Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Arkadaşlar benim de taahhütüm bitti bu kampanya mantıklı geldi yalnız ben Apple TV alırsam tek kullanım amacım YouTube,kodi vb olacak. Apple ekosistemine biraz uzağım, bunları yüklemek zor mudur? Şahsi mac bilgisayarım yok Windows veya linux ile yapabilir miyim? Ona göre bu tarifeye geçeyim mevcut tarifem 100mbit hız, ev telefonu ve turkcell TV (telefon kullanmasam da evde olmak zorunda, Turkcell tvyi de modem, ana TV arası mesafe çok kablo kalabalığı yapıyor diye kaldırdım ama olsa fena olmaz Apple Tv'de izlenebiliyor sanırım)

Youtube felan sıkıntı çıkarmaz basitçe yüklersin. Turkcell Tv apple tv için yükleniyor kotadan yemiyor ama diğerleri Youtube vb. izlediğin her video kotana yansıyor. Yükleme işlemini internette gezinme işlemini direkt apple tv kumandasından yapabilmen lazım o özelliği vardır heralde kumanda sadece kanal değiştirmek için değildir biz 4k Tv+ kullanıyoruz arkası klavye gibi Turkcell kutusunun kumandasında varsa apple da fazlasıyla vardır diye düşünüyorum yinede kullanan arkadaşlara mesaj at kesin bilgi al için rahat olsun.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.cihazi az evvel bayiden getirip teslim ettiler hayırlı olur inşallah.henuz kurmadim kodi yüklemek için bazı uygulamalar kurmak gerekiyormuş pcye önce sanırım .Onları hallettikten sonra kurulum yapacağım inşallah.Bende 4k olmayan Turkcell TV vardı taahhüt bitince buna geçtim.cihaz hala duruyor ancak kablolu bağlantı istemiyorum o yüzden o cihazı kaldırdım iade etmem gerekiyormuş 10gune kadar .Bu cihaza geçme sebebim multimedya özelliklerinin ve kablosuz bağlantı özelliğinin olması çünkü izlemek istediğim yayınları genelde kaçırıyorum bu sorunu da böyle bir media centerla aşarim diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karus99 K kullanıcısına yanıt
    100 mbit 150gb hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

100 mbit 150gb hocam

99 TL değil mi hocam ayrı bir fiyat teklif etmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    99 TL evet
  • 25mb akksız niye almıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

25mb akksız niye almıyorsunuz?

1 Mayıs da akk düzenlemesi var 100 mbs hız alırlar ise en düşük 24 mbs'e düşürülebilecek üstüne 02:00-08:00 arası hız tekrar 100 mbs'e çıkacak. Yani 99TL'den daha düşük fiyata hem internet hemde apple tv alabiliyorsun.

Yada 5'i 1 yerde var 100 mbs internet + Turkcell Tv Aile paketi + 2 gb 1000 dakika hepsi içinde 99 TL hız Mayısta hız en düşük 24 mbs olacak haliyle 25 mbs almak gereksiz oluyor.

Tabi bu dediğim upload yapan arkadaşlar için geçerli değil upload kotası var saçma bir şekilde 50 gb ha upload ile çok işi olmayan insana gerekmiyor 400 gb download yaptım 3 gb upload anca olmuş.

Upload çok önemli olan biri için 25 akksiz daha mantıklı diğer türlü upload için ayda 20 TL vermek gerekir ek olarak. (100 gb ek kota 20 tl)

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Ben 25mb kullanıyorum 700-800gb'ı buluyor ay sonu da bu düzenleme çıktığında bu benim tarifeyi kullananlara bir düzenleme yapması gerekiyor superonline'ın. 25 zaten yeterli oluyorda adaleti sağlamak için en azından 50mb yapmaları gerekir. Ama adaletli davranmak umurlarındaysa tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Ben 25mb kullanıyorum 700-800gb'ı buluyor ay sonu da bu düzenleme çıktığında bu benim tarifeyi kullananlara bir düzenleme yapması gerekiyor superonline'ın. 25 zaten yeterli oluyorda adaleti sağlamak için en azından 50mb yapmaları gerekir. Ama adaletli davranmak umurlarındaysa tabi.

Aynen öyle sizin paket avantajsız duruma düşüyor Tv yok Cep yok en azından ya indirim ya da dediğiniz gibi hız arttırılması lazım.
  • quote:

99 TL evet

Teşekkürler hocam.Bire yeni modem mi getiriyorlar mı? Getiriyorsalar modeli ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

99 TL evet

Teşekkürler hocam.Bire yeni modem mi getiriyorlar mı? Getiriyorsalar modeli ne ?

Eski modem kaldı, hatta apple tv'yi başka bir adreste teslim aldım. Kurulum v.b. yok zaten, ethernet ve hdmi bağlayınca çalışıyor.
  • AKK sonrası hız yavaşlaması olunca ethernet kablosu ile bunun bir nebze onüne geçmek istedim ,ethernet kablosunu taktım falan da ..Çıkmıyor arkadaş :):) Nasıl çıkacak bu ? Zorlamak da istemiyorum.İlk defa çıkmayan bir ethernet kablosu gördüm :):)

• bu kampanyaya başvurdum ama hız ne seçeceğim karar veremedim. 25mbit akk'sız düşünüyordum ama 1 mayıs uygulamasını öğrenince önbaşvuruda 50mbit 125gb tarifesini istedim.

upload benim için önemli. eskiden superonline'ı tercih etmeme sebebim upload'u 50gb ile sınırlamasıydı. 1 mayıs'tan sonra upload ile ilgili düzenleme nasıl olacak onu da bilmiyorum.

sizce hangi tarifeyi seçeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

bu kampanyaya başvurdum ama hız ne seçeceğim karar veremedim. 25mbit akk'sız düşünüyordum ama 1 mayıs uygulamasını öğrenince önbaşvuruda 50mbit 125gb tarifesini istedim.

upload benim için önemli. eskiden superonline'ı tercih etmeme sebebim upload'u 50gb ile sınırlamasıydı. 1 mayıs'tan sonra upload ile ilgili düzenleme nasıl olacak onu da bilmiyorum.

sizce hangi tarifeyi seçeyim?

upload için düzenleme gelmedi tamamen şirketlerin insiyatifi benim önerim 100 mbs bir tarife seçin akk sonrası en düşük 24 mbs olacak akk siz 25 kullanmak gibi olur üstüne hız geceleri 100'e çıkar.
  • Bir süredir 25mbit akk'sız fiber paketi ile verilen apple tv kampanyasını kullanıyorum evde. Doğrusunu söylemek gerekirse çok da memnunum. Kurduğum sistemi size de özetliyeyim, umarım size fikir verir.

Mutfak tv'sine apple tv'yi kurdum. Turkcell tv+ uygulamasını yükledim, zaten Superonline hediye olarak Turkcell tv+ için hesap tanımlıyor. Kanal sayısı mutfak tv'si için yeterliydi.

Salona android işletim sistemli bir tv aldım, kodi eklentileri ile bütün film ve dizileri izleyebiliyorum. Ayrıca canlı kanal izlemek için de uygulamalar yeterli. Böylece eve bağlanacak decoder'e de aylık ücret vermekten kurtuldum.

Bu arada apple tv'ye neden kodi kurmadığımı kısaca açıklayayım. Apple tv'ye kodi kurmak için geliştirici hesabı ile uygulamayı imzalamanız lazım çünkü uygulama resmi olarak app store'da mevcut değil. Geliştirici hesabı 1 haftalık ücretsiz ama sonrasında yıllık ücreti ödemeyip sahip olmanız lazım. Hem meşakkatli bir iş hemde geliştirici hesabının ücreti nedeniyle pahalıya denk geliyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

99 TL evet

Eski modem kaldı, hatta apple tv'yi başka bir adreste teslim aldım. Kurulum v.b. yok zaten, ethernet ve hdmi bağlayınca çalışıyor.

Bende geçtim hocam ama arayıp soran yok apple tv için

• kampanyadan appletv geldi. ayrıca turkcelltv+ cep paketi tanımlanıyormuş, apple tv'ye de yüklenebiliyor, bunu bilmiyordum. müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre fiber internet kotasından düşmüyormuş. kanal çok yok, pek kullanışlı da değil ama bedava tv hizmeti oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr3ko

Bir süredir 25mbit akk'sız fiber paketi ile verilen apple tv kampanyasını kullanıyorum evde. Doğrusunu söylemek gerekirse çok da memnunum. Kurduğum sistemi size de özetliyeyim, umarım size fikir verir.

Mutfak tv'sine apple tv'yi kurdum. Turkcell tv+ uygulamasını yükledim, zaten Superonline hediye olarak Turkcell tv+ için hesap tanımlıyor. Kanal sayısı mutfak tv'si için yeterliydi.

Salona android işletim sistemli bir tv aldım, kodi eklentileri ile bütün film ve dizileri izleyebiliyorum. Ayrıca canlı kanal izlemek için de uygulamalar yeterli. Böylece eve bağlanacak decoder'e de aylık ücret vermekten kurtuldum.

Bu arada apple tv'ye neden kodi kurmadığımı kısaca açıklayayım. Apple tv'ye kodi kurmak için geliştirici hesabı ile uygulamayı imzalamanız lazım çünkü uygulama resmi olarak app store'da mevcut değil. Geliştirici hesabı 1 haftalık ücretsiz ama sonrasında yıllık ücreti ödemeyip sahip olmanız lazım. Hem meşakkatli bir iş hemde geliştirici hesabının ücreti nedeniyle pahalıya denk geliyordu.

Hocam kodiye hangi eklentileri ekliyorsunuz acaba ? Bir site felan varsa bilgi verebilir misiniz ?

En çok fusion, exodus, UKTurk TV, seyirturk, sportsdevil kurarlar genelde. Yapılışı:

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-fusion-for-xbmc/

Exodus ve UkTurk tv yeterli bence.Arama motoruna sorarak eklenti eklemek çok basit.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.