Şimdi Ara

Superonline 1000/50 - 500/50 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
29
Favori
97.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Superonline neden 350 megabit download'ı geçmiyor? (tarifem 1000 mbit) steam başta olmak üzere bütün istemciler ile oyun çekiyorum, hepsini denedim. Sürekli aynı şey oluyor. Teknik eleman geldi modemi değiştirdi, bağlantı değerlerine baktı, bir sorun gözükmüyor dedi.

• Superonline 1000/50 - 500/50

Cumartesi bağlattım. çok memnunum. Nazar değmesin. Arkadaşın birinden devir akdım 500/20+TV+ Ekstra 225 TL

• mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Devirde modem ve kurulum işlemi nasıl oluyor?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim modem ve 4k TV+ kutusunu arkadaştan aldım. Sonra bayiye gidip bana devretmek istediğini söyledi. 480 TL nakil ücreti var aldığım paket avantajlı olduğundan aldırış etmedim. Evimde herşey hazır olduğundan hiçbir zorluk çıkmadı.
    Not: arkadaş yeni ev aldı aldığı eve 1 sene sol gelmeyecekmiş sonra devredilecek paket değil bu çok avantajlı
    Tahahhüt bitiş tarihi 09/2024
    Dünyaya meteor dusmedikten sonra büyük konuşmayayım bu paketten vazgeçmem.
    Aynı paket şu anda Turkcell sitesinde 385 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bir ara çok uyguna satılmıştı. İyi yapmışsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Upload hızları 100'emi çıkarıldı? sabahtan bu yana ben de durum bu şekilde.. 1000/50 tarifem.

Superonline 1000/50 - 500/50
  • turkcell den baska bir sunucu secip denediginizde de aynı sonucu mu veriyor?

• multi yerine single connection diyerek hız testi yapabilir misiniz?

• Buradan test yapın.

https://speed.cloudflare.com

• 1000/50 paketine başvurdum. Kurulumda hangi modemi istemeliyim? Kendi modem/routerımı kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkedeki isslerin upload hızlarıyla ne alıp veremediği var ???

• bu superonline neden google aramaları baltalayıp çıplak kadın siteleri çıkarıyor. bunların sansürü bu kadar mı !!

• flameteam kullanıcısına yanıt

Girdiğiniz sitelere göre reklam çıkarıyor Superonline 1000/50 - 500/50 pc ye antivirüs yükle sağlam bir tarat virüs kapmış pc geçmiş olsun.

• sorun anladığım kadarıyla google altyapısı dahilindeki her yeri kapsıyor pc ile alakalı değil maalesef.

• Yeni uygun kampanya var mı acaba tv plus ve 1000 mbps engelli tarifesi kullanıyorum varsa yeşillendirelim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

uploadı geç adamlar indirme hızını bile veremiyor

• hayatımda gördüğüm en berbat gerek teknik ekip gerek veri merkezleri olsun en berbat iss SOL...

https://forum.donanimhaber.com/superonline-paket-yukseltilmesine-ragmen-hiz-degismedi--154799002

• Turknet 250 lira olunca Superonline 1000/50 paketine geçtim. Hızım 900 - 945'e 50 - 60 arası çıkıyor, binanın sinyalinin pek iyi olmadığını söylediler. Steamdeki indirme hızım saçma sapan, 20 - 60 arası çok sert dalgalanıyor. Steamden olabilir bu emin değilim. Ayrıca ZTE H3600 modem geldi ve inanılmaz kaba. Resmen slim model bir oyun konsolu gibi duruyor. Sadece dik durabiliyor ve kablolar yan tarafından çıkıyor yani saklama şansınız yok, masanın üstünde çok kötü duruyor. İlk intibalarım pek iyi değil.

• Vrataski V kullanıcısına yanıt

Ben 50mbps kullanmama rağmen steam öyle hocam turkcelle ilgili bir şey mlsf dalgalı geziyor. Modemi de değiştirteibliyorsanız HG8245X6 yaptırın ont içinde wifi6 güzel bir modem bence

Superonline 1000/50 - 500/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 28 Ocak 2023; 15:33:19 >
  • bazen test yapıyorlar benimde paket hızı yükseltmede sorunum vardı sağolsunlar test ayağında benim sorunu çözdü sistem otomatik. Teknik ekibe kalsaydık her hafta modem değiştirteceklerdi. Ve aşırı bilgisiz bir teknik ekipleri var. Adam kabloluda paket hızını tam alamazsın sana bir üst modem getirelim ücretli diyor şaka gibiler valla. İnternete pek ellememek en iyisi

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.