< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Superonline 1000/50 - 500/50 (76. sayfa)

-
-
X60 ida M4 ise aynı noktaya koyarak dediğim sonuçları yazmistim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başka bir servis sağlayıcıdan geçince karşılayacakları cayma bedeli için eski faturayı nereye gönderiyoruz acaba? aradım taradım bulamadım. her yerde superonline'a gönderin diyor da nasıl?
-
Web sitesinde iletişim kısmında form var talep ve öneride cayma bedeli çıkan faturanın görseliyle birlikte ekleyip durumu yazın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
-
Aile profiliniz açık mı? Superonline kullanıcı panelinden kapatabilirsiniz.
-
Kapalı. açık olsa hiç girmeyecek sanırım :)
Belirli bir site mevcut mu görsellerin yavaş açıldığı?
Tarayıcınızda özel dns aktif mi ya da herhangi bir başka vpn eklentisi açık olabilir mi?
Ayrıca DNS'leriniz nedir?
-
Epic games sitesinde çok fazla yaşıyorum. Ttnet 100 mbps kullandım böyle bir sorun yoktu. Özel DNS kullanmıyorum her şey default olarak tanımlı
2-3 saniye sonra tüm görseller şak diye geliyor gözlemlediğimde.
Superonline 1gbit
Nextdns kullanıyorum. (SOL DNS'lerinin esamesi yok router üzerinde.)
-
1 gbit hız verip 100 mbps'den kötü performans sergilemesi durumunu normal karşılamıyorum.
-
Hangi siteye giderken 100 mbit kullaniyorsunuz ki 1gbit kullanın.
1gbit in ev kullanıcısı için avantajı en fazla çoklu indirme işlemlerinde olacaktır. Torrent, oyun motorlarında oyun indirme vb.
Ne telefonumuzda ne de bilgisayarımizda site dolasirken bu gücü kullanmiyorsun. Kullanamiyorsun.
Hız değil routing ya da ad cozumlemeleri ile alakalı tarafından bakmalısınız.
-
315 olan fiyat geçerli. Dün gece geçtim. Yılbaşı öncesi bir zam daha gelir diye. Taahhütu uzattim
Riske girip yapayım mı? Boşu boşuna 420 ödemeyelim. Sizinde tam bu fotodaki gibi miydi herşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m.superonline.net
Mevcut Müşteriye Özel Fiber Daha Hızlı Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINEhttps://m.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/mevcut-musteriye-ozel-fiber-daha-hizli-kampanyasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000/20 den 1000/50 ye geçtim. 319 yazıyordu. Dün baktım normal sitede 420 yapmışlar. Müşteri hizmetlerini arayarak geçiş sağladım. İlk 6 ay 315 ikinci altı ay 325 yaptılar
-
hocam siz kaçlı ip bloğundasınız.
fast.com sonucunu ve 146.66.155.1 tracert test sonucu paylaşa bilir misiniz?
-
176 blog
aws frankfurt sunucuları 37 ping veriyor
daha yakın valve vie sunucularu 64 ping veriyor tuhaf :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X