Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam peki bunlarda türkçe kanallar var mı peki belgesel kanalları felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karus99 K kullanıcısına yanıt
    Birçok kanal mevcut kodi de, tam listesi vermek biraz meşakkatli olacak ama bilgisayarınıza yükleyip deneyebilirsiniz arzu ederseniz.

Aynı şekilde Turkcell tv+ uygulamasında da birçok kanal var. Bence ikisi de standart bir ev kullanıcısını memnun eder.

• karus99 K kullanıcısına yanıt
    Evet pek çok belgesel kanalı mevcut nat geo, discovery, history vb...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu apple tv ile verilen turkcell tv de belgesel kanalları falan yok en düşük paket verildi. bunu yükselte biliyormuyuz acaba ne kadar bi ücreti var bilen var mı arkadaşlar
  • Arkadaşlar,
    "5 GB mobil internetli Turkcell TV+ Cep paketi" ne demek? Bu paketin içeriği ve özelliği nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Arkadaşlar,
    "5 GB mobil internetli Turkcell TV+ Cep paketi" ne demek? Bu paketin içeriği ve özelliği nedir?

turkcell tv uygulaması indiriyorsun o uygulamaya özel 5 gb kullanım hakkı oluyor.
  • arkadaslar evime yeni fiber alt yapisi kuruldu suan icin en mantikli tarife nedir

apple tv32gb cihaz heidye diye bunu dusnuyorum suan ne diyorsunuz mantikli bir secimmi yoksa gozumden kacan daha iyi bir tarife varmi

aslinda insan dusnuyor dizustu bilgisayarim tektusla televizyonuma kablosuz baglniyor

apple tv bosuna mi alicam 3 yil tahut vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

arkadaslar evime yeni fiber alt yapisi kuruldu suan icin en mantikli tarife nedir

apple tv32gb cihaz heidye diye bunu dusnuyorum suan ne diyorsunuz mantikli bir secimmi yoksa gozumden kacan daha iyi bir tarife varmi

aslinda insan dusnuyor dizustu bilgisayarim tektusla televizyonuma kablosuz baglniyor

apple tv bosuna mi alicam 3 yil tahut vericem

5i 1yerde

100 mbs 75 gb akk + Turkcell Tv Aile + 2 gb 1000 dakika / yada 4 gb 500 dakika (turkcell olmak zorunda hat ücretsiz taşıma yapılıyor.) 99 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

Arkadaşlar,

turkcell tv uygulaması indiriyorsun o uygulamaya özel 5 gb kullanım hakkı oluyor.

Cevap için teşekkür ederim.
    Peki doğrumu anlıyorum, Apple TV ile verilen bu 5GB mobil interneti evimde cep telefonu üzerinden hotspot yapacağım ve Apple TV'yi hotspot üzerinden internete bağlayacağım. Böylelikle evdeki internet kotamı etkilemeyecek. Doğrumudur?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Peki doğrumu anlıyorum, Apple TV ile verilen bu 5GB mobil interneti evimde cep telefonu üzerinden hotspot yapacağım ve Apple TV'yi hotspot üzerinden internete bağlayacağım. Böylelikle evdeki internet kotamı etkilemeyecek. Doğrumudur?

Hayır o 5gb mobil(cep) kullanımınız için.

Apple TV üzerinden turkcell tv kullanımında zaten kota eksilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

ben o 5GB mobil neti, evden çıktın mesela sokaktasın, cepten sadece turkceltv izlemek için diye biliyorum. turkcelltv dışında kullanılmıyor diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltsin biri...

• bu arada çok basit bir soru. tüm konuyu okudum buna benzer soranlar olmuş ama net bir cevap yazan olmamış.
    şimdi turkceltv plus (4k sagem kutu ile) tv den alınan görüntü kalitesi ile appletv cep paketi turkcelltv yayın kailtesi nasıldır. ikisinide kullanan bilen birileri birşeyler yazssın lütfen.
    tv+ plus ın görüntü kalitesi, atv den alınabiliyormu? hangisi daha net şıkır şıkır görüntü sunuyor donmadan bozulmadan...

kısaca
    tv+ plus vs appletv (turkcell cep paketi apk) yani konu sadece turkcelltv gerek kanal sayısı gerekse görüntü deki netlik falan...

yani yeni bir paket için taahüt vericemde, atv ye aslında daya sıcak bakmama rağmen, türkcell tv plus kutusu ile alınan netliği ve stabiliteyi ve bazı kanalları bulamam diye endişeli vede kararsızım...

yani ikisinide kullanan arkadaşlar, şu konuya bir açıklık getirirse çok iyi olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 10 Mart 2017; 20:9:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

ben o 5GB mobil neti, evden çıktın mesela sokaktasın, cepten sadece turkceltv izlemek için diye biliyorum. turkcelltv dışında kullanılmıyor diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltsin biri...

Tabi, sadece turkcell tv kullanımı için.

• 3 yıl tahhut verıp hemen 500 e sattım ben bunu tarifem 99 tl idi ,ilave ücret ödemedim, fatura yüküm 15 tl hafıfledı sadece :d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Tabi, sadece turkcell tv kullanımı için.

benim tanımlamaları yaparken turkcell hattıma bu 5gb mobil tv eklenmedi.

sizde nerden kontrol ediyorsunuz ne kadar harcandığını ?

edit: tanımlama yapıldıktan sonra turkcell hesabım uygulamasında cep mobil kotası kontrol edilebilir bir bölüm gelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adabeyi -- 19 Mart 2017; 13:22:32 >

• bu kampanya ile gelen turkcell tv de belgesel ve film kanallarını açtırabiliyormuyuz arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım olmuyor dediler açtırabilen var mı ücreti karşılığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: semh611

bu kampanya ile gelen turkcell tv de belgesel ve film kanallarını açtırabiliyormuyuz arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım olmuyor dediler açtırabilen var mı ücreti karşılığında

kaç gündür bilgisiz cahil müşteri temsilcileri ile görüşmekten sabır taşı haline geldim..

ben yıldım derdimi anlatmaktan artık vaz gectim ek paketlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

3 yıl tahhut verıp hemen 500 e sattım ben bunu tarifem 99 tl idi ,ilave ücret ödemedim, fatura yüküm 15 tl hafıfledı sadece :d

Hocam 3 yıl sonunda cihazları bızden alıyorlar diye duydum ama. bizde mi kalıyor? cihaz bizim mi oluyor yani?
  • deniz_xzbt kullanıcısına yanıt
    O normal Turkcell TV cihazlar için geçerli , Apple tvler için değil

• Merhaba.2 senedir Fiber 25mb,Turkcell tv+,ev telefonu paketini kullanıyorum.1 gün öncesine geri sarma dışında bir numarasını görmedim.Hele ki bir ses kontrolü var, evlere şenlik.1 den 100 e kadar kontrol birimi var 50 ile 100 arasında neredeyse fark yok.Defalarca müşteri hizmetlerine bildirdim, televizyondan ayarlayın diye tavsiyede bulundular.
    Turkcell tv nin yanında bir de Digitürk var.Sadece lig maçı olduğunda açıyorum.1 sene falan daha taahhüdüm var.
    Taahhüt sürem bitmek üzere.Apple tv kampanyasına geçmeyi düşünüyorum.
    Macbookum yok.Evde 2 tane iphone var.Televizyon smart.
    4 senedir Superonline kullanıyorum.3 yıl daha kullanabilirim sıkıntı olmaz.Televizyonda genelde dizi izleniyor.
    Mevcut tabloya göre öneride bulunacak arkadaşların fikirlerine açığım.Sizce hangi kampanya faydalı olur?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.