Şimdi Ara

SuperOnline 6 Ay 9.99 TL Sonrası 59.99 TL ADSL Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar bu ay TTNET sınırsız aboneliğimin sözleşmesi bitiyor aboneliğimi TTNET üzerinden sürdürmek istemiyorum biraz piyasa araştırması yaptım ve en mantıklı olarak superonline ilk 6 ay 9.99 tl sonrası 59.99 tl kampanyasını olduğunu düşündüm aysal bazda 46.5 tl civarında bir fiyata tekabül ediyor oysa TTNET ya da Biri adslden abonelik yaptırsam ayda 59.99 u gözden çıkarmam gerekiyor bu kampanyadan daha cazip kampanya bilen tarife öneren varsa çok mutlu olurum Dsmartnet hakkında düşünceleriniz nedir onları da yazarsanız iyi olur
    not : kıyasımı 8 mbps'e kadar sınırsız paketleri üzerinden yaptım fiber kullanmak istiyorum ama mahallemize hat daha gelmedi

• En mantıklısı (tabi tv paketine ihtiyacınız varsa) şu an dsmartnet 20mbit+dsmart maxi paket 69 tl olan paket. Ama tv ihtiyacınız yoksa dediğiniz gibi superonline en mantıklısı. Ben 6 lira daha fazla verip 16 mbit e kadar almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

En mantıklısı (tabi tv paketine ihtiyacınız varsa) şu an dsmartnet 20mbit+dsmart maxi paket 69 tl olan paket. Ama tv ihtiyacınız yoksa dediğiniz gibi superonline en mantıklısı. Ben 6 lira daha fazla verip 16 mbit e kadar almanızı tavsiye ederim.

Televizyon kanallarına ihtiyacımız yok,herhalde süper onlinedan daha hesaplısıda yok peki bişey sormak istiyorum ben telefonuda iptal ettirecem superonline ttnet gibi tlf parası falan alıyor mu ya da abonelik için zorunlu mu ? Bu belirlenen ücret dışında ek ücretler alınıyor mu memmun musunuz superonline dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyayorumcusu

Arkadaşlar merhabalar bu ay TTNET sınırsız aboneliğimin sözleşmesi bitiyor aboneliğimi TTNET üzerinden sürdürmek istemiyorum biraz piyasa araştırması yaptım ve en mantıklı olarak superonline ilk 6 ay 9.99 tl sonrası 59.99 tl kampanyasını olduğunu düşündüm aysal bazda 46.5 tl civarında bir fiyata tekabül ediyor oysa TTNET ya da Biri adslden abonelik yaptırsam ayda 59.99 u gözden çıkarmam gerekiyor bu kampanyadan daha cazip kampanya bilen tarife öneren varsa çok mutlu olurum Dsmartnet hakkında düşünceleriniz nedir onları da yazarsanız iyi olur
    not : kıyasımı 8 mbps'e kadar sınırsız paketleri üzerinden yaptım fiber kullanmak istiyorum ama mahallemize hat daha gelmedi

Benim tahhütte bitti.Sizin durumunuzdayım.Süperonlıne ın 39,99 modemli 24 ay tahhütlü kampanyasından bahsediliyordu forumda ama 24 ay çok.Bir de bizim burada bayi veya servis falan görünmüyor sitede.Böyle giderse ttnete devam gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: medyayorumcusu

quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

En mantıklısı (tabi tv paketine ihtiyacınız varsa) şu an dsmartnet 20mbit+dsmart maxi paket 69 tl olan paket. Ama tv ihtiyacınız yoksa dediğiniz gibi superonline en mantıklısı. Ben 6 lira daha fazla verip 16 mbit e kadar almanızı tavsiye ederim.

Televizyon kanallarına ihtiyacımız yok,herhalde süper onlinedan daha hesaplısıda yok peki bişey sormak istiyorum ben telefonuda iptal ettirecem superonline ttnet gibi tlf parası falan alıyor mu ya da abonelik için zorunlu mu ? Bu belirlenen ücret dışında ek ücretler alınıyor mu memmun musunuz superonline dan

superonline telefon parası almıyor ama telefonu kapattırırsanız adsl hizmeti alamazsınız. yani yine ttnete telefon parası ödemeye devam. yalın internet bildiğim kadarıyla superonline da yok çünkü. olsa bile 15 tl + para istiyolar yalın telefonsuz internet için. ben gayet memnunum bide hızımı 24 mbite çıkardılar 20 mbit falan alıyorum hız testlerinde. 8 aydır kullanıyorum 1-2 defa anlık kopmalar oldu yani kopmada olmuyo pek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET 12 AY İNTERNET 540 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.