Fast.com bilindiği gibi netflix'in test aracı, netflix taraflı limitleme var 400'ü pek geçmiyor, yoğunluk durumuna göre 250-300 mbit'e kadar düşüyor. |
Superonline 1000/50 - 500/50 (7. sayfa)
-
-
Merhabalar
500 mbps abonelik yaptırdım hız stabil. istanbul./ Kadıköy / Kozyatağı CGNAT Yok
-
1gbit hız için wifi 6 modem farkı(125 lira) istedikleri için şimdilik 500 mbite geçtim. multi ve single connection test farkı 200 mbitte olduğu gibi 2 kat civarında bende istanbul kozyatağındayım. hocam rica etsem single connection ı seçip tekrar speedtest yapabilir misiniz?
-
daha önceden cgnat var mıydı? bu pakete geçişte mi kalktı cgnat?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Haziran 2022; 14:49:50 > -
1000 mbps icin basvuru yaptim gecisim saglandi fiyat gercekten cok iyi 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu iş benim için iyicene çorbaya döndü daireye kadar fiber var hala 100 üstü paketleri apartman desteklemiyor diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende su an cgnat yok umarim temelli boyle kalir
-
Eski superonline altyapısıdır hocam FTB vardır muhtemelen. Onları güncelleyerek 1000 mbps destekler hale getirebiliyorlarmış ama nasıl olur bilemem.
-
daha önceden varmıydı peki? bu paketlere geçince mi kalktı?
-
Ftb aparmana kadar fiber, daireye cat kablo ile gelen değil miydi ? Bende fiber kablo daireye kadar geliyor
Benide delirttiler hocam daireye kadar fiber var paket 1000 mbit gelen hız 100 kafayı yiyeceğim. Modem değiştirdiler, kablolar ve sinyaller kontrol edildi, ontye giren fiber kablo yeniden çakıldı, port değişikliği yapıldıama hiçbiri sorunu çözmedi. Adamlar olay bizlik değil diyor şaka gibi.
ont den modeme cat5 takılı olmasın hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 4 Haziran 2022; 16:51:13 > -
500/20 + tv+ paketinde cgnat oluyor mu ?
-
O kabloyu da değiştirdim cat6 ve cat 7 kabloyla hocam sonuç aynı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süperonline Speedtest raporunda ortalamasını yükseltmek istiyor gibi hissediyorum 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende kozyatağında oturuyorum.
Single test
-
Bilmiyorum bağladıklarında aktif olduğunda CGNAT ip geçmedi
-
Ben anlatamadım, hiç bir şekilde gigabit switch takmıyorlar. Ankara Eryaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu söyleyeceğim:
1gbps tarifesine geçenler, ONT ve routerları, elektrik panoları ve/veya çok fazla ethernet kablosunun bulunduğu bir yerdeyse SOL'ün verdiği UTP cat5e kablolar hızını limitliyor bence. parazit çok olan yerde UTP kablolar sıkıntılı.
Benim ONT ve router'un bulunduğu dolapta 8'li switch (tüm soketler dolu), NAS, UPS, elektrik panosu gibi çok fazla elektrikli cihaz vardı. ont - router arası UTP cat5e ve router - switch arası FTP cat5e kablolar vardı. 2 kabloyu da F/FTP Cat7 kabloyla değiştirdim, bufferbloat da maks 550 görürken, şimdi 650, SOL serverında speedtestte de 870 görürken şimdi 920 görüyorum.
bahsettiğim şartlarda olanlar bence denesinler. kabloların F/FTP veya S/FTP olması kritik. Ben BELDEN kablo almıştım. 23 awg F/FTP CAT7.
-
ben 1gbps paketine yeni musteri oalrak gectim, fakat gecen sene superonline kullanirken ayni adreste vardi cgnat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X