Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında ben de onu merak ediyorum, bir içerik üreticisi olarak bu sene 2 ay 500 gb üstü görmüşüm upload olarak. Caydırma amaçlı bile olsa tüketici A konusunda problem yaşayıp ters düşer ise şirket sözleşmeden B konusunu bahane edip kendisini haklı göstererek sözleşme fes etmeye çalışabilir, mağdur olan şirket değil tüketici olur bu da öyle bir şey. Neden tüketiciyi zora sokan böyle bir madde olsun ki?

• @cnSplendidNinja özel mesajların açık değil cevap yazamıyorum sana.

• imate kullanıcısına yanıt

İhtiyaca göre değişir hocam,

Benim için upload daha önemli mesela, sürekli buluta dosya yüklüyorum. Ofisle VPN bağlantım var vesaire.

500/20 kullanıcısı olarak, çıkar çıkmaz aylık 50tl fark verdim ve 500/50 pakete geçtim.

Bana deseler ki 100 lira fazla ver sana 200mbps simetrik verelim, anında geçerim mesela.

Dediğim gibi ihtiyaç meselesi.

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

Hocam aslında amaç fiyat performans olayını yakalamak ancak 50 mbit upload durumu dediğiniz gibi ihtiyaca göre değerlendirebilir.

• Aylık 100'e 200 küsür vermektense, 500 daha mantıklı değil ? Sabah ben de arayıp 1 senelik 500 yapayım diyorum ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bulunduğum bölgede 500MBps paketinde hız ve ping sorunu yaşıyorum, gelen ekip bunun türkcell sunucuları ile alakalı olduğunu söylüyor ki kendileride sorunu çok iyi biliyorlar. Ben bu Turkcelle nasıl ulaşabilirim CEO sunun mail adresi falan var mı sorunumla alakalı çözüm sağlayabilmeleri için

• Aynı sitede oturduğum arkadaşım 500M yükseltirken bana 100 üstü desteklemiyor dediler ve yükseltemedim. Bayiye gidip sorsam etsem çözüm bulunur mu acaba?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Onunkini nasıl yükseltirler?

Ben de 100 kullanıyorum. Ethernet kablosu ile. Hız testlerinde 200-300 görüyorum mesela.

Bayi ile görüşün hocam ya da başka müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşün bağlarlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt

500M 1 yıllık yaptı o. Aynı sitedeyiz altyapı aynı zamanda yapıldı SOL.

Başkasını arayacağım ama sistemde yükseltme olmuyor tam son adımda patlıyoruz.

daireye kadar fiber mi

Bizde babamın adınaydı 500 vermiyorlardı. Kendi adıma bağlattım 500 bağlandı bayi ile görüşmekte fayda var.

• Onu tam bilmiyorum.

@Dgkn_sglmr ben de bayiye gidicem veya ararım olmadı.

eve internet cat6 ile mi geliyor yoksa çok ince bir kablo ile mi ?

cat6 ile geliyorsa 100üstü olmuyor denmiştir.

eve ince kablo ile geliyorsa, o kablo gpon cihazına bağlanır cat6 ya dönüştürür ve router a bağlanır. bundansa 1000mbps a kadar destekler.

şu resimdeki gibi ince beyaz kablo

https://pbs.twimg.com/media/CN0m6eyWsAA5J7i.jpg

• tp-link archer ax50 router ım var. router direkt ethernet ile bağlı modeme. 500 mbps hızım var ama router nedense 200 den fazlasını almıyor. normalde 3000 mbps e kadar destekliyor yazıyor. yardımcı olabilecek birisi var mı?

• mhasal kullanıcısına yanıt

sol un modemini mi kullanıyorsunuz ? kullanıyorsanız modem arayüzünde ne yazıyor. 100 mü 1000 mi

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Evet sol un wifi6 modemi var. Direkt modemden 500 alabiliyorum. Hatta modem sigorta kutusunun orada bazı odaların ethernet girişine bağlı. Direkt duvardaki girişten de 500 alabiliyorum ama ax50 üzerinden max 200 veriyor mesela ps5’e. Ps5’i direkt duvardaki çıkışa bağladığımda 500 veriyor.

peki tplink routera ethernet ile bağlanınca kaç alıyorsunuz

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    200 veriyor router işte onu çözemedim hocam ben de. Normalde 500 vermesi gerekmez mi? Cat7 kablo

ana modemden pc ye ethernet ile bağlanınca 500 alıyorsanız modemde ve ethernet kablosunda sorun yok demektir.

ama modemi router a bağlayıp. routerdan da bilgisayara bağladığınızda 200 alıyorsanız router da sorun vardır. modemi sıfırlayıp tekrar denenebilir, belki hız sınırı koyulmuş olabilir router arayüzünde

amazonda bahsettiğiniz modemde çok olumsuz yorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 19 Ekim 2022; 16:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.