Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün superonline 1oooMbps bağlatmak için müşteri hizmetlerini aradım. ne yazıkki aldığım cevaplar karşısında yıkıldım. ne 500 ne de 1000 desteklemiyormuş konum. max 200 alabilirsiniz dedi. hayal olarak kaldı şimdi.

• yeni taşınacağım yerde turkcell superonline var gözüküyor. ancak fiyatlar bana pahalı geldi. şuanki evimde türksat kablonet/uydunet kullanıyorum ve buna ödediğim paranın 2 katı turkcell'de kampanya olarak sunulmuş Superonline 1000/50 - 500/50 

acaba turkcell superonline olan yerde vodafone,türk telekom bu internet hizmetini veriyor mu? bilen var mı arkadaşlar?

ben çoookkk uzun yıllardır kablonet kullandığım için diğerlerinden hiç haberim yok ./((

• guguk kullanıcısına yanıt

müşteri temsilcisini yeni abonelik gibi aradım.

altyapımın destekleyeceği maksimum hızı sordum ona göre kampanya seçeceğim dedim.

1000 mbps alabilirsiniz dedi!!!

Şaka gibiler.

• draco1987 D kullanıcısına yanıt

Kim kime dum duma hocam online işlemlerden şikayet kaydı aç hemen dönüş yapsınlar anlat sende durumu bakalım ne diyecekler

• Kablonet'te 500 ve 1000mbps fiyatlarına baktınız mı? Gigafiber dışında yüksek hızlarda en uygun sağlayıcı Tsol şuan.

• Informed I kullanıcısına yanıt

bana 50 mbit yeterli. fiyatı ucuz olması daha önemli benim için. yüksek hıza ihtiyacım yok. he 100 mbit olsa fiyatı da uygun olsa hayır demem.

ve tabiki sınırsız tarifelerden bahsediyorum.çoookkkk uzun yıllardır sınırsız internet tariflerini kullanıyorum.

ama dediğiniz doğrudur. yüksek hız için uygun fiyat veriyordur turkcell superonline. bu bana cazip gelmiyor sadece.

• Binamda FTTB var bunu FTTH'ye çevirtebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt

İhtimal var ama genellikle gigabit destekli switch ile değiştiriyorlarmış. Fttb sistemin ftth'ye dönüşümü çok basit bir işlem değil sanırım.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Bana 5 ay önce SuperOnline Fiber binaniza geldi dediler bende 100 mbps'lik pakete geçiş yaptım. Şimdi 500 Mbps için başvurduğumda desteklemiyor dediler. Daireme ethernet kablosuyla geldiğini felan araştırınca FTTB sistemi olduğunu öğrendim. Benim 500 Mbps hayal mi ya da bu gigabyte switch için başvursam herhangi bir aksiyon alınır mı sadece 1 daire için?

• -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Forumda fttb kullanıp bu şekilde switch değiştirip 500/1000 mbps tarifelerini kullananlar oldu hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım derdimi müşteri hizmetlerine anlatabilirim.

• şişkoşakir kullanıcısına yanıt

Bu şartları ben bir yerde görmedim nerede yazıyor acaba?

• guguk kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben 1 ay önce TV+ Fiber Daha Hızlı kampanyasına başvurdum o zaman 270 TL'ye 500/20 + TV+ vardı.

Şimdi baktım 269 TL'ye 1000/20 + TV+ var. Aradım müşteri temsilcisi direkt geçiş yaptı. Tek handikapı taahhüt yenilendi ki 1 ay önce bağlattığım için bir şey değişmedi.

Ayrıca eğer iptal edersem önceki paketin bazı şartları da geçerliymiş ekstra ücret çıkabilir falan dedi adam.

• Az önce müşteri hizmetlerini aradım.

Mevcutta 200/10 hız şenliği kampanyasındayım tahahütümün bitmesine 6 ay kadar var. 500 mbit tarifesine geçmek istediğimi söyledim önceki tahahüt iptal olup 12 ay yeni tahahüt ile geçebileceğimi herhangi bir ceza çıkmayacağını söylediler tamam geçelim dedim fakat 200 mbit üstü hızlar için wifi6 modem olması gerekiyormuş bende hg255s modem olduğundan sistem izin vermiyormuş geçişe, dedim tamam wifi6 modem gönderin 125 tl kurulum ücreti varmış biraz düşüneyim dedim kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Haziran 2022; 23:57:5 >
  • Biraz düşünüp internet fiyatlarının daha da uçuşa geçeceğini düşünerek 500 mbit paketine geçtim, geçişi yaptılar modemimizde wifi6 modem ile değişecekmiş.

200/10 paketi + telefonla 167 ödüyordum 205 ödeyeceğim 38 lira farka değer.

Hızımız bu şekilde

Superonline 1000/50 - 500/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Haziran 2022; 0:36:15 >

• 1000 mbps için 800 tl indirim göstermişler. 800×12 = 9600tl cayma bedeli

• Bir de 2 yıllık taahhüt olsa Superonline 1000/50 - 500/50 

Alan adam bir iptal etmek istese ocağına gelip incir ağacı dikerler.

• 1000 mbps paket

• bu da tr kendi serveri

• tatmin edici

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.