geçmiş olsun. sunrooflu arabalarda sonradan yapılan işlemler sıkıntı olabiliyor. İnşallah değişim sonrasında kaçak vb. olmadan hallolur. |
SUPERB SUNROOF PATLAMASI (2. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun. Arkadaşların da dediği gibi üretim hastasına benziyor. Gerekirse tüketici hakem heyeti/mahkemesi ile firma tarafından değişim talep edin. Kasko ile yaptırmaya gerek yok. Firma kullanıcı hatası veya başka bir şey de diyebilir. Sunroof için yerli üretim parça yok, hepsi ithal. O yüzden fiyatlar epey yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun.
-
Servisten arandım ,kullanıcı hatası olarak karar kılmışlar , kaskodan karşılayabilirlermiş.
Enteresan işler.
-
Hayirdir bi oyun havası açıp göbek atmadığınız kaldı.
Nasıl bi hataymış acaba, çok merak ettim… neyse öyle diyen dingile sövüp de ceza almayayım…
Hakli olmaktan dolayı üzgünüm ama servisler bunları pek garantiye sokmaz kaskodan yaptirirsan feci tramer çıkacak zor günler sizi bekliyo tekrar geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oncesinde araçla sert bir çukura filan düştünüz mü veya ön tekerleri kaldirim ya da herhangi bir tümseğe filan sert bir sekilde vurdunuz mu ? O camın durduk yere kırılması çok zordur. Karoserin sunroofu sıkıştırıp kasmasıyla kırılır anca.
yok hocam , yani düz yol zaten İzmit ana yol burası ,Real market falan var sol tarafta o yol , bilmiyorum çıkacağı varmış herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıkarsa çıksın. Tramerin neden çıktığı da belli. Bunun için araba almayacak adam varsa da almasın. İnsanımız tramer gözükecek diye ödü kopuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 15 Mart 2022; 18:42:11 >
her araca olabilir. Geçmiş olsun perdenin kapalı olması iyi olmuş. En kötüsü de sese ürküp ani direksiyon hareketi de yapabilirdiniz. İnşallah uğraştırmasan servis garantiden yapar. İyiki kamera görüntünüz var o olmasa kimse inanmazdı Türkiye de.
Aynen, tramerde 20-25 bin çıkacakmış. Çıksın bu devirde yenisi neredeyse milyon olan araçta 25 bin tramer hiç bir şey. Ayrıca neden olduğu da belli, servis kayıtları var. Beğenmeyen sanayi yamyamlarının topladığı 0 tramerli araçları alsın…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 15 Mart 2022; 18:49:14 >
aynı araçtan var bende ben Ppf kaplattm taş sekmesi vs gelirse en aza indirsin diye tavsiye ederim.
Yok o esnada demiyorum. Öncesinde bahsettigim gibi bir olay oldu mu. 1 sene once bile olabilir.
Gecmis olsun. Kameraya nasil cektin patlama anini ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamokaizen -- 15 Mart 2022; 20:40:9 > -
Trameri kafaya takmayın, faturayı gösterirsiniz olur biter. Burdan fiyat kırmaya çalışanlara da yol verirsiniz.
-
Geçmiş olsun hocam. Nasıl kullanıcı hatasıymış anlamadım ama neyse olan olmuş artık vah vah tüh tüh deyip can sıkmanın anlamı yok zaten. Trameri de kafaya takmaya gerek yok kayıtlı kuyutlu zaten hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hmmm kaskodan karşılayabilirlermiş demek. Kaskonun parası onların cebinden çıktı galiba böyle bir çözüm önerisi ile geldiklerine göre. Dalga geçiyor herifler resmen ya. Garanti olmaz ama parasıyla yaparız. Bir zahmet parasıyla yap onu da bana alternatif olarak sunma.
bugün özellikle sabah kar soğuğu vardı öğleden sonra çok güneş açtı. Diğer arkadaşların da dediği gibi soğuma ısıma oldu sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun sunroof bakımlarını servise yaptırdınız mı, şayet yaptırmadıysanız garanti dışı kalır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam ,araç daha 25 binde ya ilk bakımlarını yaptırdık,garanti dışı diye değerlendirmiyorlar,garanti bu durumu karşılamıoyr , müşteri hatasından oluşan bir durum olarak değerlendiriyorlar .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X