Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZZLuCK -- 8 Temmuz 2012; 21:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, 24 aylık sözleşme yapıyorlar. Ama 24 ay boyunca 30 liraya bu hizmeti alacaksam gayet iyi.

• bu kampanya sadece işyerleri için mi ? yoksa şirket ismi kullanılarak evde kullanmak mümkünmü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

Evet, 24 aylık sözleşme yapıyorlar. Ama 24 ay boyunca 30 liraya bu hizmeti alacaksam gayet iyi.

peki 24 ay oncesinde vazgecersek, ceza ne kadar oderiz? yani kac TL'yi 29,90(34,90) 'a düsürüyorlar?
  • Normal limitsiz adsl 60 tl galiba, sözleşmeye göre normal bedel tekrar ekleniyor. Yani kampanyasız kullanmış gibi oluyorsun. Fazladan bir kaybın olmuyor.

• ben dün sözleşme yaptım.üyelik bireysele açıktır.herkes yararlanabilir.ben bursada oturuyorum.ama fiyatlar değişmiş.24 ay sabit fiyat garantili 34.90 30 tl bağlantı ücreti ve 11 lira damga vergisi.anlıcağınız 5 lira zam gelmiş ayrıca 11 lira damga vergisi var.damga vergisi ve bağlantı ücreti 1 kereliğine alıyorlar.
  • :) inşaallah bitmez de ama pahalanmış çok ben modemli alacaktım mecbur 40 tl bayılacaz ancak bireysele açık değil mi? Bide 40 tllikte damga bağlantı ücreti yok değilmi?
  • ben modemsiz aldım.bireysele açık.bir defalığına 29 tl bağlantı ücreti ve 10 liralık damga vergisi veriyosun.bunun dışında bir ücret yok.dün akşam 20 00 de imza attım.bugün saat 12.00 de telefonuma kullanıcı adımı ve şifremi yolladılar.modeme girdim hemen kullanmaya başladım.hız şu anda mükemmel.
  • merhaba, bir konuda yardımcı olmanızı istiyecektim.
    süper onlinenin kurumsal müşterilerine sağladığı süper adsl kampanyasından faydalanmak istiyoruz. bireysel olarak sözleşmeyi nasıl düzenlediniz bizden vergi levhası, resmi gazete, imza sürküleri vb belgeler istiyorlarda. müşteri hizmetlerine sorduğumuzdada eksik belge olmaması lazım dediler, şimdi diyeceksiniz zaten işyerinize bağlatmıyormusunuz? bağlatıyoruzda. iş yeri sahibiyle telefon adsl farklı kişilerin üzerine kayıtlı olduğundan sizlerden bu konu hakkında bilgi almak istedim.
    şimdiden vereceğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

merhaba, bir konuda yardımcı olmanızı istiyecektim.
    süper onlinenin kurumsal müşterilerine sağladığı süper adsl kampanyasından faydalanmak istiyoruz. bireysel olarak sözleşmeyi nasıl düzenlediniz bizden vergi levhası, resmi gazete, imza sürküleri vb belgeler istiyorlarda. müşteri hizmetlerine sorduğumuzdada eksik belge olmaması lazım dediler, şimdi diyeceksiniz zaten işyerinize bağlatmıyormusunuz? bağlatıyoruzda. iş yeri sahibiyle telefon adsl farklı kişilerin üzerine kayıtlı olduğundan sizlerden bu konu hakkında bilgi almak istedim.
    şimdiden vereceğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim

Arkadaşın dediği gibi konu hakkında bilgi alabilrsek iyi olur.

Ayrıca mesela benim evde sabit tel hattıda yok. Superonline'nın bu paketine üye olsam ayrıca superonline tel hattı çekip sabit tel açma gibi işlemler yapıyormu ?

• arkadaşlar 8 mbit 29 lira olan kampanya linki nerede ben göremedim ya varsa bi paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

arkadaşlar 8 mbit 29 lira olan kampanya linki nerede ben göremedim ya varsa bi paylaşırmısınız

http://www.superonline.net/kurumsal/urunler/genisbant/adsl/super-adsl-kampanyasi
  • baş vuru formunda şirket adı filan istiyor bireysel kullanıcılara verilmiyor galiba bu kampanya veriliyorsa müşteri hizmetlerini arayıp ne dememiz gerekiyor biri yardımcı olsa ?
  • Arkadaşlar şimdi aradım sadece kurumsal üyeler faydalanıyor dendi bireysel kullanıcılar için başka mh lerine aktardı ilk 6 ay 9.90tl 6 aydan sonra 59 lira dedi fiyatlar yüksek geldi bana d-smart nette ben 49 lira ödüyorum 8mbps e kadar olana tarife kullanıyorum tabi 1mbps hızı gecemiyorm orası ayrı
  • akk varmış yaw 1 mbitmiş sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneakydevil

Arkadaşlar şimdi aradım sadece kurumsal üyeler faydalanıyor dendi bireysel kullanıcılar için başka mh lerine aktardı ilk 6 ay 9.90tl 6 aydan sonra 59 lira dedi fiyatlar yüksek geldi bana d-smart nette ben 49 lira ödüyorum 8mbps e kadar olana tarife kullanıyorum tabi 1mbps hızı gecemiyorm orası ayrı

Müşteri hizmetleri öyle diyor ama bayiler aracılığı ile geçilebiliyor bu tarifeye. Aslında kurumsal müşteriler için olan tarifeyi bireysel müşteriler içinde açabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

quote:

Orijinalden alıntı: sneakydevil

Arkadaşlar şimdi aradım sadece kurumsal üyeler faydalanıyor dendi bireysel kullanıcılar için başka mh lerine aktardı ilk 6 ay 9.90tl 6 aydan sonra 59 lira dedi fiyatlar yüksek geldi bana d-smart nette ben 49 lira ödüyorum 8mbps e kadar olana tarife kullanıyorum tabi 1mbps hızı gecemiyorm orası ayrı

Müşteri hizmetleri öyle diyor ama bayiler aracılığı ile geçilebiliyor bu tarifeye. Aslında kurumsal müşteriler için olan tarifeyi bireysel müşteriler içinde açabiliyorlar.

Kocaeli/Karamürselde Bayi fln varmı acaba :D
  • bende ay sonunda geçicem ama müşteri hizmetleri vergi numarası vs istedi. Ankara'dan yapabilecek bir bayii var mı ?
  • AKK açılınıca, bu paket için de 3 Mbit e mi düşüyor ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.