Şimdi Ara

Superonline adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben TTNET adsl üyeliğimi iptal ettirip Superonline adsl'e geçmeyi düşünüyorum. Sebebi ise son zamanlarda aşırı derecede sağlıksız bağlantı. Sürekli kopuyor. Bir kaç sorum olacak:
    -Turkcell bayisi üzerinden başvuru yaptığım zaman TTNET üyeliğim otomatik olarak iptal ediliyor mu benim ettirmem gerekiyor mu?
    -Performans açısından nasıl olur? Şu an 16 mpbs'lik paketteyim 14 mpbs alabiliyorum. Superonline'da da alabilir miyim yaklaşık bir değer?

• ttneti ayrica iptal ettirmen gerekir diye dusunuyorum. bayiye sormalisin.
  • Bayiyi gidip başvurursan onlar numara taşıma gibi 2-3 gün içinde hallediyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_serco

Bayiyi gidip başvurursan onlar numara taşıma gibi 2-3 gün içinde hallediyolar

Peki internetim ne kadar süreli kapalı olacak? Eğer yanlış anlamadı isem TTNET'in hattı kapatmasından yarım saat kadar sonra Superonline aktif hale getirilecekmis. Bu ne kadar doğrudur, bilginiz var mı?
  • kullanan yok mu ya ?
  • ttnet i iptal ettirmene gerek yok ama söyle bir durum var.
    ttnet ve kimin üzerineyse tasıma işlemine onun basvurması gerekiyo tasıma işlemi toplam 6 iş günü içerisinde gerçekleşiyor.
    Taşıma yapılması için müşteri hizmetlerini araman yeterli daha sonra herhangi bir turkcell iletişim merkezine gidip sözleşmeni imzalayıp modemini alıyorsun
    İşlem bu kadar.
    taşıma esnasında bi problem olmazsa hemen aktif hale geliyor.
  • Tam superonline adsl'e geçecem ttnet yine bir adım öne geçti. Akk sonrası hızı 1-4 arasına çıkarttı. Kararsız kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.