Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superonlina gectigimden beri openwrt yazilimli modem ile kullaniyorum 500 megabitin tamamini alabiliyorum ve sitelerde gec acilma vb sorunlarim yok bu tarz sorunlar yasiyanlar varsa destekleyen modemi bi deneyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Notre Dam N kullanıcısına yanıt
    Bunu biraz daha açar mısın? WiFi 6 modem var ben de oluyor mu uygun mu? Nasıl yapılıyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ethernet portu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü wifi 5 ile bağlantı sağladığımda da aynı şekilde 100 mbit / sn alabiliyorum. Ancak speedtest ve neprf 250-300 civarı. Ancak gdrive, ms den download falan yaparken maks 10 mb / sn ile veri çekiyor wifi 5 ile

Müşteri hizmetlerini arasam speedtest açtırıp kablo taktırıp 600-700 oo iyi fazla alıyorsunuz sorun yok diyip kapatıcaklar. Ancak speedtest ve nperf dışında kesinlikle 100-120 mbit üstüne çıkmıyor bağlantı

• Notre Dam N kullanıcısına yanıt

Bir deneyeyim dediğinizi. Acaba diyorum uygulama üzerinden kendim geçtim de altyapı ile alakalı bir sorun mu var sistem uyarmadan otomatik geçiş sağladı. Gerçi eve ince kablo olarak geliyor bağlantı, FTTH olması gerekli.

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Superonline 1000/50 - 500/50speed.hetzner.de
    Test Files
    https://speed.hetzner.de

1 gb olan dosyayı indirin telefonda indirme hızınıza bakın. Speedtest GSL Frankfurt üzerinden telefondan test yapın.

Kısıtlama varsa sadece Pc de olmaz, telefonda da o hızı alamazsınız eğer telefonda laptobu geçiyorsanız aynı sunucularda sorun pcde veya pcye gelen bağlantıda olmalı başka bir ihtimal bulamadım ben.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

GSL frankfurt ile denediğimde speedtest uygulamasından 300 mbit çıktı iphone üzerinde

Verdiğiniz linkten telefon üzerinden direkt olarak dosya olarak indirdiğim zaman ise aşırı dalgalı ancak maks 10 mb / sn şeklinde veri çekiyor ara ara duraksayarak.

PC de speedtest.net üzerinden GSL frankfurt hızı 60 mbit ( ethernet kablosu ile )

PC de speedtest.net üzerinden GSL frankfurt hızı 60 mbit ( wifi ile )

PC de ise hetzner üzerinden DL hızı yine 10-11 mb / sn arası ( 100 - 110 mbit )

Sırayla indirme testleri yaptım.

Pardus işletim sistemi ( TR Tübitak sunucusu üzerinden ) anlık 35 mb / sn e çıkıyor ancak bi taraf aniden bağlantıyı koparıyor 35 e vurduğunda ve tekrar ivmelenmeye başlıyor

MS sitesinden WIN11 indiriyorum 10 - 11 mb / sn aktarım hızı

Gdrive üzerinden dosya indiriyorum 10 -11 mb / sn aktarım hızından bugün 20 - 25 mb / sn aktarım hızına çıkmaya başladı

Böyle saçma bir durum

Win 11 e yükselttim, tüm alakalı alakasız driverları güncelledim. Ethernet kartı desteği 1 gbit. Modem ile bilgisayarın bağlantısı da 1 gbit olarak gözüküyor modem üzerinden kontrol ettiğimde.

İlk kez böyle alakasız bir sorun yaşıyorum. Arayamıyorum da sol u çünkü alakasız öneriler getirecekler

• askerlikforum A kullanıcısına yanıt

Gerçekten çok saçma bir durum hocam. Speedtest sonucu 300 çıkıp 10 indirmesi.

Speedtest ve indirme sonucum.

Superonline 1000/50 - 500/50

45-65 mb arası dalgalanıyor, 45 altı görmüyor.

Superonline 1000/50 - 500/50

Sanirim sorun pc ile alakali. Kisa sureligine bir laptop getirdim denemek icin fast sonucu 390 cikti kablolu baglanti ile.

laptop yeni, driverler guncel. Ethernet portu da, modem ara baglanti hizi da 1 gbit olarak gozukuyor. Biraz arastirayim

tesekkurler ilginiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modeme kadar fiber kablo ile baglanti oluyor normalde..Benim o sekilde mesela..

• Cat 6 kablo demek Fiber demek..Ayni sey zaten..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Fiber kablo ile Cat-6 tamamen farklı şeylerdir hocam.

Tabi pratikte cat-6 üzerinden gbps verebildikleri için bu farkın bireysel kullanıcıda önemi yok tabi 20 katlı bir binada oturup bodrum kattan bağlantı almıyorsanız. Superonline 1000/50 - 500/50 

Benim oyle :) Kapali otopark -1 ' den 10.Kata Cat 6 kablo geliyor eve kadar :)

Ama 1000 Mps alabiliyorum misal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 21 Kasım 2022; 10:16:44 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

20 kat olsa alaman Superonline 1000/50 - 500/50 

• cok iyi kampanyaymis kacirdik

:))))))

• Superonline 1000/50 - 500/50

Benim 500/20 bağlantım var. Eve yeni wifi 6 router aldım. Telefonda da wifi 6 var. Hızım boyle çıkıyor wifi üzerinden. Saçma değil mi. Telefonda çift bantlı wifi hız arttisi diye bir özellik açık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • szr_trace S kullanıcısına yanıt
    Mobil veri de kullanıyordur muhtemelen

• Aşırı derecede yavaşlık var internetimde VPN açınca düzeliyor abv superonline

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.