Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Upload hızlarını da arttırabilirsem tadından yenmez hocam.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Ben sadece alıntı yapılan kısıma takıldım çünkü TurkNet Gigabit internetin hızla yaygınlaşması sonucu SOL böyle bir kampanya hazırladığını düşünüyorum. Kalite konusunda zaten iyi değiller ve taviz verebilecekleri kadar vermişler ki SOL Fiber şikayetlerinin sonu gelmediği gibi altyapı, yurtdışı çıkışları, ip havuzları konusunda hiç bir şey yapılmadığı gün gibi ortada. Benim iki yılımı doldurmama çok az kaldı ve bu süreç içinde çok kere uzun saatler yüksek pinglere maruz kaldım, hatta bugün bile arkadaşlarımla oyun oynarken başıma geldi, çokta sinirlendirdi.

Alıntı

metni:
    1 gbit internet 249 tl'den veriliyorsa altında bir şey vardır hizmet kalitesinde mutlaka bir taviz verilecektir.

Aynen katılıyorum. Ne kadar komik bir duruma düştük. Bir de kimse şunu konuşmuyor. Eskiden 24-35-50-75-100Mbps paketler vardı. Şimdi ise genelde 35 ve 100mbps download paketler var. 50Mbps ve 75mbps paketler uçtu. Neden uçtu acaba ? Çünkü bir şeyleri iyice otomatiğe bağlamak amaçları. 35mbps download en azından ara bağlantı sunucularında ki bant genişliğini şişirmez. 50&75 tehlikeli :p E 100mbps'de zaten her evde olmadığına göre. En temizi kullanıcılara daha çok 35mbps verip kendi sunucularına ait bant genişliğinin boğulmasına engel olmak...20 yıl olacak hala İstanbulda ki sunucular değişmedi. Yatırım yatırım, maliyet arttı diye her sene geçirdiler, ama ortada değişen ciddi bir şey yok. Sürekli reklam :D Bir de işin komik tarafı Telekom dışında ki internet sağlayıcılarıda ucuz internet veriyoruz diye geçiniyorlar. Saçmalık. Umarım bir gün şu ülkeyi gerçekten iyi insanlar yönetir ve halkını düşünür. Kimse kazanmasın değil, ama bu kadar da kan emicilik olmaz yahu.

• damn2u kullanıcısına yanıt

500 mbit paketindeyim ben de ftth altyapı mevcut daireme kadar fiber geliyor.

Mesela internet kullanımının ve yurtdışı trafiğinin en yoğun olduğu 20.00-00.00 saatleri arasında 6 farklı noktadan dosya çekmek istediğimde kesinlikle 400 mbit üstünü göremedim bazı sunucularda 100-150 mbit'e kadar düştü indirme hızı. Mesela dün aynı saatlerde daha iyiydi bugün daha farklı sonuçlar var. Yani pingi falan geçtim sözleşmede yazan hızların da 7/24 bir garantisi yok, yine aynı sözleşmede zaten bu hızların onlarca farklı şeye bağlı olduğunu ve garanti verilmediğini söyleyerek işin içinden çıkıyorlar.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam 1 haziranda fiyatları indirdiler bunun başlıca sebebi turktelekom altyapısının 1 hazirandan sonra 100Mbps nin üstünde satışa açılması bence. Turknetle alakası olacağını sanmıyorum.

Bende GPON olmasına rağmen bu kampanyaya geçip geçmemekte çok kararsızım çünkü ben genellikle oyun oynuyorum, film/dizi/anime izliyorum. Gerektiğinde içeride ki tv'den iptv yayınlarını izliyorum. Yani SOL ile yaşanan en ufak sıkıntı beni acaip geriyor çünkü VDSL ile yaşamadığım sıkıntıların Fiber ile yaşanması bana resmen aldatılıyormuşum hissiyatı yaşatıyor. Bu gidişle hem VDSL hem Fiber bir arada iki bağlantı mı yapsam diye düşünmüyor değilim açıkcası.

• vay be sen neymişsin turknet... Fiyat indirdi rakipler de fiyat indiriyor ufak ufak ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osiris34 kullanıcısına yanıt

TurkNet 1000/1000, 140 TL ile şuan piyasanın dengelerini ciddi bozuyor ama altyapısı çok kısıtlı. Aslında bu fiyatlar daha da aşağı çekilir ama SOL de farkında Turknet'in altyapı anlamında 40 fırın ekmek yemesi gerektiğinin.

• adınıza sevindim hocam :)

bugün yoğunluktan aramayı unuttum. yarın için not aldım kesinlikle arayacağım.

sonucu yazarım :)

• FTTB abonesiyim, bir süre öncesine kadar binadaki switch'lerin portları yüzünden netflixte hız porblemi yaşıyordum (100mbps abonesiyim)

4-5 ay önce adamları iyice bunaltıp binadaki switchleri değiştirttim. O günden sonra yükseltilebilecek paketler arasına 200mbps hız eklendi.

Speetestlerde anlık olarak 400'lere kadar hız görebiliyorum.

Bugün 500/20 paketi için aradığımda, müşteri hizmetleri sadece 200'e geçebilirsiniz dedi.

Ancak 500/20, içinde tv plus olan 24 aylık paket için işlemleri başlatırız, teknik taraftan itiraz gelmezse olur dediler.

E aynı şekilde 200 TL'lik 12 ay taahütlü paket için işlem başlatın dedim, yapmadılar.

500/20 paketine geçmek için nasıl bir yol önerirsiniz ?

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

tv satınca komisyon alıyorlar sanırım. sonra bakarız demelerine ben olsam hayatta güvenmem.

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

500/20 başvurun zaten olmazsa eski pakete geri döner 500 mbps veremedikleri için siz sorumlu olmayacaksınız

• arkadaşlar yeni 1000 mbpslik pakete geçince ekipler gelip port değişimi yaptı mı ? Bir de steamde indirme hızı anlık kaç görüyorsunuz ? FTTH için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 8 Haziran 2022; 13:39:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok düşündüm, normalde comnete geçecektim. Şikayetleri görünce uzaklaştım,zaten eve kadar gpon destekli sol altyapim var. Bugün artı olarak doları gördüm ve MH nin ayın 15 inde bu paketlerin fiyatinin articagini söyledi.Dayanamadim geçtim,500/20 pakete.normalde 100mps kullanıyordum,wifi 6 modeme ihtiyacim yokmuş. Aylık 199 bence çok iyi fırsat. Sansür olayıda nazar boncuğu olsun,napalim.

Superonline 1000/50 - 500/50

öhhh bu nedir birade,5 dk da geçirmişler

edit 2: steam gta5 testi
    Superonline 1000/50 - 500/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 8 Haziran 2022; 14:55:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    ben dün müşteri hizmetlerini arayıp 1000mbps pakete direkt geçtim. gelen giden olmadı.

edit; steam de anlık olarak 800 900 mbps gördüm.
    gpon kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 8 Haziran 2022; 16:52:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Bir sey danismak istiyorum..135 Tl Turkcell tv oduyorum 100 Mps hiz 10 Upload ile..

500 Mps ' ye gecsem 225 Tl....480 Tl zararim oluyor..11. Ay sonu Sozlesmem sona eriyor cunku..5 ay x 90 =480

Sozlesme bitince odedigim 135 tl'ye ne kadar zam gelebilir? 500 Mps' ye gecmem deger mi?

Oyun falan oynamiyorum, Smart tv ve Pc' de ara sira islerim oluyor..2 sene sozlesme olmasi ilgimi cekti, hep 1 senelik sozlesmeler yapiliyor genelde de?

Bu arada oturdugum alan icin hiz limitlerim cok iyi..1000 Mps'ye kadar Yararlanabiliyorum..100 Mps'nin tamamini alabiliyorum hemen hemen,en arka odada bile wifi 5 modem ile..

• Turkcell Tv yok degil mi? 100 Mps'ye ne oduyordunuz Hocam?

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    TV yok hocam. Taahhütümün bitmesine 30 küsür gün kalmıştı.Paketim sabah 6/akşam 6 25mps, akşam 6 sabah 6 100mps idi, 112 lira veriyordum.
    Gayet memnundum,500mps bana çok fazla bile.
    Bana tanımlanan kampanyalara baktım, 100mps 150 -160 lira arası ücret yazmışlar.
    Daha düşüklere geçim dedim,onlarda bu fiyata yakın.
    Dedim vur gitsin :) atın ölümü arpadan olsun.
    Öbür operatörlere baktım,aynı şekilde onlarda 150 bandında.
    Şimdi kim kargoyla,sözleşmeyle ugrasicak,bide 2 senedir kullandığım ve memnun kaldığım internet,birde usengecligin baskısıyla el mahkum geçtim.
    2013 universitedeyken bu hızları görmüştüm,şimdi evimde görüyorum. :)

Edit:2 sene taahhüt vermek istedim. MH yeni bir yasa gelmiş en fazla 1 sene verebilirsiniz dedi.
    2 sene taahhüt sözünü yapan arkadaşlar nasıl yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 8 Haziran 2022; 17:12:21 >
  • Cok Tesekkurler..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.