Şimdi Ara

superb mi, passat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
25.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba d sınıfı dizel bi araç almayı düşünüyorum skoda superb vw passatı inceledim süperb elegante 1,6 dizel ile passat comfortline 1,6 dizel arasında yaklaşık 10 bin lira fark var vw bu kadar pahalı kılan markasımı yada araçlar arasında başka farklarmı var bilmiyorum sizin öneriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat alev

arkadaşlar merhaba d sınıfı dizel bi araç almayı düşünüyorum skoda superb vw passatı inceledim süperb elegante 1,6 dizel ile passat comfortline 1,6 dizel arasında yaklaşık 10 bin lira fark var vw bu kadar pahalı kılan markasımı yada araçlar arasında başka farklarmı var bilmiyorum sizin öneriniz nedir?

Evet markası ve Türkiye'de dosbagen ne yapsa tapılması
    İkisi hemen hemen aynı.Sadece superb arkada biraz geniş.Kaliteli araçlar.
    2. elde kolay satış düşünüyorsan passat tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

arkadaşlar merhaba d sınıfı dizel bi araç almayı düşünüyorum skoda superb vw passatı inceledim süperb elegante 1,6 dizel ile passat comfortline 1,6 dizel arasında yaklaşık 10 bin lira fark var vw bu kadar pahalı kılan markasımı yada araçlar arasında başka farklarmı var bilmiyorum sizin öneriniz nedir?

Evet markası ve Türkiye'de dosbagen ne yapsa tapılması
    İkisi hemen hemen aynı.Sadece superb arkada biraz geniş.Kaliteli araçlar.
    2. elde kolay satış düşünüyorsan passat tabi.
    pahalı kılan markası. şahsen superb yi çok beğeniyorum inceledim gerçekten kaliteli bir araç.

tercihim superb olurdu kesinlikle.

• Hemen hemen aynı araçlar.Ayrıca Superb'in diz mesafesi mükemmel.3-5 yıl sonra satmayı düşünmüyorsanız kesinlikle Superb .
  • Elden cabuk cikarmak sizin önemliyse passat alin. Fakat uzun süre kullanirim derseniz superb alin. Ben alacak olsam kesinlikle superb yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

pahalı kılan markası. şahsen superb yi çok beğeniyorum inceledim gerçekten kaliteli bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Alıntıları Göster
    Superb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Superb

Alıntıları Göster
    Kesınlıkle super b...Skodanın amiral gemisi...ıkısınıde deneyın arasında karar verın ama bence super b
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9E79BA17

Kesınlıkle super b...Skodanın amiral gemisi...ıkısınıde deneyın arasında karar verın ama bence super b

Alıntıları Göster
    Herkes SuperB der ama herkes Passat alır.Çık işin içinden çıkabilirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9E79BA17

Alıntıları Göster
    2 sinide kullandım ,superb çıtayı yükselti ,passat zor yetişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

ahahaha valla bunu yazmaya girmiştim bizim forumda önerildiği kadar satsaydı superB satış rekorları kırardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

ahahaha valla bunu yazmaya girmiştim bizim forumda önerildiği kadar satsaydı superB satış rekorları kırardı

Alıntıları Göster
    SKODA SUPERB ve VOLKSWAGEN PASSAT arasında gidip geliyorsan seni büyük olasılıkla aradaki fiyat farkı düşündürmüştür, ki mesajından anladığım kadarı da bu durum gerçekleşmiştir. Olay araçları beğenme safhasından çıkmış, fiyat safhasına girmiş. Sanıyorum ki bu çekişmeden beyaz bir SKODA SUPERB seni pek memnun edecektir.

Benim hiç düşünmeden doğrudan gidip aldığım beyaz VOLKSWAGEN PASSAT gibi, hatta onun da SW'si, VARIANT.

SUPERN al diyen olacak, PASSAT al da. Maddi durumun yeterliyse ve uzun süre kullanacak, hemen bıkıp satmak istemeyeceksen bence hangisini aldığın çok da fark etmez, SUPERB'te 10.000 TL fiyat farkı 40 depo yakıt eder bugünkü parayla, onunla da 40.000 km gidebilirsin şehiriçinde, yan, OTOMOBİL + YAKIT = SUPERB ama OTOMOBİL - YAKIT = PASSAT.

Kendini ve evdekileri şaşırt, PASSAT VARIANT al, dizeli showroom'larda hazır, sıra beklemek de yok. Fiyatı 74.000 TL ve bu biraz fazla, yani gerçekten fazla, ben bile 5 ay önce yazlık ev fiyatına kendi otomobilimi nasıl aldım, ara sıra kalbin üst damarlarını yoklayan sinir gerilmesi ("Şeytan Yokladı") gibi şaşırmıyor değilim fakat şu bir gerçek ki PASSAT VARIANT ve 1.6 TDI kullanması feci bir zevk...

• quote:

Alıntıları Göster
    İşin içinden çıkmak zor gerçekten
  • quote:

İşin içinden çıkmak zor gerçekten

Alıntıları Göster
    Şu foroğrafın güncel halini çekmem gerek. Adana'da beyaz bir SKODA SUPERB aranıyor, duyurulur! 01 ** 007 var ama onu nerede göreceğim...???

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Şu foroğrafın güncel halini çekmem gerek. Adana'da beyaz bir SKODA SUPERB aranıyor, duyurulur! 01 ** 007 var ama onu nerede göreceğim...???

Alıntıları Göster
    Bence 1.6 tdi alınacaksa kesinlikle variant alınmalı zaten pek özelligi yok en azından hem az yakıp hem yagmurlu zamanlarda perdesiz sekilde dolasıp ruhunuzu besliyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Miridni

Bence 1.6 tdi alınacaksa kesinlikle variant alınmalı zaten pek özelligi yok en azından hem az yakıp hem yagmurlu zamanlarda perdesiz sekilde dolasıp ruhunuzu besliyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Birininin imzasında görmüştüm forumda '' lafa gelince herkes superb diyor ama alınca passat alıyor''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

• quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

Alıntıları Göster
    Aynı durumda olsam passat alırdım kabul ediyorum ama beyaz suberb + sunroof enfes duruyor gerçekten de

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Aynı durumda olsam passat alırdım kabul ediyorum ama beyaz suberb + sunroof enfes duruyor gerçekten de

Alıntıları Göster
    Aralarında fiyat farkı yokki...

superb mi, passat mı ?

superb mi, passat mı ?

• Orijinalden alıntı: djkarakan

Aralarında fiyat farkı yokki...

Comfortline ve Elegance donanımları aynı mı sizce?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.