Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 Haziran da Tarifelere Zam gelecekmiş. Saha temsilcileri ile konuştum. Mobil tarafına yüzde 30 deniliyor.. Ordan hesap et işte..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü ürüne %100-%300 arası zam gelmiş halen ne kadar zam gelir diyorsun 24 ay taahhüt verdim o kadar diyorum.

• @guguk Bugün tekrar aradım ve sıkıntısız bir şekilde 1000Mbit e geçişimi yaptılar. @Bilgisayar Bağımlısı teşekkür ederim hocam. ilk aradığımda aldığım olumsuz cevap sonrasında siz tekrar arayın demeseydiniz aramayacaktım.

Kablolu bağlantı da 120MB/sn

kablosuz da 90-100MB/sn arası DL hızı veriyor.

Youtube da 4K videoları ileri/geri sarma da hemen farkı hissediyorsun.

Benim işimi 2 yıl boyunca hayli hayli görür.

Upload u da 50-100Mbit arasına getirseler tadından yenmez ama zor görünüyor BTK sağolsun.

• Sky.Walker kullanıcısına yanıt

komedi gibiler hadi hayırlı olsun.

• @NitroNos @Sky.Walker

500 ve 1000mbps kampanyalarının sözleşmeleri 12 ay değil mi? nasıl 24 ay aldınız?

• Katılmıyorum.

Routing, ping ve yurt dışı, yurt içi yönlendirmelerin verimsiz ve kötü olduğuna katılıyorum fakat 249 TL'ye 1 Gbps veriliyorsa bunda bir bit yeniği var, hızı yüksek kalitesi düşük mentalitesi günümüz için pek kabul edilebilir değil.

Cgnat, içerde pop ve bağlantı transferlerinde birbirlerine karşı agresif tavırları konusunda katılıyorum fakat firmaların alt yapı, teknik eksiklikleri kadar bir çok parametre var. Türkiye'deki haber sitelerinin, içerik üreticilerinin reklam ve içerik türünden bu içerikleri teknoloji ile sunum şekillerine kadar o kadar çok sıkıntı var ki sorunlar yumağı bitmiyor.

Google yanlış hatırlamıyorsam bir ara bizim büyük haber sitelerini de aramadan çıkaracaktı click bait, saçma sapan bir ton yazılarla bilmem ne şu oldu mu, bu oldu mu gibi aramalara düşürdükleri sonuçlar için fakat geçti gitti. Bunların arasında ülkenin sayılı, köklü haber kuruluşları da var ne yazık ki.

Twitter'da, facebook'ta anlamsız erotizm arayışı - paylaşımı veya sıradan yanlış - eksik, bilgisiz kullanım, ülke içerisinde internetin gördüğü değer ve amaç, tüm bunların yanında iletişim hizmetlerindeki ciddi boyuttaki vergiler ve iletişimin hayat pahalılığı dışında da her evde cep telefonu faturaları, ev internet faturaları gibi düzenli, sonu olmayan ciddi tutarlar olmasının verdiği yük çok parametre var ne yazık ki çok.

@Sky.Walker Hayırlı olsun güle güle kullanın.Superonline 1000/50 - 500/50 

Upload için aslında bir talep oluştursak şu tarifeler en azından 50-100 Mbps upload standart haline gelse, daha iyi bir ihtimal 500'lükte 100 Mbps, 1000'likte 200 Mbps gibi hızlara ulaşabilsek çok iyi olacak. Kimse Btk, Türk Telekom demesin mazeret değil bence bu Kablonet fiberde 1000/100 veriyor, Türk.net 1000/1000 veriyor, Yerel datacenter bazlı, lokal firmalar da esnek seçenekleri özel olarak sunuyorlarken bu iş pazarlama ve satış beklentisine bağlı bence.

https://forum.donanimhaber.com/superonline-upload-hizi-talebi-olusturalim--152962564

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 8 Haziran 2022; 19:1:0 >

• Beyler halihazırda TV Plus kullanıcısı olup geçebilen oldu mu? 2 operatörle görüştüm ikisi de apayrı nedenler sunarak geçemediğimi belirttiler. Bunların beceremediğini düşünüyorum şahsen ben.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Benimki TV+ lı tarife belki ondan dolayı olabilir bilemiyorum.

doğrudur, ben TV+'lı kampanyaları unuttum bi an. TV+'lı olanlar 24 ay gözüküyor dediğiniz gibi.

• sp33d kullanıcısına yanıt

TV+'lı olanları mevcut hocam TV+'ı aktif olarak kullanıyorsanız onlara geçebilirsiniz. Onun haricinde kanal veya kalite gibi parametrelerle kullanmıyorsanız cihaz ve hizmet maliyeti açısından tasarruf, gereksiz cihaz israfı gibi parametrelerle bir kaç kez daha arayın. TV+'lı 500'lük, 1000'lik paketlere geçişiniz çok daha sorunsuz ve hızlı olacaktır, fakat sözleşme ile ekstra satılan bir hizmetin iptal edilmemesi için geçemeyeceğiniz konusunda haklı veya ısrarlı olabilirler.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

Hocam doğru diyorsunuz fakat benim sinir olduğum şey müşteri hizmetlerinin beni üst pakete hiçbir şekilde geçirmemesi. Şu anki mevcut paketimin taahhütünde sadece son 90 günde tarife değiştirilebileceği yazıyormuş. Hiçbir pakete geçemiyorum yani. Böyle saçmalık olabilir mi hocam? Ben paket değişmek için 2023'ün yedinci ayını mı bekleyeceğim? Yıllarca Türk Telekom kullandım böyle aptalca bir şey duymadım. Adamlar jet gibi üst pakete geçiriyordu sen yeter ki parasından bahset.

• sp33d kullanıcısına yanıt

Bir kaç kez daha arayın hocam, Turkcell'de bir çok iş partner bayi ve firmalar ile yürüyor yanlış bilmiyorsam. Hiçbir üst pakete geçmeme gibi bir şey akıl ve mantık açısından kabul edilebilir değil.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

Evet hocam yarın biraz daha darlayacağım. Superonline.net'teki iletişim formu kısmından da şikayet oluşturdum. Bakalım oradan da dönüş yapacaklar mı

• Arkadaşlar bu kampanya sadece Superonline ın kendi hattı olduğu bölgelere mi? Telekom hattını kullandığı yerlerde veremiyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Superonline, telekom altyapısından yalnızca adsl hizmeti veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Sadece Superonline'ın kendi fiber altyapısı dahilinde.

• Arkadaşlar 15 Haziran'da zam gelme olayı doğruymuş. Bugün Superonline merkezinde çalışan tanıdık ile konuştum. Haberi doğruladı. Bu yüzden ben yarın kayıt oluşturacağım. Kayıt oluşunca fiyat 15 gün geçerli oluyormuş. Erken zam gelse bile 15 gün etkilenmiyorsun dedi. Haftaya terhis oluyorum askerden, işimi garantiye almak için yarın kaydımı açacak, haftaya da kurulum yapılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Hız testi telefondan değil. Pc üzerinden. Hemen mobilden yapıp sonucu atayım.

Superonline 1000/50 - 500/50
  • 3-4 Gün önce geçtim. 24 ay taahhütlü. 500/20. Bana öyle bir şey demediler.

Aynen bende tv+ lı tarife.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.