Şimdi Ara

Superb alinirmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superb yi kullanmayan birinin yorum yapmasi cok yanlis bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Superb yi kullanmayan birinin yorum yapmasi cok yanlis bence

abi beyaz manuel 1.4 TSI elegance hem kullandım, hem de sağ arka koltuğunda yolculuk yaptım... arka koltuklardaki abartı diz mesafesinden başka bir özelliğini görmedim ben, bence birazcıcık abartıyorsun bence superb'i

bana göre passat almaya gücü yetmeyenin, ya da o kadar parayı otomobile vermek istemeyenlerin, ya da sıra beklemek istemeyenlerin tercih ettiği bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Aralık 2011; 2:56:45 >
  • bende vardı 1.6 sattım
    dünyaya bir daha gelsem yine süperb alırım
    onu sattım model yüksellttim yine superb aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Superb yi kullanmayan birinin yorum yapmasi cok yanlis bence

Siz superbi d segmentinin en konforlu, en iyi yol tutusa sahip araci ilan ederken bu mesajiniz dogru mu sizce? Sayet hic baska bir d sinifi arac kullanmamis izlenimi birakiyor bu yorumlariniz.
  • Beğendiğiniz araç sınıfının f/p oranı en iyi aracı konfor var motor idare ediyor kasaya göre bir motor değil 1.8 tfsi olsa daha bir başka olur ama kesinlikle parasını hak eden bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

bir ara baz donanım superb 43 kagıda alınıyordu , ustelık sıfır . Ama bence daha fazla etmez

O fiyat artisi tum araclara yansidi malesef
  • 1.6 turbo 180 hp insignia lpg de yakma durumu nedir bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes alınır der kimse de almaz.

Ben almazdım mesela ön tasarım eyvallah ama arka tasarım rezalet.Sorun stoplarda da değil çizgilerde bir gariplik var.Aracın arka kısmı sonradan tasarıma dahil edilmiş gibi duruyor.Bence az satmasının en büyük sebebi.

O arka tasarımla önde yıldız amblemi bile olsa yine zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker79
    quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui
    2. el durumu sizin için önemli değilse alınır.

Aslinda az km yapmis temiz bir tane bulsam 2010 yada 2011 model ilk deger kaybini yasamis olarak alabilirim

Aracın en fazla değer kaybını ilk sahibi yaşayacağı için doğru söylüyorsunuz ama skoda olduğu için sizde satarken bir miktar daha kaybedersiniz, 2. eli iyi olan araçlara göre söylüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

2. el durumu sizin için önemli değilse alınır.

Aslinda az km yapmis temiz bir tane bulsam 2010 yada 2011 model ilk deger kaybini yasamis olarak alabilirim

Aracın en fazla değer kaybını ilk sahibi yaşayacağı için doğru söylüyorsunuz ama skoda olduğu için sizde satarken bir miktar daha kaybedersiniz, 2. eli iyi olan araçlara göre söylüyorum.

bir miktar zararı göze almak gerekiyor.bu her arabada var.konforu biraz ucuza alacaksak o kaybıda yaşamaya katlanacağız.ama yıllarca binilecek bir araç gibi duruyor.hemen satmamak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Herkes alınır der kimse de almaz.

Ben almazdım mesela ön tasarım eyvallah ama arka tasarım rezalet.Sorun stoplarda da değil çizgilerde bir gariplik var.Aracın arka kısmı sonradan tasarıma dahil edilmiş gibi duruyor.Bence az satmasının en büyük sebebi.

O arka tasarımla önde yıldız amblemi bile olsa yine zor.

ya malesef passatta şu an tasarımda sınıfta kalıyor bence.baktımda superb için ebayda güzel spoiler var.araç arkadan biraz daha iyi duruyor spoiler ile..
  • ben aldım... sen de al...haaa...ben kendim için değil konu komşu için alıcam diyosan o zaman git passat al...
  • araba çok kaliteli ve büyük içi harika motoru 1.4 olanı dayım 60 bin tl ye almıştı 1 ay sonra sattı

Superb alinirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa11

araba çok kaliteli ve büyük içi harika motoru 1.4 olanı dayım 60 bin tl ye almıştı 1 ay sonra sattı

Superb alinirmi?

O kadar kisa surede neden satti?

• quote:

quote:

araba çok kaliteli ve büyük içi harika motoru 1.4 olanı dayım 60 bin tl ye almıştı 1 ay sonra sattı

Superb alinirmi?

bende çok şaşırmıştım dayım sattım deyince yerine bmw x5 aldı. Satma nedeni olarak arabanın kasanın büyük olduğunu 1.4 motorun yetmediğini söyledi ayrıca bu arabaya benzin dayanmadığını ilk defa bu kadar çok benzin tüketen bir araya bindiğini söyledi.Ayrıca o tarih yanlış kamera tarihi bu senenin başında almıştı arabayı . Şimdilerde ise Otamatik vitesli jetta almış sürdüm 1 ay önce felan gerçekten harika kaçıyor 0-100 arası bu kadar hızlı kalkan araç görmedim. Şimdi dayın kaçakçımı felan derler kendisi restaurant sahibi Para mok gibi yani

• quote:

quote:

quote:

Superb alinirmi?

bende çok şaşırmıştım dayım sattım deyince yerine bmw x5 aldı. Satma nedeni olarak arabanın kasanın büyük olduğunu 1.4 motorun yetmediğini söyledi ayrıca bu arabaya benzin dayanmadığını ilk defa bu kadar çok benzin tüketen bir araya bindiğini söyledi.Ayrıca o tarih yanlış kamera tarihi bu senenin başında almıştı arabayı . Şimdilerde ise Otamatik vitesli jetta almış sürdüm 1 ay önce felan gerçekten harika kaçıyor 0-100 arası bu kadar hızlı kalkan araç görmedim. Şimdi dayın kaçakçımı felan derler kendisi restaurant sahibi Para mok gibi yani

İyi gunlerde kullansin.cok yakiyor demek:(

• quote:

quote:

quote:

Superb alinirmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Superb alinirmi?

evet kardeş düşün adam o kadar x5 alıyor , suberb alıyor , jetta alıyor ilk defa benzin hesabını yaptığını gördüm oda suberb de idi

• kesinlikle alınacak bir araç
  • quote:

Superb alinirmi?

Yanlız dayınızı kazıklamışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.