Arkadaşlar merhaba ben yakında SOL e geçeceğim 1 yıldır apartmanda var ancak smile adsl hızımı kesmiyordu bugüne kadar artık uğraşmaya başladılar benimle o nedenle SOL e geçeceğim.
Genelde benim için önemli olan 1-Online oyun Xbox live üzerinden 2-torrent download 3- Arasıra Jdownloader ile netload vb sitelerden download
41 TL ye(şirket indirimi alıyorum) 50gb upload kotası 100 gb download kotası(fiberkolik gibi ama bu biraz daha iyi kota kısmında) -ikisinden birini aşarsanız 1 mb e düşüyor şu anda smile bana toplamda 50gb veriyor.O nedenle taahhüt bitince hemen geçeceğim.
Birkaç sorum var sol ile ilgili 1-25-40arasında değişiyor ping im ADSL de.İzmirde özellikle çiğli bölgesinde kullanan arkadaşlar ping ne alıyorlar. 2-Online oyunlarda sorun yaşanıyor mu xbox live psn gibi sistemlerde adsl ile karşılaştırınca durum nedir? 3-Wireless modem kullanacağım-Hangi modem daha iyi şu modemi istiyorum diye söyleyebiliyor muyuz?En azından verdikleri modemler nedir hangileri kalitelidir? 4-Telefonu da taşıyacağım TT kazanmasın sanırım sabit ücreti yok ?,modem açık kalması mı gerekiyor telefonu kullanabilmek için? teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Ping konusunda da online oyun konusunda da DSL'den çok daha iyi performans alacaksınız. Huawei modem alın eğer abonelik anında seçme şansınız olursa. Sorunsuz bağlantı sağlıyor. Wireless N olmasından dolayı da seçenekler arasında en iyi performans Huawei'de.
Telefon da internet üzerinden kullanıldığı için, modemin her zaman açık kalması gerekiyor. Telefon kullanımda iken, internet hızı düşmüyor.
Sabit numarayı da taşıyanlar memnun kalıyor mu ? Çok sık kullanılmıyor ev telefonu..Yeni taşınacağız..Ataşehir'de bulunuyoruz...Uydunet olmadığından TTNet harici Superonline kalıyor...Konuşma paketleri Midi paket düşünüyorum..Verilen telefon AS180....Umarım iyi bir telefondur..İnternet paketi olarak da ; Kotalı hangisini tavsiye edersiniz ? 16 Mbps 5 gb sanırım idare eder.."İlk 3 ay 9.99 olacakmış..