Şimdi Ara

Superonline Aboneliği Hakkında Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben yakında SOL e geçeceğim 1 yıldır apartmanda var ancak smile adsl hızımı kesmiyordu bugüne kadar artık uğraşmaya başladılar benimle o nedenle SOL e geçeceğim.

Genelde benim için önemli olan 1-Online oyun Xbox live üzerinden 2-torrent download 3- Arasıra Jdownloader ile netload vb sitelerden download

41 TL ye(şirket indirimi alıyorum) 50gb upload kotası 100 gb download kotası(fiberkolik gibi ama bu biraz daha iyi kota kısmında) -ikisinden birini aşarsanız 1 mb e düşüyor şu anda smile bana toplamda 50gb veriyor.O nedenle taahhüt bitince hemen geçeceğim.

Birkaç sorum var sol ile ilgili
    1-25-40arasında değişiyor ping im ADSL de.İzmirde özellikle çiğli bölgesinde kullanan arkadaşlar ping ne alıyorlar.
    2-Online oyunlarda sorun yaşanıyor mu xbox live psn gibi sistemlerde adsl ile karşılaştırınca durum nedir?
    3-Wireless modem kullanacağım-Hangi modem daha iyi şu modemi istiyorum diye söyleyebiliyor muyuz?En azından verdikleri modemler nedir hangileri kalitelidir?
    4-Telefonu da taşıyacağım TT kazanmasın sanırım sabit ücreti yok ?,modem açık kalması mı gerekiyor telefonu kullanabilmek için?
    teşekkürler şimdiden cevaplarınız için

• Ping konusunda da online oyun konusunda da DSL'den çok daha iyi performans alacaksınız. Huawei modem alın eğer abonelik anında seçme şansınız olursa. Sorunsuz bağlantı sağlıyor. Wireless N olmasından dolayı da seçenekler arasında en iyi performans Huawei'de.

Telefon da internet üzerinden kullanıldığı için, modemin her zaman açık kalması gerekiyor. Telefon kullanımda iken, internet hızı düşmüyor.
  • Sabit numarayı da taşıyanlar memnun kalıyor mu ? Çok sık kullanılmıyor ev telefonu..Yeni taşınacağız..Ataşehir'de bulunuyoruz...Uydunet olmadığından TTNet harici Superonline kalıyor...Konuşma paketleri Midi paket düşünüyorum..Verilen telefon AS180....Umarım iyi bir telefondur..İnternet paketi olarak da ; Kotalı hangisini tavsiye edersiniz ? 16 Mbps 5 gb sanırım idare eder.."İlk 3 ay 9.99 olacakmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.