Şimdi Ara

Superonline ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ttnet ten bıktım super e gecmeyı dusunuyorum ama onun da alt yapısı tt ye baglıymıs bana bu konuda yardımcı olabılcek var mı ? daha once kullanan veya sımdı kullanmakta olan + ları ve - lerini paylasırmısınız ............

tesekkurler

• benm bildiğim smile'ın Süper online'ın alt yapısı TT nin..sanırım TT den başka alt yapı kuran yok hepsi aynı ama yine de sen blrsn
  • Superonline müşteri hizmetleri ve diğer operatörlerden çok iyi hizmet veriyor..

http://adsl.superonline.com/campaign.php
  • 1 mb sınırsız superonline kullanıyorum,
    en büyük artısı 1 yıllık sözleşme yapılması, 44.90 a geliyor aylık, bir de kredi kartı talimatıyla 6 ay boyunca 2 ytl indirimi var,
    internet kalitesi bakımından ttnetten farkı yok sanırım, ama ben memnunum bulunduğum yer itibariyle..

yer: izmir/poligon
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Superonline müşteri hizmetleri ve diğer operatörlerden çok iyi hizmet veriyor..

http://adsl.superonline.com/campaign.php

hımm sence geçmelimiyim
  • Bence ttnet i terk etmeyin.

hatta sorun çıkınca sana superonline teknik ekibi gelmiyecek,turk telekom gelecek.

Ayrıca Turk.net te ip değişmeme gibi bir sorun vardı.Superonline ı bilemiyorum.Kullanıcıları kıstlı olunca hep aynı ip yi verip duruyormuş.

Online oyun oynama,banlanma,rapidden dosya indirme,hackerlara karşı daha bir güvende olmak için sık sık ip değiştiren biri iseniz tt net daha uygun gibime geliyor.
  • Ben yaklaşık 1 yıldır superonline 2mbps limitsiz paketini kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. 1 yılım 23 ekimde doluyormuş turk.net den 4 mbps için kayıt yaptırdım superonlinı 1 yıl dolunca kapatım turk.net e geçicem. o superonline dan daha ucuz bakalım nasıl olacak daha 3 aya yakın zaman varmış 1 yılın dolmasına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline VDSL Ping?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.