Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beceremedim ben. herkes farklı bir şey yazmış. tek tıkla vpn açarım daha iyi. Superonline 1000/50 - 500/50 

EDIT: goodbyedpi klasörünü kaldırmak istediğimde şöyle bir şey çıktı.

Superonline 1000/50 - 500/50

birilerine bitcoin kazandırmayalım arka planda. zaten yapımcısı Rus bunlara güven olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Kasım 2022; 12:53:54 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Klasörde iken adres çubugunda \x86_64\goodbyedpi.exe -5 veya 6 dene servis olarak da tanımlanabilir VPN’ler internet hızını düşürür.

Hocam bu donation için yapımcının bitcoin cüzdan kimliği uygulama açık kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lhRnl -- 14 Kasım 2022; 13:0:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lhRnl L kullanıcısına yanıt

\x86_64\goodbyedpi.exe -5 veya 6 dene

denedim hocam bunu da hatta bir yerde gördüm 1 e kadar denedim ama paylaştığım cmd sayfası açılıyor, yasaklı sitelere girmiyor.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    ben superonline kullanıyorum -5 ile tüm sitelere erişim var servis başlatmış olabilir misin servislerde remove servis çalıştır dene cmd açık kalması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lhRnl -- 14 Kasım 2022; 13:6:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tumblr erişim engeli kaldırıldı haberleri gördüm dün ama hala açılmamış.

edit: Açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 16 Kasım 2022; 13:1:59 >
  • Superonline kullanıcı adı şifre veriyor mu? Nasıl kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz? Hatta ont da entegre olduktan sonra?

• theory of a dead man kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ZTE için uğraşayım onda ont ayrı galiba.

• 500/50 pakete sahibim. Microsoft üzerinden xbox oyunları download ederken 250-280 mb/s hız ile indirme yapıyor. Bunda bir sınır mı var? Hızı 1gb yapsak bile yine aynı değerleri mi alırım

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

ms sunucuları akademi sunucuları, sorunsuz tam hız almanız lazım. bu indirme sırasında arka planda açık oyun var mı? biliyorsunuz, öyle durumlarda xbox kendisi hız sınırlaması yapıyor.

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt

Arka planda açık olan oyun yok

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

nokia modem varsa 1gbit de alsaniz hiz ayni olacaktir.

son firmware de sorun vardi bende ucretli teknik servis ile modem degisim yaptirdim

Nokia G-2426G-A Firmware Sorunu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

Modem harcinde superonline da sıkıntı var discord Telegram da falan sesli sohbet yayınlarında

iss nin verdiği modemle çözülmüyor yapışacak bir şey yok ayarlarda ama başka Router ve Router ayarlwrnda vpn açarsan sorun yok :)

vpn siz 100/20 sorun oluyor

dandik vpn ile hız 10/10 sorun olmuyor :)

speedtestlerde uçuyoruz kaçıyoruz ama:..

Google a superonline Telegram yazın bakın :)

benzer sorunlar yani superonline kaynaklı statik ip falan çözmüyor

https://www.technopat.net/sosyal/konu/turkcel-superonline-beni-tck-86ya-azmettiriyor.1784495/?amp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 16 Kasım 2022; 16:9:26 >

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

Huawei wifi 6 modem

• 500 mbit pakete geçtiğimden beri, kablo ile bağlasam dahi 11 - 12 mb / sn den üstünü göremiyorum hiç bir sunucu üzerinde. Normalde gbit destekleyen ağlar bunlar.

Ancak speedtest ve nperf de 600-700 ler havada uçuşuyor.

İlginç olan iphone dan fast.com a girdiğimde 250-300 arası bir değer çıkıyor. Ethernet kablosu ile bağlı yeni bir laptop ile girdiğimde ise 100 - 110 u geçmiyor. Ancak dediğim gibi speedtest ve nperf de 600-700 arası gidip geliyor

Aynı sorunu yaşayan var mı ?

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Düşük çıkan yerlerin tek tek linkini atar mısınız test yapayım ben de hocam

Edit
    Şimdi fark ettim Burası Superonline konusuymuş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 19 Kasım 2022; 12:25:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ms den win 11 iso dosyasi

Steam den cesitli dosya guncelleme

ve pardus ( tr server )

bu 3 yeri deniyorum normalde steam istisna disinda full hiz ile cekilebildigi icin

• Fast sonucuna bakarsak 500lük paketi rahat almanız lazım.

Benim de fast 200-300 arası ki fast düşük çıkıyor yurt dışı sunucularında 500 alabiliyorum.

Bu durumda muhtemelen sorun laptopda, laptobunuzun ethernet portu 100 mb ile sınırlı. Aksi halde iphoneda da limitli olmanız gerekirdi.

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    hocam 500 de 50-60 mb/s aliyorum google drive ve ea nin uygulamasinda , statik ip alin ve tekrar deneyin sorun cozukurse statik ip ti iptal edip musteri hizmetlerine ip ile ilgili sorununuz oldugunu belirtin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.