Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
30
Favori
97.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı olsun hocam. opera browser'ın kendi vpn'indeki europe sunucusunu kullanabilirsiniz ben onunla giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 6 Haziran 2022; 17:50:28 >
  • MeNzA M kullanıcısına yanıt

Safari kullanıyorum hocam ekstra program işime gelmiyor sırf 2-3 siteye girebilmek için. Zorunda kalırsam mecbur Nord falan kullanacağım ancak DNS tercih ederim kolayca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durdur izle, geri al izle vb. birçok özellik var.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ben şuan kullanmakta olduğum wifi5 modem ile devam etmek istediğimi söyledim.Mümkün olduğunu ve hızı alabileceğimi söyledi. Wifi6 modeme geçmezsem paketin tanımlanamadığı gibi durum oluyormuş dedim. Böyle birşey yok dedi. Düşünüp döneyim size dedim. Mh leri bayandı, pek bilgili birine benzemiyordu ses tonundan.

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt

Farklı farklı konuşuyorlar o zaman ilginç.

Biz de aynı modemle devam etmek istedik 2 farklı yetkili görüştük ama sistem izin vermiyor dediler.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Belgesel film kanalı vs. çok önemli değil benim için durdurma geri sarma kaydetme vs. önemli işime yarayabilir özellikler

ama en önemli şey benim için yayın kalitesi.

Turksat uydusu ile aynı kalitede ise işimi görür yayınlar.

İnternetten yayın olduğu için o konuyu en çok merak ediyorum kullanıyorsanız bilgi verirseniz sevinirim.

İnternetten biraz araştırdım net bir bilgi bulamadım.

Bazıları bunun bir kutusu varmış onun ile kullanıyor gördüm.

Android WebOS vs. TV uygulaması üzerinden mi nasıl birşey onuda anlamadım o kutuyu görünce.

• Bir sürü engelleme var zaten son yıllarda sürekli geriye gitmelerinin sebebi de bu zihniyet değişimi oldu.

• 312 . kullanıcısına yanıt
    Hocam ben android tv box kullanıyorum. Tv+ uygulamasını ordan indirip denedim. Görüntü kalitesi uyduya epey yakın diyebilirim. Belki Superonline'ın verdiği iptv box ile daha iyi görüntü alınabiliyordur bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Sol kullanmıyorum ama modem arayüzünden deneyin isterseniz dns değiştirmeyi.

• 312 . kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zamandır kullanıyorum. Görüntü kalitesi harika. Kanal geçişleri muazzam hızlı. Huawei TV+ kutusu var bende. İnternetten yayın olan TV+ ile kalite olarak dağlar kadar fark var hocam.

• dns'le yasak siteleri açamıyorsunuz sol fiberde, en azından bende böyle bir çok dns denedim.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Modem kısmındanda engellemişler, nasıl bir varoşluktur bu anlamadım :) En azından internet konusunda problem yok..

VPN kullanacağız mecbur.

edit: varoşluklar silsilesi devam ediyor, nordvpn hard bir şekilde engellenmiş. Ula kablonette hepsi çalışıyordu bunların :) Yemin ederim sözleşmeden cayıp geri mi dönsem diye düşünmedim değil. DNS yok, VPN yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronotide -- 6 Haziran 2022; 21:11:6 >
  • Chronotide kullanıcısına yanıt

bende modem kısmında bir engel yok istediğim DNS'i koyabiliyorum modemden ve koyduğum dns ile mi internete çıkıyorum diye baktığımda sıkıntısız bir şekilde koyduğum dns ile çıktığımı görüyorum. Ama DNS ile hiç bir engelli site açılmıyor. DNS ile aşılamayacak ayrı bir engel var Sol tarafında. bende VPN ile giriyorum zaten.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Sanırım yeni modemlerle ilgili, Wifi 6 için verdikleri Huawei modemlerde bu şekilde olduğunu belirtmişler.

VPN'i başka bağlantı kullanarak çalıştırmayı başarabildim. Ülkece aya gideceğiz bu engellerle inşallah yakında..

• Apartmanda 100mbps portlara sahip FTTB altyapı var. Aratıp 1gbps İnternete geçmek istediğimi söylesem gbps destekli port takıyorlar mı bilgisi olan var mı acaba?

• lordindarkness kullanıcısına yanıt

Operator de kalıyor işlem. Bizim yapabilcegimiz bir islem yok diyor. Desteğe mail atın diyor. Başka etkili bir çözüm deneyen varsa buraya yazın.

• TV+ lı tarife kullanıp 500Mbit veya 1Gbit e geçebilen var mı?

Ben 200Mbit + TV+ kullanıyorum 170TL fatura ödüyorum.

GPON var. arayıp 1Gbit e geçmek istediğimi söylediğimde sizin tarifenizden geçiş olmuyor cevabını aldım.

sitelerinde 1Gbit + TV+ 269TL olarak görünüyor.

www.superonline.net
    TV+ ve Fiber Daha Hızlı Kampanya - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-fiber-daha-hizli-kampanya

Bu ne iş arkadaş, paket yükseltmek istiyoruz yapamazsınız diyorlar.

• Sky.Walker kullanıcısına yanıt

Bende aynı tarifedeyim. Banada geçemezsin dediler. Çok saçma millet çatır çatır tarife değiştiriyor ben geçemiyorum.

• Sky.Walker kullanıcısına yanıt

internet sitesi üzerinden tarife yükseltmeyi denediniz mi?

• @Sky.Walker @guguk Bende mevcut kullandığım 100/10 mbps'lik, tv+ ekstralı tarifeye 3-4 kez aradığım son müşteri temsilcisi aracılığı ile geçebilmiştim.

Yanlış anlamadıysam müşteri hizmetleri servislerinde de alternatif bayiler, partnerler ile çalışılıyor galiba bu konuda da özverili bir partner ortağı ve çalışanı geçirecektir sizi.

Birbirinden farklı alanlarda, koca kurumsal şirketlerde pazarlık, sosyal iletişim gibi şeylerle azimle uğraşmak gerçekten fark ettiriyor yapıcı bir şekilde tekrar tekrar arayın bir kaç gün aralıklarla somut, net bir engel yoksa gerekli desteği sağlayacaklardır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.