Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hic gerek yok kalsin bence..Fiyat cok iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uğraşlar sonucu MAX 100 destekliyor dedikleri altyapıyı güncellettirdim. (11 Ay sürdü) Şuan ki hız değerlerim böyle benim.

Superonline 1000/50 - 500/50

• Xalionistv X kullanıcısına yanıt

süreci anlatabilir misiniz?

FTTB'yi FTTH'ye mi çevirdiniz yoksa FTTB'de mi switch güncellemesine gidildi.

• FTTB üzerinden kullanıyorum. Detayları pek paylaşmak istemiyorum. İstersen özelden sorabilirsin. Ama evet en basit olarak switch güncellemesi de yapıldı.

• bunlar.kadar rezil bir firma yok 3 ay önce binaya kutu taktılar Eylül 20 de başvurduk kuramadan gittiler giden ekip 3 5 güne sorun halledilir kurulum tamamlanır dedi bende ev interneti salak gibi iptal ettim Ekim 6 oldu hala sorun devam ediyor bugün bölge bayisine gittim dalga geçer gibi ekibimiz kovid oldu vs gibi yalanlarla oyaladilar beni ne biçim firma ben anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 Mbps pakete abone olacaksanız şu an siteden gördüğüm en ucuz tarife şu. 24 ay taahhütle ilk ay 99 sonra 306 TL, ayda ortalama 254 liraya geliyor.

Bunun yerine şunu öneririm. Hometech tablet ile ayda 260 TL. İki tarife arasındaki tek fark upload hızı 50 Mbps'den 20 Mbps'ye düşüyor. Tablet 6x24: 144 TL'ye denk gelir.

Superonline 1000/50 - 500/50www.superonline.net
    Hometech Alfa 7LM Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/hometech-alfa-7lm-kampanyasi
  • Şuanda 500/20 tarife kullanıyorum 199 TL. 2 ay oldu daha abone olalı.

Taahütümü 24 ay olarak güncelleyip geçebileceğim tarife öneriniz var mıdır ? Bu gidişle 12 ay sonunda çok ciddi fiyatlar çıkacak karşıma bari şimdiden 24 ay taahhüt vereyim.

Altyapım 1000 destekliyor.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Tv plus her eve yüksek hız kampanyası ilk 6 ay 99 sonraki 18 ay 340 lira 500 download/50 upload

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xalionistv X kullanıcısına yanıt

Sakın paylaşmayın, devlet sırrı ya a..

• Beni de dün aradılar mevcut hıza öneri yaptılar 1 yıl 2 yıl ama hız yükseltmeyi düşünüyorum. 200 veya 500.

Açıkçası Superonline'da sanki oyunlarda çok daha fazla lag var. Mevcut müşteri sayısı çok, altyapı yetersiz, yurt dışı çıkışı sorunlu bundan dolayı mı acaba? Yoksa türk telekom ve Vodafone da aynı mı?

• 1000/20 paket kullanıyorum düne kadar sorun yoktu.

bugun hız testi yapayım dedim.

100/100 cıkıyor. sanki simetrik 100 mbps kullanıyorum.

• abdullahazad kullanıcısına yanıt
    Herkeste var aynı sorun anladığım kadarıyla. Bende de durum benzer, ama bende bir kaç haftadır devam ediyor. Üç kişi daha aynı şeyi yazmış/paylaşmış.

• tst- kullanıcısına yanıt

Aslında bu olay en az 5 senedir birçok sol kullanıcısında olan bir şey ama daha önce 100 üstü hızlar olmadığı için şikayet eden de olmuyordu Superonline 1000/50 - 500/50 .Artık bunu düzeltmeleri gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 12 Ekim 2022; 2:54:9 >

Hocam sabah benimde başıma geldi 08:30 gibi ardından yarım saat sonra modemi kapatıp açınca düzeldi çağrı merkezini aradığımda bölgelerde planlı kapasite artırımı şeklinde çalışma olduğunu söylüyorlar.

• Arkadaşlar ben 249 TL"lik 1000/20 paketinden yararlanıyorum +70 TL ye 50 mbit uploada geçmeye değer mi?

• imate kullanıcısına yanıt
    Net değmez hocam.

Aynen hocam 50 mbit sadece bir tık hızlı yükler bir anlam ifade etmiyor teşekkürler cevabınız için

• imate kullanıcısına yanıt
    50 değil, 100 veya 200 olsa düşünülürdü de, bu teklif saçma

• Süperonline güncel ışık hızı fiber taahhütnamelerinde şöyle şartlar var:

İndirme yönünde aylık 5 (beş) TB ve yükleme yönünde aylık 500(beşyüz) GB’tan fazla internet

tüketimi yapılması durumunda her türlü hizmetimin TURKCELL SUPERONLINE tarafından tek

taraflı olarak sonlandırılacağını ve hakkımda hukuki ve cezai her türlü yasal işlemin

başlatılacağını;

İçerik üreticisi insanlar için aylık 500GB yükleme nedir ki? Özellikle günlük video yükleyen insanlar için, ki bu videolar 2K ya da 4K ise aylık 500GB yükleme hiçbir şeydir. Yayıncılar için de aynı şey söylenebilir.

Ancak imza atılan sözleşmeye göre türkcell kendine müşterilerine cezai işlem başlatma hakkını vermiş. Yapacağın en fazla sözleşmeyi fes etmek olur ek ücretlendirme olur cezai işlem nedir? Ayrıca yüksek upload hızı diye verdikleri max hız 50 upload, ona rağmen aylık 500GB upload üst sınırı kabul edilebilir bir şey değil.

• lastmandar kullanıcısına yanıt
    Cezai işlemin anayasada karşılığı yok. Davalaşırsınız ve kazanma şansı da yok. Tamamen caydırma korkutma amaçlı yazıldığını düşünüyorum. Ticari işletmeler de bireysel abonelik alır diye ya da 1 interneti 2-3 daire kullanır diye o kadar korkuyorlar.
    Bu yazdıkları limite takılan var mıdır? Yani ulaştığı için sözleşmesi fesih edilen?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.