Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Süperonline 8Mb sınırsız (25akk) 54 TL lik tarife artık ayda sadece 29 TL!!! 24 ay taahhüt vermek şartıyla adsl ini taşıyan kurumsal(işyerleri) bu kampanyadan yararlanabilir!

http://superonline.net/kurumsal/urunler/genisbant/adsl.aspx

Detaylı bilgi için lütfen PM atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serDJkan -- 7 Eylül 2011; 16:57:29 >

• Sitesinde bu kampanyayı göremedim.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Sitesinde bu kampanyayı göremedim.. ?

Kimse göremiyor.
  • 39 felan olmasın
    sermayesi kurtarmaz.
  • Linkte kampanyalar sekmesinde 29,90 yazıyor fakat kurumsal müşteriler için.
  • sermaye kurtarıyor merak etmeyin siz detaylara takılmak yerine keyfini çıkarın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Linkte kampanyalar sekmesinde 29,90 yazıyor fakat kurumsal müşteriler için.

merhaba boone

herkes yararlanabiliyor sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman önce evimize vergi levhası çıkaralım sonra da kurumsal başvuru yapalım

edit:
    O zaman güzel fakat ber fiber mağduruyum apartmanda kablolar sinyal alamadan çürüyecek yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 6 Eylül 2011; 0:48:36 >
  • Hmm. 1-2 gün beklicem duruma göre geçerim. İyi duruyor...

Ayrıca bir sorum daha olacak fiberle ilgili. Yılbaşına kadar bizim sokak için başlıcak demiştiniz fakat apartmanımız 5 katlı (5 daire) + 2 dükkân şeklinde. Bizim apartmana kurulum yapılır mı ? Ona göre geçicem bu ADSL kampanyasına.
  • zor bir ihtimal gibi duruyor kısa vadede
  • quote:

Orijinalden alıntı: serDJkan

zor bir ihtimal gibi duruyor kısa vadede

Tüh bu çok kötü oldu. Ben de seviniyordum sokağımıza da kuruluyor diye. Yalnız zaten bu çevrede öyle 10-15 apartmanlı daire yok kadar az diyebilirim. SuperOnline bunların hiçbirine vermicekse nerden para kazanıcak , bu altyapıyı neden kurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Tüh bu çok kötü oldu. Ben de seviniyordum sokağımıza da kuruluyor diye. Yalnız zaten bu çevrede öyle 10-15 apartmanlı daire yok kadar az diyebilirim. SuperOnline bunların hiçbirine vermicekse nerden para kazanıcak , bu altyapıyı neden kurdu

Dediğim gibi kısa vadede olmasa bile uzun vadede olacaktır
  • Valla süper de kurumsal olması demek eve almak için bir katakulli yapmak gerekiyor demek.

Aktivasyon ücreti de almıyormuş. Süper valla.

Bir iki kişi geçsin de bizde arkadan gelelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Dediğim gibi kısa vadede olmasa bile uzun vadede olacaktır

Peki teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Valla süper de kurumsal olması demek eve almak için bir katakulli yapmak gerekiyor demek.

Aktivasyon ücreti de almıyormuş. Süper valla.

Bir iki kişi geçsin de bizde arkadan gelelim.

Evet ben de bekliyorum geçecek olanları.

• Böyle bir kampanyada beklenir mi?
  • serDJkan sana bir sorum olacak;

İzmir`de ağır varoş semtler hariç heryeri kazdı TURKCELL SUPERONLINE,apartmanlara fiber kablo kanalları çekti ve yatırım maliyetinin %50 kısmına katlandı peki ya neden çoğu bölgede yatırımı tamamlamıyor da parayı hamuduyla götürmüyor? Aylarca,hatta 1 seneyi aşkın switch konulmasını bekleyen apartmanlar var. Bende bunu merak ediyorum
  • Parayı hamuduyla götürmek hoştu

Süreç biraz yavaş ilerliyor haklısın. Bunun tek nedeni en sağlıklı şekilde bu hizmeti verebilmek. Yerler kazınıp fiber kablo döşendikten sonra iş bitmiyor. Bu kabloların öncelikle hız testleri ve verimlilik testleri yapılıyor. eğer bir sorun yok ise daha sonra apartmanlara çekim işlemleri gerçekleşiyor.
    Bir diğer konu malesef bina yöneticileri ve apartman yöneticilerinden kaynaklanıyor. Bir çok apartman yöneticisi bu hizmetin kendisini ilgilendirdiğini zannederek istemiyor. Buda diğer apartman sakinlerinin bu hizmetten mahrum kalmaları anlamına geliyor. Eğer apartmanınıza fiberin gelmesini istiyorsanız yada bununla ilgili daha önce bir süreç yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek için en güzel yol yöneticiniz ile görüşmek. Yöneticiden gerekli izin alındıktan sonra süreç daha hızlı ilerliyor..

• eğer bireysel alınabiliyorsa hemen yarın başvuruyorum,yalnız yalın adsl yokmu superonline da.
  • Karşıyakada apartmanların içerisine ayrıca switch yerleştirmeyecekler. Routarlar menhol ler içerisinde bulunacak. Dolayısıyla bu hizmetten apartman kapısının önüne handhole (küçük menhol) kurulan herkes faydalanabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

Karşıyakada apartmanların içerisine ayrıca switch yerleştirmeyecekler. Routarlar menhol ler içerisinde bulunacak. Dolayısıyla bu hizmetten apartman kapısının önüne handhole (küçük menhol) kurulan herkes faydalanabilecek.

Bu güzel haber.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.