< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gprdon -- 21 Mart 2022; 16:34:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SUPERB SUNROOF PATLAMASI
-
-
Aracta kaza varmiydi öncesinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazar ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaskodan değişir takribi 20-25 bin gibi nur topu tramerin oluşur geçmiş olsun garantiye girmez
Yok hocam herhangi bir kaza ,çatlak vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorma ya ,biz de yazarız satış ilanında kaskodan şişirme vs diye 😂
Şaka mı bilemem ama sunroof fiyatlarından(serviste yapılan) haberin yok sanirim zira çok kısa süre önce başka bı firmanın cam tavani değişti faturayı gördüm sen de hazır ol buna
Geçmiş olsun.
Bu arada araç Pejo/Citroen veya Fiat falan olsa burası yangın yeriydi.
üretim hatası. cam yeteri derecede temperlenmemiş. soğuk sıcak döngüsündeki gerilimden ötürü aynı çay bardağının çatlaması gibi çatlamış. geçmiş olsun.
-
Hocam çok geçmiş olsun, çok yüksek ihtimalle üretim hatası. Video olması iyi olmuş inşallah servisle ilgili problem yaşamazsınız.
-
Kesinlikle üretim hatası babamda 2013 auris var tepesine efsane dolu bile yağdı bişey olmadı sunroof un , geçmiş olsun baya tramer çıkar Avrupa yakasında Uygun fiyatla değişen yerler var
Valla bakalım hocam garantiye sokup tramersiz yaptırma gibi birşey var mı bilmiyorum, varsa onu denerim, çok bilgim yok
O zaman üretim hatası. Gidip bir şansınızı deneyin yetkili serviste.
Alaman galitesi yeenn
Olamez böyli bişi
Pezegout veya çöproen değil bu
Alaman tankı skuda
Video Kocaeli'de. Son 3-4 gündür ciddi soğuk buralar kar vs. Isı değişiminden olmuştur.
Banada öyle geliyor hocam , yani bir ekside bir yakan bir güneş , tabi bunlar temperli cam patlaması için yeterli değil ama üretimde de sorun olduysa , bilmiyorum bakalım servis ne fikir beyan edecek :)
3-4 gündür soğuk vardı ya bu sabahta güneş açtı İzmitte. Üretim hatası varsa etkilenmiştir.
Geçmiş olsun dışarıdan bir darbe olmadığına kesin eminseniz hatalı temperlemeden dolayı olabilir. Yabancı forumlarda bu olayı araştırıp daha önce yaşayan var mı yok mu bilgi sahibi olabilirsiniz.
Daha önce yaşayan yoksa, dışarıdan darbe yoksa, alçak hava basıncından olma ihtimali de var. Aracın içi çok sıcak dışarısı çok soğuksa böyle bir olay yaşanmış olabilir.
geçmiş olsun. sıcak-soğuk farkının aşırı olmasından kaynaklanıyor çok büyük ihtimalle. benim aracında ön camın alt kısmında içerden görünmeyen enlemesine bir çatlak vardı (hızlı giderken kuş çarpmıştı) araç 4-5 gündür kapıda yatıyordu. cuma-c.tesi soğuk karlı hava vardı derken pazar-p.tesi ise güneş çıktı karları eritmiş aracın üzerindeki. bana da dün öğleden sonra lazım oldu araç, sağ tarafa doğru bakınca içerden görünecek şekilde sağ alt köşeden yukarı doğru az bişey yürümüş çatlak yer. camcıya uğrayıp çizdirdim ilerlemesin diye. eğer camda kusur varsa ısı değişiminden çok etkileniyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 15 Mart 2022; 1:27:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geçmiş olsun.
Bu arada araç Pejo/Citroen veya Fiat falan olsa burası yangın yeriydi. |
üretim hatası. cam yeteri derecede temperlenmemiş. soğuk sıcak döngüsündeki gerilimden ötürü aynı çay bardağının çatlaması gibi çatlamış. geçmiş olsun. |
Alaman galitesi yeenn
Olamez böyli bişi Pezegout veya çöproen değil bu Alaman tankı skuda |
Güncelleme : Araç için skoda genel merkezine mail attım ,müşteri hizmetlerini aradım, daha sonra beni müşteri ilişkilerinden aradılar ,yanlış anlaşılma olduğunu ,bu durumun çok nadir olduğunu bu yüzden servisten yanlış bilgilendirme verildiğini söylediler,aynı gün içerisinde garantiden sunroof değişimini yaptılar, aracın tavanı arka kısmı harita gibi oldu ,onu ne yapacağız dedim,rütuş kalemiyle kapatabiliriz dediler. İstersem komple boyayabileceklerini ama o kadarına gerek olmadığını, daha sonra satarken komple tavan bagaj boyalı görünür vs dediler ,dedim olur ,sorun çözülsünde gerisi önemli değil, Gün içerisinde teslim aldım aracı, çizikler dışında herhangi bir sorun yok. Buradan yardımcı olan herkese teşekkürler. |
torpidonun esnediği yok. birşeyin üzerinden geçme de yok bu video'da. cam patlarken kamerayı sarsmış. görüntü o yüzden oynuyor. yol ve öndeki araçlar da oynuyor zaten. aynı anda deprem olmadı ya. cam seyir halindeyken kendi kendine patlıyor. patlarken kamerayı sarsıyor. net bir üretim hatası gibi duruyor. bu kullanıcı hatası olarak yorumlanamaz. eğer şaside bir yamulma, eğilme yoksa, o cam şasinin planlanmış esneme limitlerini de, satıldığı bölgedeki sıcaklık farklarından oluşacak genleşmeyi de karşılamalıdır, karşılayacak şekilde üretilir. karşılamıyorsa üretim hatası olmalı. mühendisler çay - kahve içmek için çalışmıyor ya otomobil üreticilerinde. servis neye dayanarak kullanıcı hatası diyor, rapor vermeli. |
Hayirdir bi oyun havası açıp göbek atmadığınız kaldı.
|
Kaskodan değişir takribi 20-25 bin gibi nur topu tramerin oluşur geçmiş olsun garantiye girmez |
Benzer içerikler
- seramik kaplama sonrası yağmur
- mercedes modelleri isimleri
- 1 bira kaç promil
- lastik parlatıcı yapımı
- araç şase kablosu arızası belirtileri
- kia sportage 2022 fiyat
- mg 2024 fiyat listesi
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- yeni picanto
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X