Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 mbps 125 gb akk 79 tl hocam

Türkcell tv sorunsuz, tv kumandasınıda apple tv ile eşleştirdim gayet memnunum ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANEBRAD

50 mbps 125 gb akk 79 tl hocam

Türkcell tv sorunsuz, tv kumandasınıda apple tv ile eşleştirdim gayet memnunum ..

Teşekkürler hocam.100 mbps 75 gb akk mı seçsem yoksa 50 mbps 125 gb akk mı ona karar verip geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de aradılar bugün Antalya Lara bayisinden, aylık en fazla 150 gb kullanıyormuşum (99 luk 25 mbit taarife var) 100mbit 175 gb yapalım apple tv ile dediler. Düşüneyim deyip konuyu okudum. Benim için mantıklı aslında 25 mbit ile devam derim (telefonda 25 skk siz den bahsetmedi abla)
    Mayısta hızların artma olayı nedir? 25 az mı kalır acaba, eskisi gibi torrent v.s. ile uğraşamıyorum. Fİlbox var şuan onu kullanıyordum ama 3-5 aya bitecek. Dizileri v.s. indirip izliyorum reklamdan bıktığım için. Bize uygunmudur netflix v.s. alır isem ek olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Beni de aradılar bugün Antalya Lara bayisinden, aylık en fazla 150 gb kullanıyormuşum (99 luk 25 mbit taarife var) 100mbit 175 gb yapalım apple tv ile dediler. Düşüneyim deyip konuyu okudum. Benim için mantıklı aslında 25 mbit ile devam derim (telefonda 25 skk siz den bahsetmedi abla)
    Mayısta hızların artma olayı nedir? 25 az mı kalır acaba, eskisi gibi torrent v.s. ile uğraşamıyorum. Fİlbox var şuan onu kullanıyordum ama 3-5 aya bitecek. Dizileri v.s. indirip izliyorum reklamdan bıktığım için. Bize uygunmudur netflix v.s. alır isem ek olarak.

100 mb alırsan 24'e düşer 100 daha mantıklı. Hem sabah 2-8 100 mbs devam.
  • 24 e düşme olayı kesin mi.? Kesin ise 100 mbit 75 gb almak mantıklı 20 lira ayda cepte kalır. Hali hazırda 25 bana yetiyor zaten. 150 yerine 75 gb da iken hızın düşmesi çok sıkıntı değil bugünkü şartlarda.

• quote:

24 e düşme olayı kesin mi.? Kesin ise 100 mbit 75 gb almak mantıklı 20 lira ayda cepte kalır. Hali hazırda 25 bana yetiyor zaten. 150 yerine 75 gb da iken hızın düşmesi çok sıkıntı değil bugünkü şartlarda.

BTK kararlarına göre en geç 1 Mayısda 100 mbs kullanıcıları akk sonrası en düşük 24 mbs hız alacak bir çakallık yapılmaz ise kesin gibi bir şey.
  • tyanali kullanıcısına yanıt
    Bana en mantıklı 50mb 125gb gibi geldi tercih meselesi.

Kotaya takılmadan 20 günü geçmeye başladım.

Aylık kullanımım genelde 160gb gibi.

100mb ile o kota resmen sömürür.

Yeni gelecek yasayla kotam dolunca internetim 3mb yerine 25mb'e düşecek. Beni her türlü götürür.

25mb akksiz internet en saçması yanlış mıyım?

99 lira gibi bir fiyatı var.

Tabi bunlar sözde gelecek düzenlemeye bağlı. Burası türkiye bakmışsın gene değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: safahh

Yeni gelecek yasayla kotam dolunca internetim 3mb yerine 25mb'e düşecek. Beni her türlü götürür.

Tabi bunlar sözde gelecek düzenlemeye bağlı. Burası türkiye bakmışsın gene değişir.

50Mbit'ler 16ya düşecek 24e değil.
  • kampanya güzel ama daha önceki kampanyaya 24 ay söz verdiğim için buna katılamıyorum.. var mı bir çözümü olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

24 e düşme olayı kesin mi.? Kesin ise 100 mbit 75 gb almak mantıklı 20 lira ayda cepte kalır. Hali hazırda 25 bana yetiyor zaten. 150 yerine 75 gb da iken hızın düşmesi çok sıkıntı değil bugünkü şartlarda.

BTK kararlarına göre en geç 1 Mayısda 100 mbs kullanıcıları akk sonrası en düşük 24 mbs hız alacak bir çakallık yapılmaz ise kesin gibi bir şey.

Bu şekilde olacağı belli ise 75 mi 150 mi onu seçmek kaldı bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: safahh

Ben 25 limitsiz kullanıyorum 2 yıldıt memnunum. Bu durumda 100 lüklerden birini seçeceğim. Birazdan arayayım bayiyi varmıdır cihaz ellerinde.

• Ürürün stoklarında olduğunu bir kaç defa teyid ettikten sonra 175 lik pakete geçiş yaptılar, yarın gönderecekler sözde ATV4'ü
  • Anladım teşekkür ederim. 100 mbps 175 gb akk iyi gözüküyor fakat aylık fiyat 99 tl yanlış bilmiyorsam. Şuan gece kuşu 50 mbps tarifesindeyim. Ben interneti aktif kullanıyorum, özellikle gece. Bu apple tv kampanyasındaki 150 gb akk seçeneği yeter mi ki? AKK aşsam bile düşürülen hız tv için yeterli dimi? Birde 25 Mbps AKK'sız olan var ama ben 50 mbps açıkcası memnun değilim 25'i düşünemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyemedim ya la

Anladım teşekkür ederim. 100 mbps 175 gb akk iyi gözüküyor fakat aylık fiyat 99 tl yanlış bilmiyorsam. Şuan gece kuşu 50 mbps tarifesindeyim. Ben interneti aktif kullanıyorum, özellikle gece. Bu apple tv kampanyasındaki 150 gb akk seçeneği yeter mi ki? AKK aşsam bile düşürülen hız tv için yeterli dimi? Birde 25 Mbps AKK'sız olan var ama ben 50 mbps açıkcası memnun değilim 25'i düşünemiyorum bile.

Turkcell Tv plus var 4k destekli yeni kutu şöyle ki televizyon açıkken hızımda en ufak düşme olmuyor ortalama hız 105-108 mbs arası saniyede 13 mb rahat indiriyorum. Yani kotadan veya hızdan etkilemiyor turkcell tv.

apple tv ye gelince içinde turkcell tv uygulaması var ama onun için ayrı kablo çekmezler muhtemelen apple tv senin modemden alır kotadan sayılıyor mu bilmiyorum ama hızı etkileyebilir akk sonrası 24 mbs olursa tv açıkken sıkıntı yaratmaz indirme yaparkan 17-18 olabilir kaç mbs harcıyor bilmiyorum ama iyice öğrenmek lazım detayları bende tahmini cevap veriyorum.

• Fiber internet abonesi olmayanlar apple tv kampanyasindan faydalanamiyor mu?

Birde bu ne demek, Kampanya kapsamında yalnızca Apple TV üzerinden izlenen Turkcell TV+ içerikleri Adil Kullanım Koşullarına dahil değildir. apple tv akk ye girmiyor yazilmis burda mesajlarda ama sadece turkcell tv iceriginde akk etkilenmiyor, netflix vs izlersek kota dusuyor anladigim kadariyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Şubat 2017; 23:3:40 >
  • quote:

Ürürün stoklarında olduğunu bir kaç defa teyid ettikten sonra 175 lik pakete geçiş yaptılar, yarın gönderecekler sözde ATV4'ü

Hocam apple tv geldi mi acaba ? Bende bu kampanyaya geçmeyi düşünüyorum.

• Turkcell yv uygulaması üzerinden apple tv'de kotaya ve hıza hiç etkisi yok.

Diğer tüm uygulama izlemelerin etkisi var.

Gelelim kotan sana yeter mi? Kimse cvp veremez buna. Akk doldurmak kimisi için bir günlük kimisi için 20 günlük.

Akk doltuktan sonra bile apple tv den film yansıtıp izlediğimde sıkıntı yaşamadım pek.

Kota meselesi yeni gelecek yasayla ortadan kısmen kalkıp adil hız düşünlerine geçilecek. 3bm herkese devri bitecek umarım.

Onun dışında apple tv'den şimdilik memnunum arkadaşlar. Kota korkusu kalkınca daha aktif kullanılacaktır.

• karus99 K kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam, gün içerisinde arayıp bulunduğum yere getirdiler 3 yıllık taahhüt evrakları ile birlikte. Henüz açtım kutusunu ama deneme fırsatım olmadı.

Ürün ile gelen kablo standart lightling kablo, ürünün üzerindeki tunderbolt gibi bir şey galiba. Benim gibi içine bakmadan zorlamayın :)
  • Arkadaşlar benim de taahhütüm bitti bu kampanya mantıklı geldi yalnız ben Apple TV alırsam tek kullanım amacım YouTube,kodi vb olacak. Apple ekosistemine biraz uzağım, bunları yüklemek zor mudur? Şahsi mac bilgisayarım yok Windows veya linux ile yapabilir miyim? Ona göre bu tarifeye geçeyim mevcut tarifem 100mbit hız, ev telefonu ve turkcell TV (telefon kullanmasam da evde olmak zorunda, Turkcell tvyi de modem, ana TV arası mesafe çok kablo kalabalığı yapıyor diye kaldırdım ama olsa fena olmaz Apple Tv'de izlenebiliyor sanırım)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geldi hocam, gün içerisinde arayıp bulunduğum yere getirdiler 3 yıllık taahhüt evrakları ile birlikte. Henüz açtım kutusunu ama deneme fırsatım olmadı.

Ürün ile gelen kablo standart lightling kablo, ürünün üzerindeki tunderbolt gibi bir şey galiba. Benim gibi içine bakmadan zorlamayın :)

Teşekkürler hocam birde hangi tarifeye geçtiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.