Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
30
Favori
97.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --MK--

Yalan koca bir yalan, belli ki çıkışların farklı yada şanslı taraftasın. Trafik dışa çıkmayınca Turkcell içinde yada TR içinde gezinde hızlar aşağıdaki gibi. Sabah 920 görürken şuan 780'i geçmiyor kendi iç trafiğinde bile.

Upload bile limitli.

Diyarbakır Turk Telekom S:DFASDFASDF.

İzmir Alastyr

500mbps de aldığım 7/24 500 mbps hızdayken kaşınıp geçtik 1000mbps'e. Nasıl bir profil ayarlamışlarsa komple limitli. Yok sabah yurtiçine limit yokken prime time da bile koymuşlar ona. Kısaca çöp bir paket olduğunu düşünüyorum. Haklı fesih bizi bekliyor.

Not: Eski 500mbps paketim yeni paket değildi 244 liralık paketti. Söz konusu paket ile 199 liralık paket arasında bağ yok.

Hocam bütün sunuculara bende speedtest yaptım.En düşük 700 mbps alıyorum prime time da genelde 900-950 arası farklı bir sıkıntı olabilir diğer arkadaşlarda test yapıp atabilirse daha sağlıklı bir yorum yaparız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt

İl, ilçe ve iP bloğun nedir?

• Bende 1000 mbite geçtim ama hız testinde 200 down 100 up var. Kayıt açıldı ama 24 saat geçti ne arayan var ne soran canımı sıktılar benimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgrbz M kullanıcısına yanıt

Keşke bana 100 upload verseler o fiyata.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Akıl sır ermez gerçekten sol paket geçişlerine…

Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için ama maalesef bölgemde 3Play isimli bir firma yetkili ve kendilerine ulaşmak hemen hemen imkansız...

Yine de deneyeceğim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • --MK-- - kullanıcısına yanıt
    Bursa Nilüfer 176 lı blok

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt

15 dakikadır internet yoktu. Geldi durum yine aynı. İstanbul Silivri, belli ki cihazlar farklı. 222mbps de gelip tıkanan limit var belli. Onun haricinde de zaten prime time da o limitede ulaşmıyor. İstanbul Avrupa yakasında 1000mbps kullanan kişilerin sayısı artsın rezillik ortaya çıkar. 2 kere deste kaydı oluşturuyorum 3. de fesih ediyorum benim kendi dolandırıcım var modern dolandırıcıkla uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --MK-- -- 2 Haziran 2022; 0:35:37 >
  • hızlardan şimdilik memnunum. gün boyunca test yaptım. nperf üzerinden ovh sunucularına ortalama 950mbps gösteriyor. torrent üzerinden 100-110 mb/sn'leri gördüm.

• Acayip kekliyorlar bildiğin kekleme işi. Upload hızı önemli olan. Anladığım kadarıyla komle reklam

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Hocam her ay 4 TB'ı nasıl indiriyorsun, nereye yazdırıyorsun. 4k-8k streaming mi esas tüketim.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Günde 10 saat kadar Twitch yayınları açık oluyor. Ayrıca dizi filmleri Blu-ray indiriyorum, bol bol da oyun kuruyorum. 4TB çok büyük bir sayı değil

Hocam işiniz bu değilse eğer routerınıza, ethernet kartınıza, raminize yazık günah yapmayın bu eziyetiSuperonline 1000/50 - 500/50 

O kadar saat Twitch moderatörleri çalışıp izlemiyordur günlük o kadar içerik.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Benim hobim bilgisayarda vakit geçirmek, ayrıca benim bilgisayarlarım yıllarca açık kalıyor, kartlar donanımlar bozulan şeyler değiller. Eski laptopumu 7 sene boyunca geceleri hariç kapatmadım, günde 12-16 saat çalıştı, ve hala çalışıyor. Termal macun ve toz temizliğini yaptığınız sürece bilgisayarlar eskimez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 2 Haziran 2022; 9:32:7 >
  • Superonline 1000/50 - 500/50
    Superonline 1000/50 - 500/50

500 mb bizdeki durum kayıt açtım olmazsa bugün iptal edeceğim

Benimde yıllardır öyle fakat değişiklik kararı aldım ve uygulamaya çalışıyorum bakalım. Yazılım, grafik gibi güç gerektirmeyen şeyler haricinde laptobu açmamaya çalışıyorum hayatımda da bilgisayarda da her şey de minimalizm, profesyonellik ve nominal değişiklik beklentilerim ile bakalım ne elde edeceğim ne değişecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload ve 5 TB sınırı dalga geçer gibi olmuş. Onun dışında güzel fiyat. İndirmişken 200'lük paketi de biraz indirseler ya. Neredeyse 500 ile aynı fiyat hatta bazı paketlerde 24 ay taahhüt olmasına rağmen daha pahalı.

Fiyat inse 200 için güzel abone toplarlar. Vodafone henüz TSOL altyapısından 100 üstü veremiyor çünkü.

• Ben istanbul Çekmeköyde, server'a bağlı olarak 750-920 / 20-22 hızlar aldım ne zaman test etsem. ilginç olan en yüksek hızı turknet server'ından aldım :)

13 pro ile wifi 6 üzerinden 760-780 vermiş turkcell zeytinburnu server'ına

ZTE H3600 modem hızı ve menzili fena değil.

• Temmuz sonunda bitiyor 100 mbps sınırsız SOL tarifem diğer paketlere geçmek yerine 500 mbps mantıklı duruyor.

• kos koca forumda şuna cevap veren biri hala çıkmadı ya.

-mevcut aboneliğinizde cgnat varken 500 ve 1000Mbps'lik paketlere geçtiğinizde Cgnat kalktı mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.