Superonline'a geçmek istiyorum. Kendi routerumu direkt gpon ile ethernet kablosu aracılığıyla kullanabilir miyim? Superonline ile görüştüm, kendi modeminizi kullanabilirsiniz dedi, fiber kullanıcı adı ve şifresini veriyoruz dedi. Kullanan var mı? Hattım 1.000mbps çekiyor kendi altyapıları var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline'da kendi TP-LINK ARCHER BE550 Wifi 7 Router kullanılır mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selam, BE550 modemi superonline ile kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Bana kullanıcı adı şifre verilmedi. Forumdan bir arkadaşın konudan destek alarak temin ettim. verdikleri modem huawei ont gömülü ben dışarıdan sonline çıkma ont alarak be550'ye girdim mac clone ile de bağlandım.
-
Superonline asla kullanıcı adı şifre vermez. Root benzeri yollarla şifre alma yöntemleri var, ama benim tavsiyem yakınınızda keenetic router kullanan varsa ödünç isteyin keenetic routerlar kullanıcı adı ve şifre çekebiliyor.
-
Süperonline pişmanlıktır bakın ciddi söylüyorum en ufak abartma yok
speedtestlere göre uçuyor kaçıyor düşük Ping yüksek hız gösteriyor ama gerçekten göründüğü gibi değil
bu konulara bakın ilk 5 sayfa son 5 sayfa okuyun anlarsınız ne demek istediğimi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-faceit-twitch-yuksek-ping-sorunu--158285970
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 2 Ekim 2024; 2:7:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X