Şimdi Ara

superb mi, passat mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
25.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djkarakan

Aralarında fiyat farkı yokki...

Comfortline ve Elegance donanımları aynı mı sizce?

Konuyu açan arkadaş bu ikisini karşılaştırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkarakan

Aralarında fiyat farkı yokki...

superb mi, passat mı ?

superb mi, passat mı ?

comfort-elegance farkı var donanımda..

• Bende biliyorum donanım olarak farklı olduklarını, ama konuyu açan arkadaş aralarında 10000 TL fark var demiş.
    Belki highline modeli ile karıştırmış olabilir düşüncesiyle fiyatları ekledim.
    Konuyu iyice okuyup ondan sonra cevap verin bence.
  • Ben bu durumda kaldım ve beyaz bir superb aldım çokta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

Ben bu durumda kaldım ve beyaz bir superb aldım çokta memnunum.

Tabi önce gizlice Passat'ı almayı da ihmal etmemişsin.
  • onu peder bey aldı ama ondan çok yine ben sürüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

Ben bu durumda kaldım ve beyaz bir superb aldım çokta memnunum.

Tabi önce gizlice Passat'ı almayı da ihmal etmemişsin.

• Ben de superb'i tercih edenlerdenim...Passat da güzel araç bu sınıfta...
  • super b derım bende belkı satarken problem yasarsın okadar
  • Ben bu sınıfta passat ı tek gecerim
  • Superb biraz daha geniş kaliteli bir araçtır passat'a göre ama Passat diyince akan sular durur nedense =)))
    Yaa alıp 10 15 yıl bineceksen SUPERB
    2 3 yıl sonra satacaksan PASSAT
  • Superb
  • Bu iki araç arasında kalsaydım Passat tercih ederdim. Superb arkası geniş ama kasa bana göre Passat kadar göze güzel görünmüyor.

Skoda'nın amiral gemisi Superb ile sınıfının lideri Passat arasında tercih yapmak tamamen kişisel zevkinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 24 Mart 2012; 23:30:49 >
  • ben olsam latitude alırdım

diyeyimde ortalık şenlensin
  • opel insigniada fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

opel insigniada fena değil.

77 bın tl cıvarı 2.0 lıtre 130 sutcu beygırı elegance paket hemıde

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/opel_fiyat_listesi_21.03.2012.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Mart 2012; 1:08:15 >

• Ikinci eli, daha zarif tasarimi, servis aginin yayginligi, sinifinin cok uzun yillardir en cok satan araci olmasi dolayisiyla Passat diyorum.
  • Bir Passat sahibi olarak arabamdan cok memnunum. Passat.
  • vallahi sabaha kadar sorsalar yine SUPERB derim. gecen hafta d segmentide bir araç almak için toyota avensis - opel ınsigna - vw passat ve jetta- hepsını tek tek test surusu yaparak ayrı ayrı ınceledım. son fıyatlarını aldım. ve ortalama 50 bın ıle 60 bın arası fıyat seceneklerı ortaya cıktı. ben benzınlı ve en alt donanıma sahıp aracları ınceledım. en son skoda ya gıttım. aracı surdum. hatta satıs muduru 80 bın kmde 2010 bır aracı bana test ettırdı. gayet ıyıydı arac. en sonunda 50.000 tl ye 1.4 TSI Superb aldım. araba ınanın super. 60 lt yakıt deposu var ve ortalama sehır ıcınde 600 - 630 km yapıyor. acaip seri bir arac. o hantal gorunen yapısı kesınlıkle dıreksıyon basındayken hıssedılmıyor. passata ve dıger sınıfdaslarının yanında bambaska bır araba. kesınlıkle tavsıye edıyorum. marka ımajının olmadıgını falan dusunmeyın ve bence deneyın bır aracı. cok konforlu ve serı bır arac. ama tabı aracta Esp yok. yokus kalkıs sıstemı yok. bır kac tane daha boyle eksık yanları var fakat gıdıp 48 - 49 bın lıra 1.4 jettaya bınecegınıze boyle bır arabaya bınmenızı tavsıye ederım....

• passat daha iyidir bi kaç donanım özelliği için aynı fiyata skoda alınmaz bnce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelmss -- 29 Mart 2012; 21:23:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.