Bildirim
Superb dizelmi passat benzinlimi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güvenlik, donanım ve konfor olarak bence kesinilikle süperb. Sonuçta ikisi de aynı platform üzerinde tasarlanan araçlar. İki aracı da kullanmış biri olarak şöyle söyleyebilirim süperb de donanım fazladır ama passat bir tık daha kalitelidir. İlk etapta dikkat edemeyeceğiniz özellikleri kullandıkça anlarsınız. Örneğin süperb de ki koltuk ısıtma ile passatta ki aynı değil passat daha iyi. Passatta anahtarsız girişler tüm kapı kollarından destekleniyorken süperb de sadece ön kapılardan sistem aktif oluyor. Passattaki torpidoyu kilitleme şansın varken süperb de yok. Bu ufak tefek sorunları göz ardı edersek uzun süreli kullanımda kesinlikle SUPERB derim. Ancak yok ben ikinci eli de düşünüyorum derseniz kesinilikl PASSAT derim. (Süperb kullanıcısı olarak iki aydır arabayı satamadım 😀)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erzurummm25 -- 27 Ocak 2018; 9:29:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- skoda hata vites kolu sürmeye devam edilebilir
- benzinli araç rölantide stop ediyor
- gövde elektronik arızası nedir
- skoda octavia 1.0 e-tec kronik sorunlar
- skoda superb kronik sorunlar
- superb fiyat listesi
- yeni octavia
- yeni skoda kodiaq
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
- skoda ne malı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X