Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hangi modemi kullanıyorsunuz başka modem-Router ile denediniz mi iss ların verdikleri modemler çok kötü öte yandan sorun oluşturacak çok etkenler var

mesela bende superonline ont+zte h3600 iss nin verdikleriyle normal kullanımda bir şey yok ama dediğiniz şeyler işin içine girince işin rengi değişiyor ne yaptıysam düzeltemedim h3600 e ki çok fazla bir şey yok yapılacak bende ont+keenetic ile çözdüm + bağlı cihaza göre ekstra ayarda yaptım bağlantı önceliği gibi belki yapmasam yine sorun olmayabilir

daha dazla bilgi detay vermeniz gerekiyor mesela statik ip var mı ip havuzda olabilirsiniz veya telefonda bilgisayarda bağlantı sorunu oluşturacak bir şeyler oluyor olabilir gibi….tam detaylı tüm testler yapılmalı hatta modem değiştirip denenmeli ki tam sorunun kaynağını bulalım

yani aynı benzer sorunları yaşıyoruz siz iss den kaynaklı olabileceğini söylüyorsunuz bende modem değiştirerek çözdüğümü söylüyorum

bende Telegramda sorun yaşıyordum

https://forum.donanimhaber.com/zte-h3600-wan-sifresi-ogrenme-v9-v9-0-0p5-tr-kolay-yontem--154241346-2#154383395

Superonline 1000/50 - 500/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 11 Kasım 2022; 14:40:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei HG8245X6 modem var. Cat6 kabloyla bağlıyım. İlk hafta sorun yoktu ikinci hafta şöyle sorun ortaya çıktı. Fifada şöyle oluyor. Mesela 2 saat oynarsam mutlaka bir kere bağlantı kesiliyor. bazen menüdeyken denk geliyor sıkıntı olmuyor ama online maçtayken denk gelince fiber kabloyu kemiresim geliyor. İki sene kendi modemimle Turknet VDSL kullandım. Bir kere bile kopma yaşmadım. CS'de turknet VDSL ile 50 ping alıyordum Superonline fiber 500 mbps downloadlı paketteyim 65 ping alıyorum. Şehir kocaeli

Bir de superonlineda neredeyse her sitede ya komple erişim engeli ya da bant yavaşlatma var. Popüler sitelerde bu yüzden bağlantı hızlı değil. Turknete kıyasla sadece Instagram'da daha hızlı, diğer sitelerde daha yavaş. Adamlar sadece yüksek download sunuyor. Stabil bağlantı, düşük ping için uğraşmıyorlar. Hem kendi deneyimim hem de forumda okuduklarım bu çıkarıma yönlendirdi beni. ONT kullanmak istemiyorum. Şu an ellerindeki ONTsiz en iyi modem bu huawei modemi. Pek memnun kalmadım. Sırf download hızı yüksek diye devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 11 Kasım 2022; 14:52:45 >

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

yani bu kadar olur aynı durumları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz ttnet vdsl 35/6 kesinlikle hiçbir zaman sorun yaşamadım tüm konularda ta ki superonline a geçene kadar ama buradaki sorun oluşturan etken iss değil maalesef modem

modem değiştirince çözdüm ki modemde öyle üst seviye değil sırf tam sorunu tespit edebilmek için her şeyi denedikten sonra keenetic start kn 1110 marka modeli ile denedim 300 TL lik modem Superonline 1000/50 - 500/50 

superonline paketim 100/20

zte h3600 ile sabit stabil 100/20 alıyorum ama diğer yandan sorunlar yaşıyorum

keenetic start kn-1110 ile sorunlar yaşamıyorum sadece hız testlerinde düşük performans alıyorum bu durum açıkçası benim çok gözüke batmıyor en azından sorun yaşamıyorum ki üst düzey modem/Router ile daha iyi sonuçlar alırım

yani özeti şu sizin en kısa zamanda modem değiştirmeniz gerekiyor ont+modem ama iss modemi değil kesinlikle yoksa bi işe yaramaz başa dönersiniz

bu arada şöyle bi test yapın deneyin bakalım Telegram da canlı sesli sohbete katılın gelen giden seslerde sorun var mı bağlantı kopacak mı vs deneyin

• Anladım hocam akşam telegramı da denerim. Şöyle bir hafta dadaha bekleyecem bakayım sorun her gün yine yaşanıyorsa önce superonlineı ararım sonra dediğiniz yöntemi denerim teşekkürler

• Tumblr yasaklanmış bugün, TuneIn yasak önlerine gelen her platformu yasaklıyolar. VPN almak şart oldu ama superonline'da vpn'ler engelli miydi bilgisi olan var mı? 2 sene önce Superonline altyapılı Vodafone fiber kullanıyordum onda express vpn kullanıyodum tüm ünlü vpn hizmetleri çalışıyordu ama superonline'da durum ne acaba

• 500/20 paketini kullanıyorum ilk çıktığından beri. Yaklaşık olarak 800/20 alıyorum. 500/50 çıktı benden sonra fakat inanılmaz pahalı tv + ile beraber o yüzden böyle devam ediyorum.Kablosuzda keenetic modem ile 300/20 alıyorum

• Uygun fiyatlı 100 mbit fiber kampanyası var mı acaba önereceğiniz?

• 500 mbit pakete gectim. Wifi ile testlerde 250 - 300 civari cikiyor speedtest ve nperf de iphone haric cihazlardan. hadi diyelim karttan dolayi maks destek bu tamam ama steam de indirmeler yaptim, pardus indirdim, g drive dan dosyalar cektim fiks 10 mb/s ile veri aktariyor. 250-300 degil 100mbit baglanti varmis gibi.
    Boyle bir sikinti yasayan oldu mu?
    2.4g kapali yalnizca 5G acik
    Deco kullaniyorum ancak direkt modeme baglaninca da fark etmiyor

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Superonline tahahütname de hız garantisini sadece yurtiçi serverlara veriyor.Steam de genel bir problem var sanırım.1000 mbpslik paketle 200-300 mbps hızda indirme yapıyordum bende.Şimdi 500 deyim daha da düşük şuanda.Sanırım bir kısıtlama var steam tarafında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Ongoing

We’re aware of issues accessing Tumblr in Turkey, we’re working on resolving them as quickly as we can.

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt

Ne anlami kaldi ki peki? G drive dan bile 10 mb / sn ile cekiyor. Hiz testi yapinca speedtest ten hizi gosteriyor ama is veri cekmeye geldiginde 100 mbit ile cekiyor. Speedtest te sayi gormeyemi aliniyor bu paketler?

100mbit ten 500mbit e gectim. 100 mbit oldugunda da 10 mb / sn ile veri cekiyordu baglanti

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Dün bakmıştım e-devlet'ten Kuşadasından açılan mahkeme kararı ile erişim engeli getirtmişler. Tumblr durumu düzeltir umarım valla çok üzülürüm ya her gün aktif kullanıyordum. Bu arada dostum vpn'ler hakkında bilgin var mı superonline'da herhangi bir vpn alıp kullanabiliyor muyuz yoksa illa superonline'ın kendi hizmetini mi almak gerekiyor

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Başka bir sorun vardır hocam 500 kullanıyorum ben de 35-45 alıyorum gdrive indirmelerinde

• Superonline vpn siz girilmiyor
    Vpn olarak (iOS) adguard vpn uygulaması ile giriliyor
    Router vpn denemedim

Tumblr kullanmıyorum mesajı görünce deneyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Kasım 2022; 17:47:10 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

vpn deneyimim çok yok. Sıcak fırsatlarda bi konudan görüp windscribe pro lisans almıştım 2-3 senelik mi neydi. Geçen sene bitti ve aylık 60Gb kullanım vermeye başladı. Her ülke de açık değil bir de şuan ama benim işimi görüyor. Zaten bir kaç yasaklı siteye girmek için kullanıyorum ve yetiyor bahsettiğim vpn. ihtiyaç duymadığım için daha iyisine bakmadım.

superonline için vpn gerek yok goodbyepyi kullanabilirsiniz

• lhRnl L kullanıcısına yanıt

goodbyepyi çok duyuyorum.

şimdi meraktan indirdim. istediğim gibi kapatıp açabiliyor muyum bunu?

tabiki

• lhRnl L kullanıcısına yanıt

denedim şuan bu şekilde ama hiç bir yasaklı site açılmıyor bende

parametre ile çalıştırmak gerek

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.