Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tabi orası senin bileceğin iş.Ben zaten memnun olduğumdan hemen kabul etmiştim.
    Sen fatura durumunu ve zam yapıp yapmadıklarını burdan paylaşırsan bizde ilerki dönemlerde ona göre davranırız.
  • superonline'nın yeni kampanyaları varmış. bir konu vardı ama kapatılmış neden anlamadım. bilen var mı?

ilgili şahısın irtibat numarasıda lazım...
  • 4 yıldır "29,90 TL 8mbit 50GB AKK Adsl Avcı Kampanyası" kullanıyordum. Nisan ayı faturasına 51 TL saplamışlar. Bundan sonra böyle dedi Müşteri Hizmetleri, bedavaya internet kullanıyorduk, yazık oldu, sizde de böyle mi?
  • Bu devirde hala adsl kullanan mı var ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam25

Bu devirde hala adsl kullanan mı var ya

Malesef %80 böyle reklamlar ışik hizi havasini yapiyorlar

• 8mPBS iyi hosta 25 akn nedir ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • By40bir kullanıcısına yanıt
    Bende aynı kişi vasıtasıyla 29.90 24ay şeklinde katılmıştım. Taahüüt bitti ve aynı fyat oldduğu için taahtsüz devam ettim. Nisan faturası 51TL gelince Turk.net e taşıdım hemen. Ancak superonline bağlantım da kesilmemişti ve Sitesinde de hala aktif yazıyor.

Taşıma olunca otomatik kesilmesi gerekmiyor mu ? Kurumsal üyliklerde imza sirküleri vs. daha zahmetli oluyormuş sanırım doğru mudur ?
  • Superonline kurumsal bayisi bulmanız ve yüzyüze görüşerek kapatmanız gerekiyor. Ben öyle yaptım ve sadece nüfus cüzdanı yetiyor.

• By40bir kullanıcısına yanıt
    Kapatıyor olsam neyse de ben zaten işlemleri turk.net yapacak şekilde dilekçe verip şekilde taşıma yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.