Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leventsr

9 haziranda benimde bitiyor arayıp sorduğumda 50 tl civarı olcak dediler,bende şimdilik uydunete geçmeyi düşünüyorum

İşin ilginci bana aynı şekilde devam edecek dediler.
    Sizin ki kurumsal abonelik mi yoksa bireysel mi ? Abone olurken Vergi Levhası verdiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 1 Haziran 2014; 10:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

quote:

9 haziranda benimde bitiyor arayıp sorduğumda 50 tl civarı olcak dediler,bende şimdilik uydunete geçmeyi düşünüyorum

İşin ilginci bana aynı şekilde devam edecek dediler.
    Sizin ki kurumsal abonelik mi yoksa bireysel mi ? Abone olurken Vergi Levhası verdiniz mi ?

Herhangi bir vergi no verilmedi,bu kampanyaya geçirenler biz halletcez dediler ama halkettikleri kısım nebilmiyirum,siz vergi no verdinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Ben abone olduğum zaman Vergi Levhası olmadan olmuyordu ve vermiştim.
  • quote:

Şimdi tekrar konuştum tahahüt verdiğimiz tarife 34.90 tl lik fiyatı varmış tahayütle 29.90 olmuş tahahüt bitince tekrar 34.90 olcak diye bilgi vergi yani iptal etmesseniz 34.90 tl lik fiyat devam eder dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 1 Haziran 2014; 11:24:56 >
  • Ama bu 34.90 tl ye zam gelirmi acaba o muamma tekrar tahahüt verebilirmiyiz bunu sorcam bir ara.

• quote:

quote:

Şimdi tekrar konuştum tahayüt verdiğimiz tarife 34.90 tl lik fiyatı varmış tahayütle 29.90 olmuş tahahüt bitince tekrar 34.90 olcak diye bilgi vergi yani iptal etmesseniz 34.90 tl lik fiyat devam eder dedi

Bana da değişmeyecek aynı kalacak dediler. Bunun üzerine bende bir sonraki ay bana ne kadar fatura gelecek o zaman diye sordum.
    Daha önce ne kadar ödüyorsanız yine aynı fiyat dedi. Şuanda 29,90 TL ödediğimi belirttim o yüzden soruyorum dedim.
    Aynı olacak cevabını aldım. Ama zannetmiyorum çünkü 34,90 TL olarak güncellendi bu tarife, o yüzden burada sorma gereği duydum.

TAAHHÜTÜ BİTEN VE YENİ FATURA GELEN ARKADAŞLARA NE KADAR FATURA GELİYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 1 Haziran 2014; 11:32:40 >

• 34.90 tl olarsk nirmal tahahüt süz tarife fiyatına döncez demekki umarım 34.90 yl ye zam gelmez

• Faturada tarife ucreti 54.89 diye gozukuyor. Bence taahut bittiginde yeni bir taahut verilmezse bu fiyat olur
    34,90 olarak devam edeceksek sorun değil o kadar zamma rağmen 24 ay taahüüt ile 29,90 güzel kampanyaydı.
    Dolayısıyla 34,90 olursa yine fena değil ancak TTnet tüm hızları 16 ya çıkardı ve her hız artışında gizli zammını da ekliyor genelde.
    Superonline ya fiyatı ve hızları aynı tutacak yada onlar da zam yapıp herkesi 16MBit e geçirebilirler.
    Bu durumda da Uydunet in Kampanyalı Turuncu ve Turkuaz tarifleri apartmanında kablotv şebekesi olanlar için ideal ama o zamana kadar bu kampanyalar kalır mı görücez bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sta.

Faturada tarife ucreti 54.89 diye gozukuyor. Bence taahut bittiginde yeni bir taahut verilmezse bu fiyat olur

Aslında normalde öyledir ama MH. ne sorunca böyle bir fiyat söylemediler.
    Böyle bir fatura geldiği anda kalite standartları gereği kayıt altına aldıkları görüşmelerde bana söylenenleri hatırlatmak isterim onlara.
    Çözüm olmazsa da o ayı öder kapatırım, sonuçta taahhütüm bitti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sta.

Faturada tarife ucreti 54.89 diye gozukuyor. Bence taahut bittiginde yeni bir taahut verilmezse bu fiyat olur

Aslında normalde öyledir ama MH. ne sorunca böyle bir fiyat söylemediler.
    Böyle bir fatura geldiği anda kalite standartları gereği kayıt altına aldıkları görüşmelerde bana söylenenleri hatırlatmak isterim onlara.
    Çözüm olmazsa da o ayı öder kapatırım, sonuçta taahhütüm bitti.

Yada hiç riske girmeyip uydunetemi geçmeli tahahüt olmadığı için kesin zam olur gibime geliyor

Yeni fatura bir gelsin diye bekliyorum ben, uydunet in kampanyası 30 Haziran a kadar geçerli çünkü.
    Turkuaz da 32TL NET + 9 TL Kablotv 12 ay taahhütle toplamda 41 TL ye geliyor. Bir de ayda 5TL modem ücreti yansıtıyorlar.
    Modem ve Kablotv ücretleri olmasa zaten hiç düşünmezdim ev telefonunu da kapatırdım. Ama 34,90 a devam edebileceksek ve ilerde aynı fiyata 16mbit verirlerse de çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 1 Haziran 2014; 12:10:50 >
  • quote:

Yeni fatura bir gelsin diye bekliyorum ben, uydunet in kampanyası 30 Haziran a kadar geçerli çünkü.
    Turkuaz da 32TL NET + 9 TL Kablotv 12 ay taahhütle toplamda 41 TL ye geliyor. Bir de ayda 5TL modem ücreti yansıtıyorlar.
    Modem ve Kablotv ücretleri olmasa zaten hiç düşünmezdim ev telefonunu da kapatırdım. Ama 34,90 a devam edebileceksek ve ilerde aynı fiyata 16mbit verirlerse de çok güzel olur.

Bende hem kablo hem teledünya var ben biraz avantajlıyım o konuda 32+5 tl olarak yansır bana geçersem,size fatura gelince burda paylaşırsanız iyi olur bakalım denildiği gibi 34.90 tl mi.

Benim asıl kafanı kurcalayan ilerde zam olurmu tahahütümüz yok çünki

Zam olabilir ama zaten 34,90 TL lik paket te sitesinde 24 ay taahhütle verildiği yazıyor.
    Yani 34,90 dan vereceklerse taahhüt yenilemek lazım. 24 ay taahhüt verince de zaten 2 yıl o fiyatı kolay kolay değiştiremezler.
  • quote:

Zam olabilir ama zaten 34,90 TL lik paket te sitesinde 24 ay taahhütle verildiği yazıyor.
    Yani 34,90 dan vereceklerse taahhüt yenilemek lazım. 24 ay taahhüt verince de zaten 2 yıl o fiyatı kolay kolay değiştiremezler.

Arayıp 34.90 tl lik tarifeye 24 ay tahahüt vermek istiyorum diye arıcam birazdan bakalım ne diyecekler,sende müsait isen bir ara bakalım sana ne diyecekler.

• Eğer kablotv kullanıyorsanız düşünmeden geçin bence.
    Modemi saymazsak 32TL ye 10MBit internet ve telefona da ihtiyacınız yoksa onu da kapattırabilirsiniz.

Ben kablotv yi çok önceden iptal etmiştim çünkü çanak var.
    Şimdi kullanmadığım halde 9TL onun için ödeyeceğim. Bundan dolayı ADSL de kalmak istiyorum.

MH ile görüştükten sonra sonucu yazarsınız buraya.
  • Biraz önce 3 adet hörüşme yaptım 34.90 tl nin olmadığı 49.90 yada 54.90 olarak devam edilceği söylendi ama 34.90 tl lik bir rakamdan bahsedildi bana dedim o kurumsal abonelere geçerli dedi e bende kurumsalım dedim siz bireysel gözüküyorsunuz dedi,kurumsal indirimi bireysel olarak almışsınız dedi (vergi no falan orda varmış) e peki kurumsal abone olsam dedim olur dediler ozaman aynı fiyat devam eder dediler oda 29.90 tl olarak yani 34.90 tl yi 29.90 a düşürdü bu seferde

Benim anladığım şu mh nin dediklerinin hiçbir hükmü yok hepsi farklı bilgi vermekde ben muhtemelen 24 ay tahahüt ile uydunete geçicem en azından zam oldumu olmadımı stresi yaşamam daha be fiyat ödiceğimi söyleyemeyen süperonline ilerde canımı sıkar gibi

Siz de görüştükden sonra bilgi verirseniz iyi olur birde gelcek fatura be olcak

• Bireysel (0850 222 0 222) i mi yoksa Kurumsal (0850 222 1 222) ı mı aradınız ?

Ben kurumsal dan sormuştum önceden.
  • quote:

Biraz önce 3 adet hörüşme yaptım 34.90 tl nin olmadığı 49.90 yada 54.90 olarak devam edilceği söylendi ama 34.90 tl lik bir rakamdan bahsedildi bana dedim o kurumsal abonelere geçerli dedi e bende kurumsalım dedim siz bireysel gözüküyorsunuz dedi,kurumsal indirimi bireysel olarak almışsınız dedi (vergi no falan orda varmış) e peki kurumsal abone olsam dedim olur dediler ozaman aynı fiyat devam eder dediler oda 29.90 tl olarak yani 34.90 tl yi 29.90 a düşürdü bu seferde

Benim anladığım şu mh nin dediklerinin hiçbir hükmü yok hepsi farklı bilgi vermekde ben muhtemelen 24 ay tahahüt ile uydunete geçicem en azından zam oldumu olmadımı stresi yaşamam daha be fiyat ödiceğimi söyleyemeyen süperonline ilerde canımı sıkar gibi

Siz de görüştükden sonra bilgi verirseniz iyi olur birde gelcek fatura be olcak

Bence de hocam söylediklerinin pek bir hükmü yok gibi. Benim de 26sında taahhüdüm bitiyor. Bana da 29.90'dan devam eder dediler. Bu kampanya ilk çıktığı zaman bizlere yardımcı olan Murat Bey'i aradım. O da kimi müşterilere 34.90'dan kimilerine ise 29.90'dan yaptıklarını söyledi. 29.90'dan olursa kesin devam ederim, hatta yine 24 ay taahhüt yapalım derim.
    Arkadaşlar bunun dışında telefonumu da Süperonline'a taşımak istiyorum ama bulunduğum yerde fiber altyapısı olmadığı için taşıyamıyorum. Türk Telekom'da 6 ay 13, 6 ay 23 TL gibi bir taahhüdüm var. Bundan daha cazip bir tarife bilen var mı? Telefonu hiç kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emincik

süperonlıne firmasını ben güvenilir büyük bir firma olarak bilirdim fakat bir aydır basit bir ADSL hizmetini vermekten aciz oldugunuzu görmrkteyim daha kötüsü bana cevap verebilecek kapasitede bir çalışanınıza ulaşamadım defalarca aramama ragmen durumunuza bakıp size dönüş yapacagız deyipte dönmeyen yalancı lakayit personellerinizden artık gına geldi lütfen benim müracatımı iptal edin sizlere ve firmanıza benim hiçbir şekilde güvenim kalmadı
    lütfen uzak durun arkadaşlar yukarda superonlıne gönderdigim maili yapıştırdım kurtulanaca resmen sinir oldum hizmet vermekten acizler sonradan inşallah bir ödemeye maruz kalmam 1 ayda sisteme kayıt yapamayan acizlikte bir firma iptal işlemini kaç ayda yapar bilemiyorum lütfen uzak durun

Hocam üzülmeyin çözümü var.bağlantı sorunlarını abonelik iptallerini vs hangi konuda sıkıntınız varsa btk nın internet sitesinden kayıt olup şikayette bulunun anında çözüyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.