< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Superonline 1000/50 - 500/50 (75. sayfa)
-
-
Tplink için QoS ayarın var mı?
-
Evet vardı. Biraz araştırdım da dün, QoS’i iptal edip, resetleyince düzeldi resmen. Tam hız veriyor şu an.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyide bu tarifeleri müşterilerinin %90 ulaştıramıyorlar..
Dayıyorlar 100 mbps devamm kee
-
Direk tplinki kullansanıza. Şifrenizi alıp, https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg253s-wan-internet-sifresi-ogrenme--99599747-26#137906035
-
Sietedeki binaların altında farklı farklı switchler olabiliyor hocam. Bizde de aynı durum var.
-
Yalan yok şu görüntü beni çok mutlu ediyor.
-
Bende dün steam de 105MB/s gördüm ilk defa henüz daha üstüne çıkamadım, bakalım optimize etmeye çalışıyoruz 110 ları görmek lazım eğer 1g kullanıyorsak.
-
Arkadaşlar hız problemi yaşıyorum. Prime zamanlarında gecikme ve hız sorunu yaşıyorum. 5Mbps bile gördüğüm oluyor. 2 kere ekip geldi, sorunun Turkcell Superonline sunucuları ile alakalı oldugunu söylediler ki bencede öyle. Nereye ulaşıp çözeriz bu durumu yardım edebilir misiniz?
-
Farklı kaynaklarda da hız düşük mü? Örneğin nperf ile test yapınca da düşük mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsinde aynı, 500mbps almam gerekirken prime zamanlar herkes internete girdiğinde gecikme ve hız sorunu ortaya çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1Gbps'de bariz hız limiti koyuyor superonline. İlk çıktığı zamanlarda kullanmaya başladım, her kanalda 115mb/sn'leri rahatlıkla görebilirken şimdi 70-80mb max... Kendi serverları hariç yerlerde.
-
Merhaba arkadaşlar, bende 500/20 bağlantım var. Şuan Deco M4 ler kullanıyorum ve AX bağlantıya geçmek istiyorum. Duvarlar şekilsiz ev 150 mt civarı ve decolari ne yazikki kablo ile baglayamiyorum. Bu sebeple wifi üzerinden baglanacaklar. X60 ve x50 ile ilgileniyorum. Yukarı nedenler le hangisini gecmeliyim. Amacın stabilite ve en uzak noktada en yüksek hız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
m4 ne kadar hız alıyorsunuz? x60 da dual band, ax dışında yeni almaya değer fark olur mu bilmiyorum.
x90 bile dedicated band ayırmadığı için sorunlu çalışabiliyor. en temizi amazon'dan alıp deneyip iade hakkınız olsun.
-
Benim almak istediğim xe75 di ama bulamadım malesef, bütçeyi çok zorlamadan x60( 4 anten) veya x50(he160 MHz) almak mantikli gelmişti.
2 tane x60 3 tene M4 un verdiği hızın ( en uzak noktada) 2 katını verdi. M4 ağını bozmadım. X60 lar ile ikinci bir ağ kurdum. Evimde 500/20 fiber var. En uzak noktada 130 mbps veriyordu M4 ler. X60 lar 300 - 400 arası veriyor. İki x60 in 3.500 TL civarı olduğunu dusunursek 3 M4 yerine 2 x60 daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en sağlıklısı denemek.
2 x60 ile 3 M4 arasındaki fark normal olabilir, çünkü 3. cihaz 2. cihaz üstünden bağlanıyorsa (ana cihaz ortada değil uçta ise) hız uçta yarı yarıya düşecektir.
160mhz biraz hassas, havaalanı yakınsanız, ya da komşunuzun cins bir cihazı dfs kanalları kitleyebiliyor. asuslarda bazen düşük hızda kalıyor, ben 80 kullanıyorum.
1 hafta falan restart etmeye gerek kalmadan çalışırsa 300-400 hız & fiyat gayet guzel.
-
Merhaba,
superonline 1000mbps paketi kullanıyorum. web sayfalarında bulunan görseller çok yavaş yükleniyor. Daha önce 100 mbps kullanıyordum onda böyle bir problem yoktu. Hız testinde 940 mbps hız alıyorum ortalama olarak.. Bu problemle karşılaşan var mı? Varsa ne yapmam gerekir? Teşekkürler.
-
Sağlam zam geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
225 tl ödediğim paket 400 tl olmuş, 2 ay önce abone olmuştum.
-
Superonline fiyatlandırma konusunda iyice saçmalıyor artık. 420TL nedir 1000Mbps için. Daha millet zam almadan fiyatlara zamları geçiriyorlar önceden. Yılbaşından sonra asgari ücrete zam gelince tekrar zam yapar bunlar bu kafa ile. Ayıptır ya en azından yıl başına kadar tutsalardı fiyatları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X