12.285 lira
    TSI: 45.000/100x10x4.35=19.575 lira
    Ödeyeceğiniz tutarlar bunlar.(Zam gelir kesin, onu ihmal ediyorum) Fark yaklaşık 7500 lira.

Vergi farkı yok. 3 kere bakıma sokacaksınız. Dizelinki yaklaşık 250 lira pahalı olsa 750 lira eder. Hesaba katmadığım değişken var mı? Kısacası aşağı yukarı aynı hesaba denk geliyor. Satarken dizel daha az değer kaybeder. Dizel avantajlı görünüyor. Ama benzinlisini almak mantıksız diyemeyiz..
  • 1.6 dizeli alınır hemde tadından yenmez bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

2. el durumu sizin için önemli değilse alınır.

Aslinda az km yapmis temiz bir tane bulsam 2010 yada 2011 model ilk deger kaybini yasamis olarak alabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-skoda-soper-b-1-6-tdi-elegance-68100734/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-erdogan-dan-2o11-skoda-superb-1-6-tdi-elegance-boyasiz-ekstrali-65714737/detay
    Böyle bir araç tercih etmek daha karlı olur tabi ki..

Ekleme: Bu da fena değil, 70.000'e alırsınız..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sifir-ayarinda-3-500km-hatasiz-superb-1-6-tdi-full-full-elegance-65796378/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 24 Aralık 2011; 20:24:28 >

• süperb kötü değildir mutlaka iyidirde ama o kadar param olsa ve araba alacak olsam skodaya o kadar para bayılmam onun ağabeyi passat varken (b segment fabiaları çok severim poloya alternatif düşünülür ama segment büyüdükçe skodaya rağbet geriliyor)... mesela 0 km 1.4 tsi düz comfort passat ile elegance superb 66 bin tl etiketlere sahipler, donanımlardada öyle bariz bir fark yok 1-2 ıvır zıvır, çoğu insan için bunlar önemli değil zaten. skoda şöyle iyi böyle harika ama değeri bilinmiyor falan gibisinden laflar edebiyattan öte geçemez çünkü kimse skodaya 70 bin lira para verilmeyeceğini biliyor, burda sadece laf var icraat yok, iddia edenlerin dediği gibi madem harika, vw'den daha kaliteli (vw kendi kucağında ürettiği bir markayı nasıl daha kaliteli yapıyorsa artık) alın o zaman neyden çekiniyorsunuz, herşeyinden eminsiniz gönül rahatlığıyla alın ve burda süperb'lerin kullanıcısı olarak anlatırsınız bizde dinleriz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın deriz olur biter

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.