Şimdi Ara

Superb, Astra, Civic ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ortalama olarak 45-55bin dolaylarında yakıt olarak üzmeyecek 2.el bir araç arıyorum.
    Kafamdan 3 seçeneği geçirdim. Aşağıda yazıyorum.

Superb; aracın tarzı itibariyle ağır görünüşü, donanımı ve yakıt tüketimi olarak cezbetti. Üstelik 1.6 tdi cabası. Tek düşündüren skoda olması ve uzunluğu.
    Astra 1.3 cdti; tek aklıma takılan 1.3 motor oluşu. Yani çekişi vs konuları beni düşündürüyor. Haricinde ise iç görüntüsüne bayılıyorum yeni opellerin.
    Civic; son kasa düşünüyorum. Otomatik oluşu cezbediyor. Fakat tek sıkıntısı LPG oluşu. Yani lpg aracın performansı konusu beni düşündürüyor. Aracın orjinali değil sonuçta.

Bu 3 seçenek arasında en ağır basan Superb. Fakat bu aracın Skoda olması ve uzunluğu konusu beni düşündürüyor. Ne diyorsunuz sizce alınır mı?

• Skoda olması sizi hiç düşündürmesin. Bence gayet alınabilecek bir araç. Ki superb diğerlerine kalıbını basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Skoda olması sizi hiç düşündürmesin. Bence gayet alınabilecek bir araç. Ki superb diğerlerine kalıbını basar.
    Superb'in tasarımını beğendiyseniz diğerlerini tartışmaya bile gerek yok. Segment farkı var bi kere.
  • Superb tabi ama araç ağır ve uzun 105 beygir. C segmenti araçlar kadar ekonomik olmayacaktır. Yani örneğin aynı motorlu golf 6 litre yakıyorsa superb 7 yakar. Ama değer, arka tarafın yayla gibi olması öküz gibi bagajının olması avantaj. 508 bakabilirsiniz Superbden daha hafif ve motoru daha iyi bi düşünün. Ama Superbde ondan iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Superb tabi ama araç ağır ve uzun 105 beygir. C segmenti araçlar kadar ekonomik olmayacaktır. Yani örneğin aynı motorlu golf 6 litre yakıyorsa superb 7 yakar. Ama değer, arka tarafın yayla gibi olması öküz gibi bagajının olması avantaj. 508 bakabilirsiniz Superbden daha hafif ve motoru daha iyi bi düşünün. Ama Superbde ondan iyi bence.
    astra j sahibi olarak superb al diyorum sınıf farkından
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

astra j sahibi olarak superb al diyorum sınıf farkından

Alıntıları Göster
    Suberb D segmenti,cıvıc ve astra ile kıyaslamak gereksiz.

quote:

45-55bin dolaylarında

2009,2010 accord tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Suberb D segmenti,cıvıc ve astra ile kıyaslamak gereksiz.

quote:

45-55bin dolaylarında

2009,2010 accord tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Önceliklerinizi ve ihtiyacınızı belirleyin ilk olarak.
    Bu 3 araç arasında Superb daha konforlu, geniş ve üst segment. Astra ve civic'le karşılaştırılmaz.

Şehir içi pratik olsun derseniz D segmenti araç yerine C segmenti daha iyi olur. Marka algısına takılmışsınız biraz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

Önceliklerinizi ve ihtiyacınızı belirleyin ilk olarak.
    Bu 3 araç arasında Superb daha konforlu, geniş ve üst segment. Astra ve civic'le karşılaştırılmaz.

Şehir içi pratik olsun derseniz D segmenti araç yerine C segmenti daha iyi olur. Marka algısına takılmışsınız biraz da.

Alıntıları Göster
    Araçların sınıflarının farklı olduğunu biliyorum fakat fiyat olarak ve beğendiklerim olarak böyle bir sıralama yaptım.
    Önerisi olanlara teşekkür ederim.
    Accord'a da bakacağım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2006

Araçların sınıflarının farklı olduğunu biliyorum fakat fiyat olarak ve beğendiklerim olarak böyle bir sıralama yaptım.
    Önerisi olanlara teşekkür ederim.
    Accord'a da bakacağım şimdi.

Alıntıları Göster
    hocam superb mantıklı gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

hocam superb mantıklı gözüküyor.

Alıntıları Göster
    SuperB iyidir fakat uzunluğu sıkıntı yaratabilir. Bence c segmenti almanız daha uygun olur. Civic iyidir. fabrika çıkış lpg'lerde sıkıntı yok ama diğerlerini bilmiyorum. Astra dizelden daha performanslıdır civic.
  • Bunlar arasinda superb en mantikli olani. Sinif olarak bi gomlek yukarda cunku.

Astralarin tasarimlari gercekten guzel ama 1.3 motor soru isareti.

Honda civiclerde lpg ye takilmayin cunku motor aksami lpgye gore tasarlanmistir eco larda ve garantili.

3 aracta guzel.
    Benim siralamam.
    Superb
    Civic
    Astra

Not:opel hayraniyim ve tarafsizim... :)
  • Sitede oturuyorum park sıkıntı olmaz yollar geniş derseniz superb.Astra ve civic arasındansa hangisi size hitap ediyorsa onu alın.Fakat 1.3 motor astra almanızı asla tavsiye etmem.Eski kasası vardı bende ona anca yetiyordu yeni kasa daha ağır iyice kalkmaz olmuş.
  • Segment olarak düşününce Superb.Değerini koruma ve (lpgde bile) sorunsuzluk olarak derseniz Civic derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Segment olarak düşününce Superb.Değerini koruma ve (lpgde bile) sorunsuzluk olarak derseniz Civic derim.
    Zaten yeterince doğru yanıt verilmiş. Tabiki ilk sırada Skoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutan

Zaten yeterince doğru yanıt verilmiş. Tabiki ilk sırada Skoda.

Alıntıları Göster
    İçlerinde en iyisi skoda fakat sürekli şehiriçinde kullanmayacaksanız. Sürekli şehiriçi ise hb olduğundan astra, park vs daha kolay. Hız yapmıyorsanız ve performans beklemiyorsanız en ekonomikte astra. Bu arada abartıldığı gibi gitmiyor değil, atiklik yok ancak sollamalarda falan zorda bırakmıyor.

Honda-Lpg konusuna gelince civic eco alırsanız araçlarda lpg altyapısı hazır, lpg ile içiniz en rahat kullanacağınız araçtır.

• Skoda alın rahatınıza bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Skoda alın rahatınıza bakın
    Arkadaşlar dün Superb'e bindim ve tek kelimeyle hayran kaldım. Genişliği iç dizaynı vs çok hoşuma gitti. Sanırım Superb'de karar kılacağız.

Teşekkürler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2006

Arkadaşlar dün Superb'e bindim ve tek kelimeyle hayran kaldım. Genişliği iç dizaynı vs çok hoşuma gitti. Sanırım Superb'de karar kılacağız.

Teşekkürler herkese.

Alıntıları Göster
    2005 civarı v-tec ler nasıldır arkadaşlar
    bende lpg önyargısı var biraz, dizel seviyorum, malum hondada dizel yok, sanırım hb lerde yeni çıkarmış dizel motor
    lpg li kullanan arkadaşların yaşadığı sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

2005 civarı v-tec ler nasıldır arkadaşlar
    bende lpg önyargısı var biraz, dizel seviyorum, malum hondada dizel yok, sanırım hb lerde yeni çıkarmış dizel motor
    lpg li kullanan arkadaşların yaşadığı sorun var mı?

Alıntıları Göster
    Şu bir gerçek karşılaştırmanız bile yanlış olur neden derseniz SuperB D sınfı diğerleri C sınıfı,Astra dizel ve Civic lpgli ve otomatik yani baya aklınız karışmış.

Forumdan SuperB dışında cevap çıkmaz.Şu an için bence.

Ben olsam mantıken SuperB alırım hem dizel hem üst sınıf hem de bence Astraya göre daha stabil gider.Ne kadar 1.6tdi daha güçlü olsada 1.3 cdti karşısında ona göre de SuperB ağırlık olarak fazla bir araç.

Ben hepsi bayilerde var.Gidin içine oturun ufak bir test sürüşü yapın beğendiğinizi alın geçin derim.7

Test edin bakın ve yaşınıza ve kişiliğinize uygun mu diye düşünün.

Mesela SuperB aile için güzel olur mesela geniş bagaj ve arka koltuklar.

Ama 30-40 yaş arası aile babasının ilgisini de Civic çeker.

Astra'da yakıtta akıl çeler aile ekonomisi

• efsane2006 E kullanıcısına yanıt
    hocam tercihiniz ne oldu memnun musunuz acaba? Pişmanlık yaşadınız mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.