Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyhun187

29.90 tl olan kampanya 34.90 tl modemli olan 34.90 lik kampanya da 39.90 oldu yani 5 tl zam geldi kampanya devam ediyor diye biliyorum.ben persembe basvurdum cuma kampanya bitti mesaji gelmis sansa bak :-) c.tesi kurulum yapildi modemli modemde bayagi iyi bir seye benziyor.hizimda 8 mbit suan icin verdiler sikinti yok gerci yer den sanirim komsu da da 16 mbit verebiliyor ttnet. Genis bant santrale 100 mt mesafedeyim ondan ii sanirim hiz.

bireysel olarak mı başvurdunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

29.90 tl olan kampanya 34.90 tl modemli olan 34.90 lik kampanya da 39.90 oldu yani 5 tl zam geldi kampanya devam ediyor diye biliyorum.ben persembe basvurdum cuma kampanya bitti mesaji gelmis sansa bak :-) c.tesi kurulum yapildi modemli modemde bayagi iyi bir seye benziyor.hizimda 8 mbit suan icin verdiler sikinti yok gerci yer den sanirim komsu da da 16 mbit verebiliyor ttnet. Genis bant santrale 100 mt mesafedeyim ondan ii sanirim hiz.

bireysel olarak mı başvurdunuz ?

29,9 lık paket e ne şekilde başvuruluyorsa o şekilde.
    (Evdeki TTnet ten kurtulmak için başkasına ait Vergi Levhası ile)
  • sımdı ben sınırsız ınternet almak ıstesem nekadar odeyecegım... aktıvasyon bedelı ve baglantı ucretı odenecekmı? modemı olanlarmı modemsız kampanyayı olıyor?
    benım modem yok? bırde daha sonra rahat bı sekılde nakıl oluyormu?
    tesekkurler
  • Arkadaşlar bende bu 34.90 olan tarifeye geçmek istiyorum acaba yardımcı olabilecek birileri varmı Denizli de oturuyorum
  • Kampanya güzelde kafama takılan şu arkadaşlar ev kullanıcıları yararlanıyormu bu kampanyadan ayrıca başkasının şirketi üzerinden kayıt olsak adsl alacamız telefonda başkasının üzerinde olsa müşteri temsilcisiyle yapcamız görüşmelerde sıkıntı olmazmı internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanik42

Kampanya güzelde kafama takılan şu arkadaşlar ev kullanıcıları yararlanıyormu bu kampanyadan ayrıca başkasının şirketi üzerinden kayıt olsak adsl alacamız telefonda başkasının üzerinde olsa müşteri temsilcisiyle yapcamız görüşmelerde sıkıntı olmazmı internet

fatura sizin adınıza oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

AKK açılınıca, bu paket için de 3 Mbit e mi düşüyor ?

Kendim sordum kendim cevaplayım.

Sitede hem bireysel hem de kurumsal abonelik için AKK 3 Mbit olarak güncellenmiş.
    Ayrıca Temmuz ayında 50GB ı aştığım halde, herhangi bir hız düşüşü yapılmadı.
  • Simdi ben 39 tl engelli tarifesinimi yoksa 39 tl modemli bu tarifyeimi alayım ? hangisinin modem felan ücretler daha iç açıcı? ayrıca ordu fatsa ya süperonline adsl varmı ? hala bu tarifeden açıyorlarmı ?
  • ayrıca telefonsuz kullanabilirmiyim bu tarifeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EV için bu kampanyayı kullanmak istiyorum. Bireysel kullanıcı olarak bu kampanya konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
  • Mh olmaz diyor.Kurumsal kampanya diyor.İzmir de 39,99*24 ay bireysel kampanya yapacak servis veya bayi varsa pm atsın.

• Ankara'da herhangi tim'e gitsek bireysel olarak yararlanabiliyor muyuz?
  • @Bright Eyes

Ben dun Balgattaki Cantel'e gittim, sadece kimlik ile hallettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allied

@Bright Eyes

Ben dun Balgattaki Cantel'e gittim, sadece kimlik ile hallettiler.

Cevabın için çok saol ben de oraya gidecektim
  • sanırım bu bireysele bağlatma işi beyiden bayiye değişiyor yapabilenler yapıyor
  • kampanya hala devam ediyormu
  • TTNET Kullaniyorum, taahhudum falan yok, ayda 64 TL 16 mbite kadar...

Artik kurtulmak istiyorum 60'li rakamlardan...

Superonline bu kampanyasi adsl tasima icin de oluyor mu, yoksa once ttneti kapatmam mi lazim?

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: meca1969

EV için bu kampanyayı kullanmak istiyorum. Bireysel kullanıcı olarak bu kampanya konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

quote:

EV için bu kampanyayı kullanmak istiyorum. Bireysel kullanıcı olarak bu kampanya konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

+1

arkadaşlar bende izmirde bu kampanyadan yararlanmak istiyorum yardımcı olacak bir arkadaş pm atabilirmi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

quote:

+1

arkadaşlar bende izmirde bu kampanyadan yararlanmak istiyorum yardımcı olacak bir arkadaş pm atabilirmi_?

Ben de izmir den istemiştim yardım falan gelmedi.Kurumsal olduğu içinde yapılan işin yasal olmadığını düşünüyorum.Yoksa niye herkese kampanya yapmasınlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.