Şimdi Ara

SÜPERONLİNE 8MB SINIRSIZ ADSL 24 AY BOYUNCA 29 TL!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
30.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

turknet 49.99'a 16mbite kadar var telefon içinde ayrıca 3000dk da konuşma hediyesi var cepler hariç.

O kampanya bitti. 49.99`a telefonda içinde, ancak dakika yok. Aynı dediğin kampanyayı, 59.99 yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Merhabalar arkadaşlar. Konu eski olduğu için bir çok kişiyi ekledim. Benim taahhütüm 2014 Haziran'da bitti ve o tarihten beri 29.90 TL'den kullanmaya devam ediyordum. Az önce sabit telefonumu da Süperonline'a taşımak için aradım ve konu arasında bu tarifenin gelecek aydan itibaren 59.90 TL'ye çıkacağını ama eğer 24 ay taahhüt verirsem 34.90'dan kullanabileceğimi söylediler. Ben ise bir taahhüt vermedim, sonra bakarım dedim. Sizin bir bilginiz var mı, sizi aradılar mı?

Ben 34,90'dan kullanıyordum hala devam ediyor. Siz ne yaptınız şu anda?
  • Benim de bitmişti bu ay 50 Tl gibi bir tutar haberm olmadığı için yansıtmayacaklarmış. Ama önümüzdeki ay yansıtacagını söylediler. Önerileri sundular aynı paket. Bende 24 ay taahhüd verip 34.90 dan modemsiz olarak yararlanacağım. Aynı şekilde devam edeceğim.

• adamla 35 tl'ye internet kullanıyor vay anasını.

Biz de enayi gibi 100 kağıt verelim ayda
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Bulunduğum yerde fiber altyapısı yok arkadaşlar. 35 lira dahi olsa sabit telefonu da süperonline'a aktarsam, ona da 14.30 vereceğim, toplamda 49.20 TL olacak ki süperonline'dan son derece memnunum. fiber olmayan daha mantıklı bir kampanya var mı acaba?

Aynen katılıyorum...

• Son faturam yine 29.90 geldi, hatta son faturaya baktım, bir uyarı falan da yok "sonraki ay şu kadar olacak" diye. son derece de memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Bu tarifeye Murat diye bir müşteri temsilcisi ile görüşüp, telefon ile abone olmuştuk. Kurumsal bir tarife ve bizlerde kurumsal müşteri gösterilerek kayıt edildik. Taahütüm bitti ve iptal ettirmek istiyorum. İlgili kişi firmanızın belgeleri v.s. ile beraber, şubelerden birisine gideceksiniz diyor. Durumu anlattım ve adınıza limited açılmış olabilir veya kurumsal gösterilmiş olabilirsiniz diyor. Çoğu kişi buradan aldığı telefon numarası ile, ilgili kişiyi arayarak kurumsal abone oldu. Bu durumda olupta, aboneliğini iptal ettiren oldumu. Bir sorun çıkıyormuş? Yoksa adımıza limitedmi açıyorlar?

hocam bu konu hakkında gelişme var mı? haberdar et bizide.. sakata gelmeyelim.

internet aboneliği için limited şirket açılır mı? öyle komik şey olmaz imza işini nasıl halledecek?

bence iptal etmekte diretirlerse BTK'ya şikayet yaz hemen gereği yapılır.

• quote:

quote:

Bu tarifeye Murat diye bir müşteri temsilcisi ile görüşüp, telefon ile abone olmuştuk. Kurumsal bir tarife ve bizlerde kurumsal müşteri gösterilerek kayıt edildik. Taahütüm bitti ve iptal ettirmek istiyorum. İlgili kişi firmanızın belgeleri v.s. ile beraber, şubelerden birisine gideceksiniz diyor. Durumu anlattım ve adınıza limited açılmış olabilir veya kurumsal gösterilmiş olabilirsiniz diyor. Çoğu kişi buradan aldığı telefon numarası ile, ilgili kişiyi arayarak kurumsal abone oldu. Bu durumda olupta, aboneliğini iptal ettiren oldumu. Bir sorun çıkıyormuş? Yoksa adımıza limitedmi açıyorlar?

internet aboneliği için limited şirket açılır mı? öyle komik şey olmaz imza işini nasıl halledecek?

Şirket vs açıldığını zannetmem. Bu durumda kapattırmak yerine bence adsl taşıtmak daha mantıklı.

• quote:

quote:

Kocaeli - Turkcell Kurumsal Çözüm merkezinde, nüfus cüzdanı ve imza karşılığı aboneliği iptal ettirdim. Sorun çıkmadı ve modemsiz ise 48 saat içinde, modemli ise 7 gün içinde tamamen iptal olurmuş. Fakat internet hemen kesildi.

• quote:

son durum nedir hocam

benimde adsl taahütüm bitti. 34,90 liradan devam teklifi verdiler.
    fakat; ttnetin VDSL hizmetini ilk yıl 52, ikinci yıl 72 liradan olan kampanyası cazip geldi. (ttnet alo sabit ücretsiz + VDSL modem ücretsiz)

SOL aboneliğini tamamen kapatıp, yeni bir basvuru yapmanız gerekiyor dedi TTnet. Nasıl kapatıcaz aboneliği?

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

son durum nedir hocam

benimde adsl taahütüm bitti. 34,90 liradan devam teklifi verdiler.
    fakat; ttnetin VDSL hizmetini ilk yıl 52, ikinci yıl 72 liradan olan kampanyası cazip geldi. (ttnet alo sabit ücretsiz + VDSL modem ücretsiz)

SOL aboneliğini tamamen kapatıp, yeni bir basvuru yapmanız gerekiyor dedi TTnet. Nasıl kapatıcaz aboneliği?

Bir üst mesajda yazdım. Sorunsuz, kapattım.

• digiogi kullanıcısına yanıt
    kurumsal olduğu için taşınmayabilir.
  • 8 aydır taahhütsüz ttnet kullanıyorum 15 gün önce ya kapatın ya ucuzlatın dedim 44 liraya düşürdüler 24 ay taahhütlü superonlinede beni bekliyormuş kampanya yapmak için 15 günle kaçırdım bari bir yalın internet te kampanya yapsada bağlatsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 18 Şubat 2015; 19:56:34 >
  • Süperonlindan 25 mbit fiber 10 gb akk lı limitsiz kota aşımından sonra 3 mbit e düşen yalın interneti 40.20 TL'ye bağlattım.Çok araştırdım daha ucuzunu bulamadım.
    25 mbit hız 75 akk olanıda 54 TL idi

• quote:

Orijinalden alıntı: Setirekli

Süperonlindan 25 mbit fiber 10 gb akk lı limitsiz kota aşımından sonra 3 mbit e düşen yalın interneti 40.20 TL'ye bağlattım.Çok araştırdım daha ucuzunu bulamadım.

10gb çok az değilmi hocam.?
    şahsen ben bi kaç gunde 10 gbyi tüketip, hızımın 3 mbite düşmesinden cok rahatsız olurdum

AKK zaten saçma bir uygulama, bari 100 felan yapsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Süperonlindan 25 mbit fiber 10 gb akk lı limitsiz kota aşımından sonra 3 mbit e düşen yalın interneti 40.20 TL'ye bağlattım.Çok araştırdım daha ucuzunu bulamadım.

10gb çok az değilmi hocam.?
    şahsen ben bi kaç gunde 10 gbyi tüketip, hızımın 3 mbite düşmesinden cok rahatsız olurdum

AKK zaten saçma bir uygulama, bari 100 felan yapsalar.

Gun boyu iş yeride indireceklerimi zaten indiriyorum.evde watsapp dı facebook du yetiyor da artıyor.Hatta daha ucuz olsa 3 mbit olsada onu alırdım.vodafon cepden 5gb internetim vardı zam yapıp 12 ay taahhütlü 30 tlye cikardilar bende kizip bunu aldim zaten oda ortalama 4-5 mbit hizindaydi yani hic bi kaybim yok gibi
    Süperonline iş yerimde kullanıyorum taahhütüm biteli 6 ay olmasına rağmen hala taahhusuz olarak indirimli kullanmaya devam ettiriyorlar.Musteri hizmetlerinden memnun oldugumdan bunu tercih ettim.

• Arkadaşlar bende fiyat 29.90 olduğunda abone olmuştum ve 2 yıllık taahhüt vermiştim. 2 yıla rağmen yaklaşık 3 yıl aynı kaldı fiyat, sonra taahhüt verin 35 tl yapalım, yoksa gelecek ay fiyat artacak dediler. Ben de hele biraz durun, düşüneyim bakalım dedim ve fiyat halen artmadı. 3,5 yıldır kullanıyorum. Bugün tekrar aradılar ve yine 70li 80li fiyatlardan bahsettiler. Taahhüt verirsem ise 35'ten yapacaklarmış. Ben yine hele bi düşüneyim dedim. Sizin başınızdan böyle bir şey geçti mi, hiç zamlı fiyattan ödeme yaptınız mı?
  • Herkesin başından bu olay geçti. Tabiki onay ver yoksa fiyat değişir ben 34.90 ödüyorum aylık. Benim garibime giden 1.5 yıl taahhüd vermediğin halde aynı fiyattan kullanabilmen...

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Beni zam için değilde 50 gb akk lı sınırsız 8 mbit den 50 gb akk lı sınırsız 16 mbit e geçirelim taahhüt verin fiyatınız aynı kalsın dediler bende kabul ettim.39,9 tl ye kullanıyorum.Bende bu taahhütü uzatmadan hemen hemen 1 yıl taahhütsüz olarak kullandım.Hatta müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda biz aksini bildirmedikçe aynı fiyattan devam edeceksiniz dediler.Seni artık aradıklarından zam yapabilirler.Zaten artık 1 yıllık taahhüt yapılıyor kanunen onun için kabul et.Nisan 2016 dan sonra 4G fiyatları düşürmez ama hızı ve kotayı artırarak yeni paketler piyasaya sunarlar.O zamanda o paketlerden birine geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setirekli -- 24 Ekim 2015; 9:58:49 >
  • quote:

Beni zam için değilde 50 gb akk lı sınırsız 8 mbit den 50 gb akk lı sınırsız 16 mbit e geçirelim taahhüt verin fiyatınız aynı kalsın dediler bende kabul ettim.39,9 tl ye kullanıyorum.Bende bu taahhütü uzatmadan hemen hemen 1 yıl taahhütsüz olarak kullandım.Hatta müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda biz aksini bildirmedikçe aynı fiyattan devam edeceksiniz dediler.Seni artık aradıklarından zam yapabilirler.Zaten artık 1 yıllık taahhüt yapılıyor kanunen onun için kabul et.Nisan 2016 dan sonra 4G fiyatları düşürmez ama hızı ve kotayı artırarak yeni paketler piyasaya sunarlar.O zamanda o paketlerden birine geçersin.

Ama işte önceden de zam gelecek dediler, en az 1 hatta belki 2 kere, ben de kesin mi dediğimde, bize söylenen bu, dediler. Ben de risk aldım ve artmadı. 35 Lira için de 2 yıl taahhüt dediler. Risk aldım, gelecek ayı bekliyorum, zamlı gelirse o zaman taahhüt veririm.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.