Şimdi Ara

SuperOnline Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce internet bi anda gitti ve sonraki günlerde sadece adsl ışığı yanıp sönmeye başladı. Bende adsl kablosunu değiştirdim binadaki kutuyu kontrol ettim kablolarda sıkıntı yok ama internet gelmedi. Adsl kablosununun modem girişini 5-6 kere çıkartıp takınca internet geliyor ama aşırı yavaş değerleri paylaşacağım. Böyle bir sorunu daha önce yaşayan var mı ? Ne yapmam gerekir. 1 ay kullandım daha sonra akkye düştü 10 gün akkli kullandım daha sonra gitti. Şuan kota yenilendi. Superonline 16mbit

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 2496 64
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 2560 112
    SNR Sınırı (dB): 8.5 9.0
    Hat Zayıflaması(dB): 35.0 0.0
    Güç (dB): 20.0 9.4

• Değerler kötü arıza kaydı bırak bi baksınlar santrale uzaksan yapacak birşey yok.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydı bıraktım birkaç kez dün gelip bakmışlar internet var dediler. Santralede uzak olduğumu düşünmüyorum çünkü daha 1 ay öncesine kadar 16 mbit çalışan internet şimdi nasıl bu hale gelir. Yani uzak olsam 1 ay öncede 16 mbit çekmezdi.
  • Tekrar bırak hız problemi diye internetin oldugunu bende biliyorum deseydin ekip geldimi yanlarına in.
  • zigatr kullanıcısına yanıt
    Önceden 16 mbit alıyordun şimdi ise 2 mbit zor alıyorsun akıllara 2 sorun geliyor bundan başkası olmaz çünkü genelde.. Birincisi Tesisatında kablolarda sorun olabilir ( bende ki sorun buydu ) 2 saha dolabında sorun var.. Süperonline ekip yollar mı bilmiyorum adsl olduğu için yollamayabilir elektrikçi getir.
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Hız sorunu şikayeti ile aradım telefondaki kişiye durumu izah ettim adamda baktı değerlere hız sorunu şikayeti olarak arıza kaydı açtı. Saat 11e kadar gelebilirler dedi. ADSL kablosunu değiştirdim. Apartmandaki kutudan eve gelen kabloda sorun var mı bilemiyorum. Saha dolabı dediğiniz dışarıda olan dolap mı ? Elektrikçi saha dolabına bakar mı ?
    Elektrikçi tesisata bakabilir.saha dolabına Türk telekom ekipleri bakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Superonline ekiplerinin gelmelerini beklicem ozaman. Evdeki tesisatta sorun yok gibi. Saha dolabına bakılması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Saha dolabına Süperonline ekibi de bakamaz izinleri yok diye biliyorum. Tesisatınıza Elektrikçi yardımıyla baktırmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.