Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
288.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Bu arada, 1 mbit için geçerli değilmiş bu uygulama
    yani 1 mbit 10 mbit paketinden kat kat daha iyi şuan için.
    maalesef.
    Yaşasın 1 mbit

Alıntıları Göster
    Başlamadan Bitti Uydunete Devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Heliosaga

Başlamadan Bitti Uydunete Devam

Alıntıları Göster
    Tek kelimeyle rezalet. Online oyun oynayıp (orjinal) tv izliyordum net üzerinden zaman zamanda dizileri izleyen biriyim. 50 gb. geçiyorum bu şekillde her ay. Bu nasıl bir karar aklım almıyor. Kapımıza dayanıp yalvardınız hiç utanmıyomusunuz! Ttnetin yıllarca abonesiydim onu kapadık geçtik. Kimseye güvenilmez kurummuş gördük nankörler bari yalan söylemeyin sınırsız 10 mb. diye. Hızı düşürdükleri ilk an kapıycam hattı. Ttnete devam yda uydunet. Hiç değilse adamlar açık açık söylüyor.

En iyi reklamı müşterileriniz yapıcak. Hiç meraketme superonline..

• quote:

Orijinalden alıntı: Maverick80

Tek kelimeyle rezalet. Online oyun oynayıp (orjinal) tv izliyordum net üzerinden zaman zamanda dizileri izleyen biriyim. 50 gb. geçiyorum bu şekillde her ay. Bu nasıl bir karar aklım almıyor. Kapımıza dayanıp yalvardınız hiç utanmıyomusunuz! Ttnetin yıllarca abonesiydim onu kapadık geçtik. Kimseye güvenilmez kurummuş gördük nankörler bari yalan söylemeyin sınırsız 10 mb. diye. Hızı düşürdükleri ilk an kapıycam hattı. Ttnete devam yda uydunet. Hiç değilse adamlar açık açık söylüyor.

En iyi reklamı müşterileriniz yapıcak. Hiç meraketme superonline..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tartışmayı bir kenara bırakıp iki dakika üşenmeden şu adrese tepki mailinizi atın lütfen.

hizmet@superonline.com

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Arkadaşlar tartışmayı bir kenara bırakıp iki dakika üşenmeden şu adrese tepki mailinizi atın lütfen.

hizmet@superonline.com

Alıntıları Göster
    Mail adresine 2 gün önce okkalı ama saygılı bir yazı yolladım ama hiçbir cevap gelmedi malesef. Tepkilere göre cayabilirler tepkisiz kalmayın.

Müşteri temsilcisiyle görüştüm dün yasal olarak net kullandığımı oyunları satın alıp online oynadığımı tv izlediğimi söyledim. Bu şekilde 50gb aşıyorum genelde. Bana bu konuda bişey yapamayacaklarını bu kararın diğer servis sağlayıcılar tarafından da uygulanacağını kendilerinin kararı olmadığını söyledi. Tt bunu yapmıyor sadece uygulamada dostlar alışverişte görsün mantığında yapıyor dedim cevap veremedi. Medem öyle ilk yavaşlatmanızda neti kapar başka servis sağlayıcıya geçicem dedim. İleticem dedi.

Bu durum tüm şirketler tarafından uygulanmaya başlarsa tam bir ortaçağ ülkesine döneriz. Ip Tv tarih olur. 1 ileri 3 geri gidiyoruz hayret ediyorum.

• başka şirketlerde yok bu uygulama. Sınırsız alınca sınırsız limitli alınca limitli kullanırsın.
  • quote:

Mail adresine 2 gün önce okkalı ama saygılı bir yazı yolladım ama hiçbir cevap gelmedi malesef. Tepkilere göre cayabilirler tepkisiz kalmayın.

Mailboxları taşmıştır büyük ihtimalle...

Tepki amaçlı facebook grubumuzu hatırlatıyım
    http://www.facebook.com/group.php?gid=370912814935

Çıktısını alıp sitenizde dağıtarak insanların bilincini arttırmak için olan yazımız
    (Herkes 50-200 arası print-out alıp sitesinde posta kutularına koyabilir)

quote:

Orijinalden alıntı: hasli

SUPERONLİNE-QUİCKNET-TELLCOM Abonelerinin dikkatine;

Sadece belirli sitelerde hizmet veren ve reklamlarında sınırsız, hızlı, ekonomik olması ile dikkatleri üzerine çeken Superonline 15 NİSAN 2010 tarihi ile adil kullanım koşulları adı altında yeni bir uygulamaya geçme kararı almıştır.http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

Uygulama sınırsız-limitsiz-kotasız olarak reklamı yapılan ve satılan hizmetin 15 Nisan 2010 tarihi ile download hızınızın 5Gb katı, upload hızınızın da 10Gb katı kadar kota getirmektedir. Bir örnek vermemiz gerekirse 10Mbit sınırsız Superonline kullanıcısı 15 Nisan sonrasında 10mbit X 5Gb = 50Gb download* yaparsa ve/veya 1Mbit X 10Gb=10Gb upload yaparsa kotayı astığı günden itibaren 512 kbps download,128 kbps upload(20 kat yavaş) hızlarını sonraki fatura dönemine kadar kullanmak zorunda kalacaktır.

Sözleşme süresi dolan kullanıcılar istedikleri an aboneliklerini iptal edebilecekleri gibi sözleşmesi henüz dolmamış ya da yeni başlamış olan aboneler de Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesi gereğince abonelik sonlandırma için başvurabileceklerdir.

Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesi şunu belirtmektedir:
    Abonelik Sözleşmesinin Feshinde Takip Edilecek Usul

Madde 19 — Aboneler, abonelik sözleşmesini feshetmek istedikleri takdirde, bu taleplerini ilgili işletmecinin iletişim adresine/tam yetkili bayiye yazılı olarak veya müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet aracılığıyla bildirirler. Yazılı bildirimde abonenin kimliğini ispatlaması suretiyle abonelik sözleşmesi feshedilir.

Müşteri hizmetleri birimi aranarak ya da internet aracılığıyla yapılan bildirimlerde abonenin kimlik bilgilerine ek olarak varsa daha önceden belirlenmiş güvenlik şifresi istenebilir. Abonenin hizmet alımı, bildirimin yapıldığı gün durdurulur. Hizmet alımının durdurulmasını müteakiben aboneler on gün içerisinde işletmecinin iletişim adresine veya tam yetkili bayiye yazılı bildirimde bulunurlar. Süresinde bildirimde bulunmayan abonelerin sözleşmeleri işletmeci tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebilir.

İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve söz konusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler.

Özetle yeni sözleşme koşullarını kabul etmeyecek kullanıcılar, Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği 19/3 maddesi gereğince aboneliklerini hiçbir tazminat ödemeden feshedebilirler.

Superonline’ın bu kararı sonrası abonelerin yoğun tepkisi sonucu müşteri hizmetleri kilitlenmiştir. Şikâyetlerinizi 444 222 0 nolu müşteri hizmetlerine veya hizmet@superonline.net mail adresine iletebilirsiniz.

*50Gb download 10Mbit abone için yeterli izlenimi uyandırabilir ancak 10Mbit hız ile saatte ortalama 4Gb download yapılabildiği hesap edilirse bir gün içerisinde kotanızı doldurabilirsiniz.

Tepkiniz için ayrıca bu kurumlarla da mutlaka temasa geçin:

Telekomünikasyon Kurumu
    http://www.tk.gov.tr/Erisim/Erisim.htm

Rekabet Kurulu:
    http://www.rekabet.gov.tr/index.php?Sayfa=sayfahtml&Id=80

http://www.sikayetvar.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Mart 2010; 11:06:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

başka şirketlerde yok bu uygulama. Sınırsız alınca sınırsız limitli alınca limitli kullanırsın.
    Süper çakallık olmuş ama.TTNET ten kaptılar müşteriyi şimdi kazığın ucu gözüktü.Belliydi ama ttnet veremezken bunların bu kadar sınırsız verebilmesi çok zordu zaten.Ttnetin altyapısı bile müsait değilken bunlardan beklemek de ayrı bir hata tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Telekomünikasyon Kurumu

Rekabet Kurulu:

ek olarak reklam denetleme kuruluna da şikayette bulunup reklamları kaldırılabilir...

http://rok.org.tr/basvuru.asp

ekleme : şikayetvar da üyeliğim olmasına rağmen bir türlü bağlanamıyorum
    bu sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 18 Mart 2010; 9:07:08 >

• quote:

quote:

Mailboxları taşmıştır büyük ihtimalle...

Tepki amaçlı facebook grubumuzu hatırlatıyım
    http://www.facebook.com/group.php?gid=370912814935

Çıktısını alıp sitenizde dağıtarak insanların bilincini arttırmak için olan yazımız
    (Herkes 50-200 arası print-out alıp sitesinde posta kutularına koyabilir)

quote:

Orijinalden alıntı: hasli

SUPERONLİNE-QUİCKNET-TELLCOM Abonelerinin dikkatine;

Sadece belirli sitelerde hizmet veren ve reklamlarında sınırsız, hızlı, ekonomik olması ile dikkatleri üzerine çeken Superonline 15 NİSAN 2010 tarihi ile adil kullanım koşulları adı altında yeni bir uygulamaya geçme kararı almıştır.http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

Uygulama sınırsız-limitsiz-kotasız olarak reklamı yapılan ve satılan hizmetin 15 Nisan 2010 tarihi ile download hızınızın 5Gb katı, upload hızınızın da 10Gb katı kadar kota getirmektedir. Bir örnek vermemiz gerekirse 10Mbit sınırsız Superonline kullanıcısı 15 Nisan sonrasında 10mbit X 5Gb = 50Gb download* yaparsa ve/veya 1Mbit X 10Gb=10Gb upload yaparsa kotayı astığı günden itibaren 512 kbps download,128 kbps upload(20 kat yavaş) hızlarını sonraki fatura dönemine kadar kullanmak zorunda kalacaktır.

Sözleşme süresi dolan kullanıcılar istedikleri an aboneliklerini iptal edebilecekleri gibi sözleşmesi henüz dolmamış ya da yeni başlamış olan aboneler de Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesi gereğince abonelik sonlandırma için başvurabileceklerdir.

Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 19/3 maddesi şunu belirtmektedir:
    Abonelik Sözleşmesinin Feshinde Takip Edilecek Usul

Madde 19 — Aboneler, abonelik sözleşmesini feshetmek istedikleri takdirde, bu taleplerini ilgili işletmecinin iletişim adresine/tam yetkili bayiye yazılı olarak veya müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet aracılığıyla bildirirler. Yazılı bildirimde abonenin kimliğini ispatlaması suretiyle abonelik sözleşmesi feshedilir.

Müşteri hizmetleri birimi aranarak ya da internet aracılığıyla yapılan bildirimlerde abonenin kimlik bilgilerine ek olarak varsa daha önceden belirlenmiş güvenlik şifresi istenebilir. Abonenin hizmet alımı, bildirimin yapıldığı gün durdurulur. Hizmet alımının durdurulmasını müteakiben aboneler on gün içerisinde işletmecinin iletişim adresine veya tam yetkili bayiye yazılı bildirimde bulunurlar. Süresinde bildirimde bulunmayan abonelerin sözleşmeleri işletmeci tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebilir.

İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve söz konusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler.

Özetle yeni sözleşme koşullarını kabul etmeyecek kullanıcılar, Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği 19/3 maddesi gereğince aboneliklerini hiçbir tazminat ödemeden feshedebilirler.

Superonline’ın bu kararı sonrası abonelerin yoğun tepkisi sonucu müşteri hizmetleri kilitlenmiştir. Şikâyetlerinizi 444 222 0 nolu müşteri hizmetlerine veya hizmet@superonline.net mail adresine iletebilirsiniz.

*50Gb download 10Mbit abone için yeterli izlenimi uyandırabilir ancak 10Mbit hız ile saatte ortalama 4Gb download yapılabildiği hesap edilirse bir gün içerisinde kotanızı doldurabilirsiniz.

Telekomünikasyon Kurumu

Rekabet Kurulu:

Alıntıları Göster
    Konuyu nerden nereye çekmişsiniz arkadaşlar ne alakası var indirilen içeriğin ne olduğunun, ben bana verdikleri limiti sadece psn'de ve online oyunlarda bitiririm zaten yani hiçmi internet kullanmayacağım video açmayacağım saçma saçma konuşup bilmişlik taslamayın, şu anda önemli olan tek şey elimizden var olan ve taahhüt edilen hakkımız alınmak isteniyor siz halan yok torent kullananlar şöyle onlar olmasa komşuların interneti azalmaz diye tartışma oluşturuyorsunuz. Ben uzakdoğuda birçok ülkede internet kullanıyorum orada hiç rastlamadım sen çok kullandın hadi bakalım bu ay hızını düşüreceğiz diye bir uygulamaya giden şirket. Zaten bu tartışmayı yapanların superonline çalışanı olduğunu düşünüyorum, superonline müdürleri ve patronları da zaten bizim böyle gereksiz tartışmalarla uğraşmamızı ve saman altından işlerini yürütmelerini istiyor bizler heralde hiçbir zaman birlik olup bir icraat ortaya çıkaramayağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeisJustaGame

Konuyu nerden nereye çekmişsiniz arkadaşlar ne alakası var indirilen içeriğin ne olduğunun, ben bana verdikleri limiti sadece psn'de ve online oyunlarda bitiririm zaten yani hiçmi internet kullanmayacağım video açmayacağım saçma saçma konuşup bilmişlik taslamayın, şu anda önemli olan tek şey elimizden var olan ve taahhüt edilen hakkımız alınmak isteniyor siz halan yok torent kullananlar şöyle onlar olmasa komşuların interneti azalmaz diye tartışma oluşturuyorsunuz. Ben uzakdoğuda birçok ülkede internet kullanıyorum orada hiç rastlamadım sen çok kullandın hadi bakalım bu ay hızını düşüreceğiz diye bir uygulamaya giden şirket. Zaten bu tartışmayı yapanların superonline çalışanı olduğunu düşünüyorum, superonline müdürleri ve patronları da zaten bizim böyle gereksiz tartışmalarla uğraşmamızı ve saman altından işlerini yürütmelerini istiyor bizler heralde hiçbir zaman birlik olup bir icraat ortaya çıkaramayağız.

Alıntıları Göster
    Hiç kendisine mail gelen yok mu arkadaşlar? Nedir son durum Superonline cephesinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Zaten komşuyu yavaşlatma mantığını biraz daha ileri boyuta taşırsak, Güney Korede 1gbit ile interneti sömüren insanların, Dünya'nın diğer ülkelerinin yurtdışı bağlantılarını yavaşlattığı çıkar. Tamamen aynı mantık.

İndirilen içeriği değil, olayın kepazelik boyutunu tartışın, suçlu olarak download yapanları öne atıp, ben melek gibi temiz kullanıyorum interneti demenin çözüme hiç bir katkısı yok.

Superonline'ın gözünde torrent, usenet, r.apid.share, iTunes, youtube, youtube HD, iş amaçlı kullanım, normal download/upload hepsi aynı = onlar için külfet. Legalliğine değil yoğunluğuna bakarak adil kullanımı getiriyorlar.

Kimse kimsenin ne indirdiğine, nasıl kullandığına karışmaz, karışamaz, karışmaya kalkması da suçtur. İllegal diye şikayeti varsa da adli yollarda arar. Zevkler ve renkler farklıdır, kimisi evde fiberi kullanarak web tabanlı işler yaparken, kimisi de iTunes'dan parasını ödeyip gerekirse HD filmini, dizisini indirir, izler, kimisi tavla oynarken, kimisi de bilimi desteklemek amacıyla SETI@Home gibi programlar indirerek TB larca veri alır, gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Mart 2010; 9:25:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

quote:

Orijinalden alıntı: swix

quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Siz bu uygulamanın ttnette olmadığını mı sanıyorsunuz?

http://www.ttnet.com.tr/web/307-1702-1-1/tur/destek/destek_-_bilgi_bankasi_-_sikca_sorulan_sorular_-_baglanti_cesitleri/8_mbpsye_kadar_son_surat_adsl_paketleri

Elektronik ortamda "limitsiz", "sınırsız" diye birşey yoktur. Herşeyin bir limiti, bir sınırı vardır. Bu uygulama tüm dünyada 3 aşağı 5 yukarı böyledir. Sadece altyapı geliştikçe bu sınırlamalar biraz daha genişler. Yani bu superonline a özel bir uygulama değil. Kimse boşuna bir yerlere şikayetlerini bildirmesin boşuna

Başka bir ülkede böyle bir uygulama var mı acaba çok merak ediyorum.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fair_Access_Policy

Google'dan fair access policy olarak aratırsan tüm dünyadaki ISPlerin bunu uyguladığını görürsünüz..

Fair User Policy dediğiniz şey ülkemizde de çoktan beri vardı. sky-dsl denilen kuşadasından saçma sapan bir şirketin distribütörlüğünü yaptığı uydudan internet kavramı yani. oradaki tarifelerde de vardı bu uygulama. Yani 2 senedir zaten uygulanıyor. Hatta bunu daha çok kıbrısta ailesi ile tayin görmüş askeri personeller iyi bilir. Ama hiçbir şey limitsiz değildir lafı gaftır. yurt dışında da adil kullanıcı sözleşmesi olan tarifeler vardır olmayan tarifeler vardır, 3 aşağısı 5 yukarısı olmaz. dünyadaki ısp lerinde durumu budur; onlarda bizimki gibi limitli tarifelerin yanında fair user policy li tarifeler de vardır bir de sınırsız tarifeler vardır. hatta onlarda daha da farklı seçenekler mevcuttur bizde olmayan.

İnsanların burada gocunduğu durum aylardır herkes fiber optik çalışmalarını dört gözle izledi tam yaygınlaşacak başlayacak dendiği anda eski yeni demeden bir kota getirildi, şimdi fup suz, sınırsız tarife de koyarlar ama o fiyat da adsl+sabit telefon parası+eşit hız denkleminin toplamına eşit olacaktır. işte bugüne kadar bu denklem hep "SO" nın lehineydi şimdi ise denge eşitlendi ama kurdukları tuzağa düşen bir sürü insan oldu. zaten mehmet emin karamehmet böyle bir büyüklüğün altına imza atsa şaşacaktım ne zaman vuracak darbesini diye bekliyordum, resmen fup ile belden aşağı vurdu.

Ctcanbol kardeşim şimdi savunacaksan savun karamehmet i ama bil ki yapılan şey kullanıcının hiç de iyiliğine ve adilliğine olmamıştır. aynen adil kullanıcı, adi kullandırıcı sözleşmesidir bu. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Zaten komşuyu yavaşlatma mantığını biraz daha ileri boyuta taşırsak, Güney Korede 1gbit ile interneti sömüren insanların, Dünya'nın diğer ülkelerinin yurtdışı bağlantılarını yavaşlattığı çıkar. Tamamen aynı mantık.

İndirilen içeriği değil, olayın kepazelik boyutunu tartışın, suçlu olarak download yapanları öne atıp, ben melek gibi temiz kullanıyorum interneti demenin çözüme hiç bir katkısı yok.

Superonline'ın gözünde torrent, usenet, r.apid.share, iTunes, youtube, youtube HD, iş amaçlı kullanım, normal download/upload hepsi aynı = onlar için külfet. Legalliğine değil yoğunluğuna bakarak adil kullanımı getiriyorlar.

Kimse kimsenin ne indirdiğine, nasıl kullandığına karışmaz, karışamaz, karışmaya kalkması da suçtur. İllegal diye şikayeti varsa da adli yollarda arar. Zevkler ve renkler farklıdır, kimisi evde fiberi kullanarak web tabanlı işler yaparken, kimisi de iTunes'dan parasını ödeyip gerekirse HD filmini, dizisini indirir, izler, kimisi tavla oynarken, kimisi de bilimi desteklemek amacıyla SETI@Home gibi programlar indirerek TB larca veri alır, gönderir.

Alıntıları Göster
    Komşuyu yavaşlatıyorsa abicim billboarlara ttnetle diger adsl hizmet sağlayıcılarla dalga geçen reklamlar asıp tüketiciyi cezbetmeyecekler. Günlerce bekledik telefonlar ettik geldiler bağladılar. Limitsiz vurgusuyla son ana kadar 20/5 bağlattım evime TTnet'le karıştırmayın fiberde bağlantı yavaşlaması dahi olmaz hız düşmesi çok nadir olur diye söyleyip abone yaptılar. Sanırım bu sefer vazgeçmek zorundalar tepkiler yeterince güçlü geliyo devam edelim. Hürriyet ve Milliyet gazeteleride yayınlamış teknoloji sitelerinde haber olarak..

• quote:

Orijinalden alıntı: experimente

Komşuyu yavaşlatıyorsa abicim billboarlara ttnetle diger adsl hizmet sağlayıcılarla dalga geçen reklamlar asıp tüketiciyi cezbetmeyecekler. Günlerce bekledik telefonlar ettik geldiler bağladılar. Limitsiz vurgusuyla son ana kadar 20/5 bağlattım evime TTnet'le karıştırmayın fiberde bağlantı yavaşlaması dahi olmaz hız düşmesi çok nadir olur diye söyleyip abone yaptılar. Sanırım bu sefer vazgeçmek zorundalar tepkiler yeterince güçlü geliyo devam edelim. Hürriyet ve Milliyet gazeteleride yayınlamış teknoloji sitelerinde haber olarak..

Alıntıları Göster
    Şu 444 22 20 yi cep telefonundan arasam kaç kontör gider beyler? Hattım turkcell.

Ayrıca torrent konusunda haksızlık edenler var.10 mbit kullanan birisi ayda 500 gb yi geçmediği zaman bence sorun yok çünkü isterse 3 tb ye yakın download yapabiliyor.50 gb çok büyük bir kısıtlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 18 Mart 2010; 9:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Şu 444 22 20 yi cep telefonundan arasam kaç kontör gider beyler? Hattım turkcell.

Ayrıca torrent konusunda haksızlık edenler var.10 mbit kullanan birisi ayda 500 gb yi geçmediği zaman bence sorun yok çünkü isterse 3 tb ye yakın download yapabiliyor.50 gb çok büyük bir kısıtlama.

Alıntıları Göster
    Başına 0 212 koy dostum o zaman sabit hat araması gibi yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Alıntıları Göster
    http://friendfeed.com/superonline burdanda paylaşabiliriz duygularımızı :) Superonline kurumsal FriendFeed hesabı yazıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: experimente

http://friendfeed.com/superonline burdanda paylaşabiliriz duygularımızı :) Superonline kurumsal FriendFeed hesabı yazıyor...

İçimdeki duyguları paylaşırsam kendi açımdan pek iyi olmaz gibime geliyor. Çok fena duygular besliyorum Superonline'a karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

Günün aktif saatlerinde oldukça yoğunlar onu söyleyim ben aveayla aradım birinde 20 dk sürdü görüşmem diğerinde 10. dakikada avea hattan düşürdü :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Akıl mantık almıyor download yapmayacaksak o kadar hızlı interneti napıcaz 100 mbit hızı sayfalar hızlı açılsın diye mi alıcaz? 10 mbite 50 gb çok çok az.

100mbit ile sayfalar hızlı da açılmıyor ayrıca, şu fikri aklınızdan silin. Sayfalar 10mbit üzerini görmüyor, çünkü aynı anda açık connection sayısı düşük.

Ancak bol kaynaklı torrent, yüksek mirrorlu downloadda 100mbit/50mbit/20mbit 'in faydalarını görürsünüz, yoksa çöp.

harika bir yaklaışım.kesinlikle siteler hızlı açılsın diye ödenmiyor o kadar ücret :)

• Yazın siz olsun. Kesin biz ne yaptık diyecekler henüz ağı o kadar geniş değiş bence bantgenişliğini aşacak kadar pişman olacaklar. Özellikle Adana gibi şehirlere daha yeni giriş yapıyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Sürünen Merdiven

quote:

Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

Günün aktif saatlerinde oldukça yoğunlar onu söyleyim ben aveayla aradım birinde 20 dk sürdü görüşmem diğerinde 10. dakikada avea hattan düşürdü :D

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.