Şimdi Ara

superb mi, passat mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
25.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabiki suberb daha çok ilgi çekeceği kesindir
  • sorman hata
  • Passat ın yeni kasası bence iyi olamamasına rağmen,
    passat tercih ederdim. superb nin güncel kasasını ben beğenmiyorum.

genişlik istiyorsan mondeo yu bi incele superb den aşşağı kalmaz, ayrıca motoru 1,6 270nm 115 hp
    1,6 tdi 105 hp, 250nm den daha mantıklı, 65000 civarında 1,6 dizel titanyum mondeo alabilirsiniz.
  • superb daha konforlu motor zaten aynı superb alırdım ben olsam bagajı da daha büyük
  • süperb arka diz mesafesi diyorsunuz da yıllardır aracımın arka koltuğuna hiç oturmadım yolcular içinde çok fazla ihtiyaç olmadı.Devamlı patronunuzu taşımayacaksanız bence sırf arka diz mesafesi çok diye süperb alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

ben olsam latitude alırdım

diyeyimde ortalık şenlensin

C5 alır keyfime bakarım! İKisinden de hem kaliteli, hem donanımlı, hem de çoook şık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb kesinlikle fifth gearda bir karsilastirmasini izlemistm her alanda ayni segmentdeki arabalara fark atmisti youtubede bulursam linkini veriyim mutlaka izlemelisin

• Harp çıkar.
  • konuyu açan arkadaş neredeyse 2 aydır yok forumda...
    sanırım almıştır aracını...

forum klasiği oldu artık: SuperB tavsiye lideri, Passat satış lideri..
  • Kardeşim ben galericiyim 5 yıldır.

İkisindende kullandım. Amblem farkından başka birşey değil. Aynı Golf ile Leon gibi.

Passatın ikinci eli bakkalın sigarası gibidir aynı anda satarsın.

Ama superb'de biraz beklersin. Bu yıl yeni modelleriyle piyasaya güzel girdi superb'ler. Çokta büyük bir maddi kayıp yaşamadan elden çıkarırsın ikinci el alırsan.
  • hort olsun konu bi şenlensin şuan fikriniz nedir yenileri arasında :D
  • Passat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer param ikisininde aynı donanımlısına yetiyorsa herşeyi bırakıp sırf 2.el için passat tercih ederdim.
    Ama süperbin prestij passatın comfortuna yetiyorsa gider süperb alırım.
    Kendime göre konfigüre edip opsiyonladığımda passat 20 bin tl daha pahalı olduğu için süperb tercih ederim.

• Yeni kasa Superb güzel ama işte o logo olayı herzaman etkiliyor, passat hep ağır basacak gibi. Superb jetta'ya benziyor kasa bakımından.

• superb ikinci eli düzeltti ama her zaman passat tercih edilir... Şu anki passat cidden kaliteli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

SKODA SUPERB ve VOLKSWAGEN PASSAT arasında gidip geliyorsan seni büyük olasılıkla aradaki fiyat farkı düşündürmüştür, ki mesajından anladığım kadarı da bu durum gerçekleşmiştir. Olay araçları beğenme safhasından çıkmış, fiyat safhasına girmiş. Sanıyorum ki bu çekişmeden beyaz bir SKODA SUPERB seni pek memnun edecektir.

Benim hiç düşünmeden doğrudan gidip aldığım beyaz VOLKSWAGEN PASSAT gibi, hatta onun da SW'si, VARIANT.

SUPERN al diyen olacak, PASSAT al da. Maddi durumun yeterliyse ve uzun süre kullanacak, hemen bıkıp satmak istemeyeceksen bence hangisini aldığın çok da fark etmez, SUPERB'te 10.000 TL fiyat farkı 40 depo yakıt eder bugünkü parayla, onunla da 40.000 km gidebilirsin şehiriçinde, yan, OTOMOBİL + YAKIT = SUPERB ama OTOMOBİL - YAKIT = PASSAT.

Kendini ve evdekileri şaşırt, PASSAT VARIANT al, dizeli showroom'larda hazır, sıra beklemek de yok. Fiyatı 74.000 TL ve bu biraz fazla, yani gerçekten fazla, ben bile 5 ay önce yazlık ev fiyatına kendi otomobilimi nasıl aldım, ara sıra kalbin üst damarlarını yoklayan sinir gerilmesi ("Şeytan Yokladı") gibi şaşırmıyor değilim fakat şu bir gerçek ki PASSAT VARIANT ve 1.6 TDI kullanması feci bir zevk...

Baba gibi baba :) variant ve RS serileri ayrıca Subaru leborg aile kurduktan sonraki hayallerim arasında :)

• herkes superb der passat alır demişler, superb diyorum abimede passat yerine superb aldırdım 3+1 ev gibi araba 2015-45000-7ileri DSG-1.6full+full
  • Ben , superb diyip superb alanlardanim. 10.000 lira superb pahali olsa yine superb alirim.

• B8 gibi zırt pırt arıza konuları açılan passat alacağıma superb alırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.