Şimdi Ara

Superb alinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam.son gunlerde ilgimi cok cekiyor.1.4 tsi elegance donanimi sifir yada ikinci el dusunuyorum.sizce nasil bir arac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker79

Selam.son gunlerde ilgimi cok cekiyor.1.4 tsi elegance donanimi sifir yada ikinci el dusunuyorum.sizce nasil bir arac?

15 gun kullandim 1.4 tsi superb
    O konforu o yol tutusu
    Baska d sinifi arabada hic bulamadim

1.6 tdi dsg olsa bir dk dusunmem alirim
    Sizede tavsiye ederim
  • Forumda herkesin birbirine tavsiye ettiği ama kimsenin almadığı bi araç ön yargılarımızı kırmamız lazım.Arkadaşına soruyosun Superb alacağım diye adam sana napacan lan skodayı diyor insanların aklına hep o eski pikaplar geliyor.
    Bence çok güzel bi araç elegance donanımında zaten ne ararsan var ben tavsiye ederim.
  •  Superb alinirmi?

Şu duruşa bakın.
  • Ama suda. Var 1.4 tsi motor 10 litreden asagi yakmiyor sehir icinde bilginiz olsun

Onun disinda mukemmel bir arac passattan daha kaliteli bunu bile cok rahat soyluyebilirm size

Son derece memnun kalicaginiz uzun yillar sorun cikarmiycak bir araba tek handikapi SKODA olusu
    Ve kendisi yapsaydi superb yi eminim suan en cok satan araci olurdu skoda olunca herkeste bir on yargi oluyor
  • Gayet güzel bir araç.

Altyapı ve motor Vw .

üretim çek.

Çek çeliği çok sağlam bir çeliktir.

Skoda çok köklü bir markadır.Ben tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Forumda herkesin birbirine tavsiye ettiği ama kimsenin almadığı bi araç ön yargılarımızı kırmamız lazım.Arkadaşına soruyosun Superb alacağım diye adam sana napacan lan skodayı diyor insanların aklına hep o eski pikaplar geliyor.
    Bence çok güzel bi araç elegance donanımında zaten ne ararsan var ben tavsiye ederim.
    Şu araçta Skoda logosu yerine VW logosu olsaydı yok satardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 24 Aralık 2011; 15:50:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 208 dizel alinir mi
    8 yıl önce açıldı
    A150 CVT SANZİMAN ALİNİR Mİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Şu araçta Skoda logosu yerine VW logosu olsaydı yok satardı..

Kesinlikle katılıyorum size
  • Biri Vw logosu koysun bakalım nasıl olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Biri Vw logosu koysun bakalım nasıl olucak

Akşam eve gittiğimde yapan olmamış olursa uğraşırım..
  • Tesekkurler arkadaslar.1.6 tdi ile arasinda ki fiyat farkina degermi sizce?araclar bende en cok 2-3 sene kaliyor.yilda max 15000 km yaparim
  • Bayii de bindigim 60 bin küsürlük suberb'in direksiyonu plastikti, o dakika ciktim aracin icinden bir daha da ilgimi cekmedi d sinifi bir aracin kalite hissini hissetmedim aracta acikcasi, bir de aracin ici cok genis ama manasiz bir orantisizlik var aracta, ama zevk sizin keyif sizin para sizin neye gonlunuz meylediyorsa onu alin mutlu olun derim..
  • arkadaşlar birde şu an kullandığım 2008 civic 1.6 elegance da ses yalıtım sorunu var.değiştirmede en büyük nedenimde bu.superbteuzun yolda beni yorarmı,ses yalıtımı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Bayii de bindigim 60 bin küsürlük suberb'in direksiyonu plastikti, o dakika ciktim aracin icinden bir daha da ilgimi cekmedi d sinifi bir aracin kalite hissini hissetmedim aracta acikcasi, bir de aracin ici cok genis ama manasiz bir orantisizlik var aracta, ama zevk sizin keyif sizin para sizin neye gonlunuz meylediyorsa onu alin mutlu olun derim..

muhtemelen düşük donanımlı olana binmişsinizdir..
  • forumda kimse superb için kötü demez ama iş almaya gelince buranın müdavimlerinden kimsede yok bildiğim kadarıyla
  • Skoda'ya ön yargın yoksa kaçırılınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker79

quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Bayii de bindigim 60 bin küsürlük suberb'in direksiyonu plastikti, o dakika ciktim aracin icinden bir daha da ilgimi cekmedi d sinifi bir aracin kalite hissini hissetmedim aracta acikcasi, bir de aracin ici cok genis ama manasiz bir orantisizlik var aracta, ama zevk sizin keyif sizin para sizin neye gonlunuz meylediyorsa onu alin mutlu olun derim..

muhtemelen düşük donanımlı olana binmişsinizdir..

Aracin d sinifi oldugu ve fiyat etiketi gözönüne alininca bence bu kabul edilebilir birsey degil, şimdiye kadar bindiğim hicbir d sinifi aracin direksiyon simidi plastik değildi...
  • benim son 4 aracım skoda şu an octi tsi elegance var.hanımda benim kadar kullandığı için superb in boyutları beni korkuttu yoksa octi yerine superb alırdım.size sorun yaratmayacağına emin olabilirsiniz yinede araba işi şans işi.her araç yeni model çıkarınca gider inceler testi varsa test ederim.şu an benim için bir dahaki araç değişiminde bütçem ölçüsünde sadece volvo s 60 var.bu da 2-3 yıl daha skodacıyım demektir.son olarak skoda aldığıma hiç pişman olmadım.yada ben hep şanslıydım
  • Buyrun VW Superb 1.4 TSI Elegance daha önce yapılmıştı forumda

Superb alinirmi?

Bu da BMW 5.14T Special Edition
     Superb alinirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Aralık 2011; 18:08:17 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.