Tabiki soylerim. Vergi mukellefi olmaniz ve vergi levhanizin olmasi yeterli. :)
Keşke ilk mesajınızda yazsaydınız da milleti boş yere umutlandırmasaydınız.
İsyerim var smile adsl abinesiyim tahutum bu ay bitiyor nasil faydalancam bu kampanyadan ben
quote:
Orijinalden alıntı: Pentacle*
quote:
Orijinalden alıntı: serDJkan
Tabiki soylerim. Vergi mukellefi olmaniz ve vergi levhanizin olmasi yeterli. :)
Ben istesem gecirecek misin simdi ama bu dediklerin yok bizde napcaz
Olanlarla devam edecegiz:)
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
Bireysel olarak yardımcı olursa yetkili arkadaş hemen katılıcam ama kıvırdı biraz...
ne bağlamda kıvırdı
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
quote:
Bireysel olarak yardımcı olursa yetkili arkadaş hemen katılıcam ama kıvırdı biraz...
ne bağlamda kıvırdı
Bireysel abonelere yani bize bir şekilde ayarlayacağını söylemişti ilk başta. Sonradan sadece kurumsallara bu kampanya demeye başladı.
Harbiden sağlam kıvırdı.
quote:
Hmm. 1-2 gün beklicem duruma göre geçerim. İyi duruyor...
Ayrıca bir sorum daha olacak fiberle ilgili. Yılbaşına kadar bizim sokak için başlıcak demiştiniz fakat apartmanımız 5 katlı (5 daire) + 2 dükkân şeklinde. Bizim apartmana kurulum yapılır mı ? Ona göre geçicem bu ADSL kampanyasına.
işyeri diyor yanlız öyle mi cidden?
quote:
Orijinalden alıntı: canerozler
quote:
Hmm. 1-2 gün beklicem duruma göre geçerim. İyi duruyor...
Ayrıca bir sorum daha olacak fiberle ilgili. Yılbaşına kadar bizim sokak için başlıcak demiştiniz fakat apartmanımız 5 katlı (5 daire) + 2 dükkân şeklinde. Bizim apartmana kurulum yapılır mı ? Ona göre geçicem bu ADSL kampanyasına.
işyeri diyor yanlız öyle mi cidden?
Baştan beri öyleydi ama bireysellere bir şekilde ayarlayacağını söylemişti olmadı. Şimdi fiberin başlamasını bekliyorum. Altyapı kuruldu ama daha başlamadı.
Arkadaşlar süper bir kampanya kaçırmayın. Vergi levhası ve kimlik fotokopisi gerekiyor. Sadece işyerleri ve şirketler için. Ev kullanıcılarına yönelik değil. Ben daha önce TTNET 4GB 1 mbps limitli kullanıyordum 26.81 TL tarifeden. TTNet geçen ay ücret aynı kalmak kaydıyla beni otomatikman 4GB 8 mbps ye geçirmişti. Ama yaklaşık 1 yıldır kotamı şişiriyorlardı. Herhalde tarife değiştirmem için. Ben tam 6 GB tarifesine mi geçsem diye düşünürken kurumsal satış temsilcisi arkadaşlar geldi ve bu kapmanyadan bahsettiler. Sözleşmeleri ve taahhüdü iyice inceledikten sonra kararım verdim ve imzaladım. Şu anda 24 ay boyunca 29.90 TL ye 8mbps Limitsiz internetim var. Hoş gerçi limitsiz lazım değildi ama artık kota takip etmekten kurtuldum. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir konu var. 29.90 TL limitsiz-modemsiz "ADSL AVCI" kampanyasına ait. Bunun için ilk faturada 29 TL aktivasyon bedeli gelecekmiş. 34.90 TL lik modemli-limitsiz herşey dahil kampanyasına girerseniz 29 TL aktivasyon bedeli yok. Benim TTNET ile hiç bir zaman taahhütüm olmadı. Ama taahhütü olanlar superonline a geçişte ceza öderlerse, superonline ın cezayı ödediğini duydum. Sonraki faturalardan düşüyorlarmış galiba. Gerçi Superonline ne kadar güvenilir o da ayrı konu ama netice TTNET de özel kurum diğerleri de. Hepsinin müşteriye bakışı aynı. Bizlere sadece fırsatları takip etmek kalıyor.
Herkese merhaba
Artık 29TL lik aktivasyon ücretide yok!
Nasıl haber?
quote:
Herkese merhaba
Nasıl haber?
Önemsiz.
Sen bireysel kullanıcılar alamayacak gibi bir şey söylememiştin. Boşa heyecan yaptırdın bize.
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
quote:
Herkese merhaba
Nasıl haber?
Önemsiz.
Sen bireysel kullanıcılar alamayacak gibi bir şey söylememiştin. Boşa heyecan yaptırdın bize.
Bireysel olarak sizlerinde faydalanabilmesini cok isterdim inanin.
29 TL aktivasyon ücreti modemsiz kampanyaya yani 29.90 TL. olan girersen alacaklarmış. Müşteri Hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin. İnternet sayfasında farklı yazıyor ama 2 farklı kişi ile görüştüm ikisi de aynı şeyi söylediler.