Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kablo ile test yaptınız mı ne veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt

Üsluba dikkat edin, wifi 6 olmayan bir cihazla zaten 200 üstü hızı kolay kolay alamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başka cihaz varsa onun üzerinden deneyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Giga port ethernet kartı olmazsa yine alamaz zaten.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Ya senin olayın ne..zaten canı sıkkın bir insana ukala ukala bir tavırla "onla olmaz bunla olur, git şunu yap bilmem ne" gibi bir tavır nedir abicim.. kurulumu yapan adam cep telefonundan ölçüm yapıyor, şurada ekran görüntüsü koyan herkes wifi ölçümü koyuyor.. herkes sağlıklı olanın ne olduğunu biliyor ama evde uygun bilgisayar var mı yok mu bilmeden züppece "git şuna kabloyu tak şöyle yap ,böyle yap" demek nedir birader .tahrik etme insanları..1000 MB vaad edilen ortamda 100 MB görülmesinden bahsediyorum..sanki wifi de 850 görmüşüm de bin niye olmuyor diyorum burda..

Bak bir sürü arkadaş düzgün şekilde söylemişler,.bilmediğim bir şeyi söylediler ben de teşekkür ettim.. yapacaksan böyle davran.. yoksa hiç katılma..

• Bir de Superonline 1000 MB bağlattıktan sonra "bu sitenin güvenlik sertifika sorunu var" deyip hız testi siteleri yüklenmemeye başladı..böyle bir sıkıntı oluştu..

• Ayrıca nokai wifi6 modem in arayüzüne giriş yapamadım..

admin-superonline kullanıcı adı şifre ikilisini kabul etmedi..

Bu arada daha önceki Superonline kullanımlarında zte modem vardı..wifi6..ont cihazı ayrıydı..bu Nokia da ont cihazı entegre..

• Evdeki telefonlar uygun değil öyle gözüküyor.. ethernet kablosuyla hız testi yapabileceğim bilgisayarım yok şu anda elimde..ps4 tarayıcısı üstünden yaptığım testte 450 MB gördüm en son

Güvenli internet aile paketi uygulaması açılmış..onu kapttırınca sertifika sorunu çözüldü..belki bu problemi yaşayan olur diye not etmek istedim..

Evde Hangi marka cihazlar var hocam
    Wi-fi 5 ile rahat 600 falan görmesi gerek
    Tabii modemin kalitesi hakkında bir bilgim yok
    Tabii altyapıya net olarak ne kadar geliyor onun için kablolu test şart

Bilgisayar yok üstad.. bilgisayarla yapamadım ancak PS4 üstünden ethernet kablosuyla yaptığımda 450 MB gördüm..ne kadar sağlıklı bilmiyorum..

0850 222 0 222 arayıp teknik desteğe bağlanın aile korumasını kapattırın. Bir de öyle hız testi yapın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ethernet kablosunu taktığın zaman 930-935 Mbit göreceksin ama sen gelmişsin burada WiFi 5 üzerinden yaptığın test ile 100 mbiti geçemiyorum diye kendini paralıyorsun.

WiFi'ın el âlasını bile alsan senin elindeki cep telefonları 200 300 Mbit üzerinde hız göremeyecek, hadi diyelim elinde son model İphone 14 ya da Samsung S22 giib canavar telefonlar var, onların içinde Wifi 6 var, onlar ile bile en fazla 400-500 Mbit görebilirsin.

Senin 1000 Mbit hızı tam olarak alabilmenin tek yolu ethernet ile bilgisayardan kullanmaktır, ama siz ''her şeyi bildiğini zanneden zengin bir Süperonline abonesi'' olduğunuz için bunlardan anlamazsınız. Parasını verdim telefonuma 1000 Mbit gelecek modundasınız, gelmeyecek kardeşim gelmeyecek.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı yazdıklarınızdan doğruluk payınız var lakin
    Yanlış anlamadıysam en üst model telefon ve wi-fi 6 modem ile 500 civarı alırsınız demişsiniz
    Eğer yanlış anlamadıysam yani öyle dediyseniz kesinlikle yanlış
    Wi-fi 5 modem ve 2014 model Samsung Note 4 ile 350 ile 520 arası hız alıyorum

Düzgün bir wifi 6 destekli telefon ve üst seviye wi-fi 6 Router ile kablosuz da rahatlıkla 800 ile 900 megabit hızlar alınabilir

Çevrenizde parazit yapacak cihazlar yoktur ve router ile aynı odadasınızdır. Wifi işi şans işi, komşu ile frekansın aynı denk gelir hızın bir anda düşer. Yüksek hız isteyen ethernet kullanacak başka çare yok. Wifi çok oynak bir şey

birader sende anlama zorluğu mu var..1000 vaad ediliyor 100 alıyorum diyorsun..herkes sana wifi ile test edersen o 1000 leri göremezsin demiş..telefonun 2.4 ghz wifi ile bağlanmış, bağlantıda alıp alabileceğin hız o...5 ghz ile bağlansan 250-300 görürsün..kablolu bağlan 900 leri gör..daha ne istiyorsun anlamadık ki..superonline sana kablosuz 1000 internet vaadi verdi de bizim mi haberimiz yok

• 10-200-500-1000 Mbit superonline dan alabileceğim en iyi fiyat nedir? Vodafone (SOL) altyapısı 200 Mbit 24 ay ortalaması 225-230 tl gibi bir teklif verdi. Kabul edicem sanırım. Şehirlere özgü kampanyalar görüyorum. Mesela 500 mbit 250 tl yazan gibi. O şekil fiyatlara anlaşan oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theory of a dead man -- 9 Kasım 2022; 15:1:55 >
  • bu sol altyapısını kimi övüyor kimi gömüyor. bizim binaya da fiber kutuyu getirdiler abonelik alımına da başladılar ancak güvenemiyorum. ilçeye ve bölgeye göre değişiyor sanırım bu memnuniyet seviyesi. doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 9 Kasım 2022; 17:18:55 >
  • İnternet normal kullanımda iyi ama bir haftadır her akşam saat 10 ve sonrasında rastgele zamanlarda internette kopma sorunları oluyor. Normal kullanırken anlamıyorsunuz ama online oyuna girince anlaşılıyor. Bağlantı gittiği için oyundan atıyor. Kaç kere fifada maçımı yedi bu Superonline analatamam. Steam sunucularına bağlanırken de sorun oluyor CS GOda sağlıklı bi internet sunamıyor

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.