Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Kesin olarak böyle bir kampanya yok diyor. e-capkan, bu broşürü tarayıp paylaşman mümkün mü? Çıktısını alıp süperonline a gidip aynısından isteyecem de.
    Edit: Saol dostum verdigin bilgi icin. Ben Uydunet almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 27 Nisan 2012; 23:29:19 >
  • Ankara'dan geçmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir...

Superonline satış temsilcisi (Ankara için)

Serdar Erzar

0530 766 43 18

0538 673 06 07

bydoktors@hotmail.com

Bireysel ve kurumsal abonelik için yardımcı olabilirim...

Sınırsız ınternet 29,90 24 ay fıat garantısı 4 gb kotalı ınternet 19,90
    arayın goruselım
  • 25 akk yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

25 akk yetmez

50 oldu zaten
  • Ben kullanıyorum ve çok güzel. Niye daha çok para ödüyorsunuz anlamış değilim. Ayda 29.90 ve 50gb akk bence gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Ben kullanıyorum ve çok güzel. Niye daha çok para ödüyorsunuz anlamış değilim. Ayda 29.90 ve 50gb akk bence gayet uygun.

torrent te durum nasıl? bir iki konuda so torrenti sınırlıyo 100 200 den yukarı çıkmıyo diye okudum
  • burdaki mesajım neden silindi anlamadım sadece kampanya bittimi diye sormuştum ayrıca bana yardımcı olacak arkadaşta uzaklaştırılmış ne olduğüunu anlamadım?
  •  SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! 29 tl ye bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Ben kullanıyorum ve çok güzel. Niye daha çok para ödüyorsunuz anlamış değilim. Ayda 29.90 ve 50gb akk bence gayet uygun.

torrent te durum nasıl? bir iki konuda so torrenti sınırlıyo 100 200 den yukarı çıkmıyo diye okudum

Çok saçma olurdu öyle birşey. Torrent kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar sorun yok diyor.
  • istanbul için yaralanmak istiyorum bu kampanyadan =) yardımcı olacak var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maqlor

Kampanya devam ediyor.

sorunmu bende bulamadım kampanyayı
  • TTNet 8mbpse kadar olan internetimi süperonline a taşıdım. Geçerken herşeyi sordum hızım ne kadar olacak falan. Türk Telekom ile aynı alt yapıyı kullandığı için hızın en az TTNet kadar olacak dedi. Ve bugün; TTNet ile ortalama hızım 11mbps en düşük hızım 9mbpse düşüyordu Süperonline ile hızım 7mbps i geçmiyor. 30 liraya bu kadar yolluyorlar demek ki ben yine de bi müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum
  • Antalyadan kullanan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperrkilicc

TTNet 8mbpse kadar olan internetimi süperonline a taşıdım. Geçerken herşeyi sordum hızım ne kadar olacak falan. Türk Telekom ile aynı alt yapıyı kullandığı için hızın en az TTNet kadar olacak dedi. Ve bugün; TTNet ile ortalama hızım 11mbps en düşük hızım 9mbpse düşüyordu Süperonline ile hızım 7mbps i geçmiyor. 30 liraya bu kadar yolluyorlar demek ki ben yine de bi müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum

Biz de aynı TTNET tarifesindeydik ve 8 mbit tarifede olmamıza rağmen 12 mbit yazıyordu modem değerlerinde.Şu son 2-3 aydır(AKK uygulanmaya başladığından beri) modem değerleri 8 mbiti gösteriyor ve doğal olarak 8 mbiti geçmiyor hız.
  • Ankara'dan yardım olabilecek biri varmı?

Bu 29 TL lik sınırsıza geçmek istiyorum..
    Bireysel kullanıcıyım ama..
    TTNet taahhüdüm de Ağustos / 2012'de bitiyor

Bu kampanya nın vakti varmı? bitme süresi falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maqlor

Merhaba arkadaşlar,
    Kampanyanın 31.06.2012 Tarihinde bitme ihtimali söz konusu. Ankara'dan başvurmak isteyen arkadaşlar maglor@superonline.com (Burak) adresinden irtibata geçebilirler.

msn e ekledim ama henüz kabul etmedin

Ankarada bu kampadan yararlanmamı sağlacak birisini arıyorum
  • Arkadaşlar Avcı kampanyası bu ayın sonunda bitiyor. Benim mevcut Adsl 2 yıllık oda bu ayın sonunda bitiyo :D Çok şansızım. Normalde 1 Temmuz itibariyle iptal edip süperonline kampanyasından yararlansam ceza ücreti ödemicem. Fakat Süperonline kampanyası bu ay sonun biteciği için mecbur başvuru yapmak lazım. Böle oluncada 240 Tl gibi mevcut sağlayıcıdan ceza ücreti istiyolar. Yani süperonline başvurursam ilk ay ;
    30+30 aktivasyon şeklinde = 60 TL Süperonline
    240 Tl ceza + 49 TL kullandığım ay faturası = 289 Smile

Yani toplamda 350 Tl gibi bir rakam ödücem.

Fakat 2 yıl ortalamsı yapınca Süperonline de Toplam 720 TL
    Smile kalırsam onların kampaynası 55 TL = 1320

Biraz matematik işlemi oldu :D 1320-720 = 600 Tl karım olucak 2 sene düşünürsek.
    Ceza ödüceğim için benim karım 600-289 = 311 Tl karım olucak.

Sizce Süperonline geçip 2 sene boyunca 311 Tl karla net mı kullsansam yoksa 240 Tl ceza vermemek için 1 temmuzu bekleyip aylık 55 Tl 2 yıl Smile devam mı etsem ? Nediyorsunuz ?

• Torrent kullanıyorsanız Superonline'a falan geçmeyin arkadaşlar 20 mbit hızla 100kb/s yi geçemiyorum akk geçmemişken. Hatta hiç download yapmadım bu ay düşünün yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Arkadaşlar Avcı kampanyası bu ayın sonunda bitiyor. Benim mevcut Adsl 2 yıllık oda bu ayın sonunda bitiyo :D Çok şansızım. Normalde 1 Temmuz itibariyle iptal edip süperonline kampanyasından yararlansam ceza ücreti ödemicem. Fakat Süperonline kampanyası bu ay sonun biteciği için mecbur başvuru yapmak lazım. Böle oluncada 240 Tl gibi mevcut sağlayıcıdan ceza ücreti istiyolar. Yani süperonline başvurursam ilk ay ;
    30+30 aktivasyon şeklinde = 60 TL Süperonline
    240 Tl ceza + 49 TL kullandığım ay faturası = 289 Smile

Yani toplamda 350 Tl gibi bir rakam ödücem.

Fakat 2 yıl ortalamsı yapınca Süperonline de Toplam 720 TL
    Smile kalırsam onların kampaynası 55 TL = 1320

Biraz matematik işlemi oldu :D 1320-720 = 600 Tl karım olucak 2 sene düşünürsek.
    Ceza ödüceğim için benim karım 600-289 = 311 Tl karım olucak.

Sizce Süperonline geçip 2 sene boyunca 311 Tl karla net mı kullsansam yoksa 240 Tl ceza vermemek için 1 temmuzu bekleyip aylık 55 Tl 2 yıl Smile devam mı etsem ? Nediyorsunuz ?

bence en azından 2ay bekleyin , belki yine olur hatta olma ihtimali yüksek çok müşteri kapmış süperonline ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.