hangi oyun bu, downdetector de çoğu firmada sorun var gözüküyor da < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 7 Haziran 2022; 19:58:7 > |
Superonline 1000/50 - 500/50 (12. sayfa)
-
-
PUBG Mobile ve Genshin Impact
-
Bina girişindeki Uplinkler yetersiz olabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FTTH olduğundan direkt her kullanıcıya özel core fiber geliyor ve merkezdeki ana terminale gidiyor bu fiber. Ana terminallerin kapasitesi oldukça yüksek sorun varsa bir ihtimal merkezdeki ana terminalin kapasitesi o bölge için yetersiz kalıyor olabilir ama o da çok düşük ihtimal.
-
Fttb 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben fttb'yi ftth okumuşum ve tüm yorumları ftth'ye göre yapmışım.
Fttb'de 1 gbit konusu çok riskli, çünkü binaya kadar fiber geldikten sonra switch'e giren fiber spf genelde 1 gbit kapasiteli oluyor çift core spf girmişlerse 2 gbit hıza ulaşılıyor. Eğer binada kullanım yoğun ise özellikle 50-100 mbit paket kullananlar çoksa bu spf portun kapasitesi yetersiz kalabilir. Zaten bu nedenlerle süperonline fttb'lere 200 mbit üstü hız vermek istemez genelde size nasıl şak diye 1 gbit vermişler anlam veremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Haziran 2022; 20:24:25 > -
Tamda dediğiniz gibi oldu. 4. aramada bir bayan geçişimi sağladı. @Sky.Walker sende ara hocam geçiş yapıyorlar tv+ lı pakete geçiş yaptım 2 yıl taahhütlü 2 yıl rahatım
-
Tebrikler, sizin adınıza sevindim
Teşekkürlerr Superonline, bize sosyal mühendisliği - yardımlaşmayı ve azmi aşıladığın için, bize bir hobi kazandırdığın için. Telekom gibi az sayıda standart tarifelerle limitleseydin bizi ne yapardık, ne ederdik, nasıl geçerdi vaktimiz
Bunun bir tık ötesi de Türk.net ile Sosyalist/Komünist Fiber. Abi nasıl getirebilirsiniz bizim sokağa, kaç kişiyi ikna edip talep oluşturtmam, imza toplamamız lazım gigafiber için Eve internet değil de sanki seçimlere hazırlanıyormuş gibi 300 kişi Türk.net'e Gigafiber için imza ve talep atıyoruz hadiii!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Haziran 2022; 20:41:28 >
-
5 TB nedir arkadaş birşey yapmazsan zaten o hızla yer geçersin o boyutu
Ethernet kablosunun 4-5 metre olmasını istersek ayrıyeten bizlerin alması gerekiyor di mi?
Öncesinde TV+ aboneliğiniz var mıydı ? Mevcut sadece fiber kullanıcıları da geçiş yapabiliyorsa çok iyi
200 mbit ve tvplus aboneliği vardı
-
Bugün bende geçiş yaptım. 1gbit 249'luk paketten. Yarın gelip tv+ ı teslim ederler herhalde.
-
Ben de kendi kendime düşünüyordum. Kullanıcıların neden sadece download hızına kafayı taktığını. Tabii ki 1gbps internetim olsaydı sevinirdim, ama bundan daha çok ping değerlerim ve sağlayıcımın ara bağlantı sunucularına ait bant genişliği rezil olmasaydı daha iyi olabilirdi. Bu arada bu hıza sahipken böyle rezalet ping değerin olması kötü. Buda ancak bizim ülkemizde yaşanır. Hiçbir şekilde yatırım yaptıkları yok. İnsanları alıştırmışlar download hızına. Türkiye'de ki %90 internet kullanıcıların internet hakkında ki bilgisi = download hız.
-
Haha düşünsene hocam anakonu açmışız her ay bir üyeye kazmalar elimizde fiber getiriyouz
Kesinlikle doğru bir konuya temas etmişsiniz.
Ülkemizde yüksek hızlı paketlerin daha kaliteli bir bağlantı sağladığını zannedenlerin sayısı çok fazla.
Evet 200-500 mbit 1 gbit paketlerde karşı sunucuya bağlı olmak şartı ile daha hızlı dosya indireceksiniz fakat genel internet kullanımında maalesef yüksek hızların yüksek kalitede stabil düşük gecikmeli başarılı bir routing içereceğinin garantisi yok.
Dengesiz ping değerleri, berbat cgnat havuzları, maliyetten kaçmak için kötü routing kaynaklı gecikmeler bağlantı kopmaları, yurtdışı popların yetersizliği kaynaklı yurtışı servisleri ve oyun sunucularda düşük bağlantı kalitesi maalesef ülkemizin gerçekleridir. Operatörlerde bu düşük kalite interneti çekici hale getirmek için altyapısı uygun olan yerler için yüksek hızda paketleri pompalamaya başladılar fiyatlarını da görece alınabilir seviyeye çektiler. Zaten bu noktada biraz uyanmamız gerek 1 gbit internet 249 tl'den veriliyorsa altında bir şey vardır hizmet kalitesinde mutlaka bir taviz verilecektir. Zaten hem yüksek hız hem düşük ping cgnatsız kesintisiz stabil bir internetin gerçek fiyatı Türkiye koşullarında binlerce liradır.
Zaten bu kalitede hizmeti metroethernet ile veriyorlar fiyatları da malum.
-
VDSL altyapısının daha düşük ping verdiği gerçeği yıllardır aynı şekilde devam ediyor. Evimde fiber ve dsl aynı router üzerinden birinden 19-23 ms alırken diğerinden 27-32 ms alıyordum aynı sunucuya. Zaten gerekli gözlemi yapmış biriyim.
Hızın ping ile alakası yok. Ne altyapı olursa olsun. Zaten bunu da savunacak birşey yazmadım, yazdığımı hatırlamıyorum.
Ama ne kadar sorunsuz DSL altyapı/tesisatım olsada fiberden şaşmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 7 Haziran 2022; 23:31:18 > -
Bende geçiş yaptım 269 TL'ye En üst TV+ paketi ve 24 ay Taahhüt bedava şu ekonomik koşullarda.
Teşekkürler hocam.
-
2 yıl rahatız 1000mbps ile :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X